Samsung Galaxy A03s Kuoret

Kattavasta valikoimastamme löydät hienolle puhelimellesi sen arvoisen suojauksen. Samsung Galaxy A03s kuorilla säilytät puhelimesi ulkonäön uutena pitkään ja sen lisäksi saat tehtyä siitä juuri itsesi näköisen.

Tuotteet

187 tuotetta

Samsung Galaxy A03s kuoret suojaavat puhelintasi kovassakin menossa

Samsung julkisti uuden alemman hintaluokan puhelimen Galaxy A03s kesän loppupuolella 2021. Puhelin on suoraa jatkoa aiemmalle Galaxy A02s puhelimelle ja puhelimet ovatkin melkein identtisiä mitoiltaan ja ulkonäöltään. Lisäyksenä Galaxy A03s puhelimeen on tullut mm. sormenjälkitunnistin, joka löytyy oikean kyljen virtapainikkeesta. Vaikka puhelin on edullinen, se ei tarkoita sitä etteikö sitä kannattaisi suojata Galaxy A03s suojakuorilla. Kuorien avulla puhelin säilyy käyttökuntoisena ja hyvän näköisenä paljon kauemmin. Kiireisen arjen keskellä kolhuja väistämättä syntyy, mutta niitä voi ehkäistä hankkimalla Samsung Galaxy A03s kuoret!

Kuoria on monenlaisia

Suosituimpia kuorimalleja ovat ehdottomasti lompakkomalliset suojakotelot, joiden kansiläpässä on mallista riippuen korttipaikkoja 1-3 kortille. Näin voit jättää parhaassa tapauksessa lompakon kotiin kokonaan ja kuljettaa maksuvälineet puhelimen mukana. Kansiläppä suojaa samalla myös näyttöä ja yhdessä panssarilasin kanssa saat puhelimesi suojattua kauttaaltaan iskunkestäväksi. Valikoimastamme löytyy myös perinteiset puhelimen takaosan ja reunat suojaavat suojakuoret, jolloin näyttö jää vaille suojaa, mutta on helpompi käyttää kun ei tarvitse liikutella läppää edestä pois puhelinta käyttäessä. Kuorista löytyy eri materiaaleja ja värejä, joten saat samalla puhelimestasi persoonallisemman näköisen. Kaikkien kuorimallien kohdalla suosittelemme ehdottomasti suojaamaan puhelimen näytön Samsung Galaxy A03s panssarilasilla, että puhelimesi arvokkain osa on turvassa. Puhelimen iskeytyessä maahan panssarilasi voi hajota, mutta se yleensä jättää alla olevan näytön ehjäksi. Panssarilasin hankinnasta kiittää samalla lompakkosi, sillä näytön vaihto voi kustantaa satoja euroja.

Lisätarvikkeista vaivattomuutta puhelimen käyttöön

Lisätarvikevalikoimastamme löydät esimerkiksi kaapelit, laturit, puhelinpidikkeet ja autoon asennettavat lisätarvikkeet puhelimille. Nämä kaikki helpottavat puhelimen jokapäiväistä käyttöä. Tilaa meiltä Mobiilitukusta Samsung Galaxy A03s suojat ja lisätarvikkeet ja saat kaupan päälle maksuttoman ja nopean toimituksen yli 15 euron tilauksiin. Tervetuloa kotimaiseen verkkokauppaan!