Samsung Galaxy A03s Kuoret

Kattavasta valikoimastamme löydät hienolle puhelimellesi sen arvoisen suojauksen. Samsung Galaxy A03s kuorilla säilytät puhelimesi ulkonäön uutena pitkään ja sen lisäksi saat tehtyä siitä juuri itsesi näköisen. Valitsitpa minkä kuoren tahansa, suosittelemme suojaamaan puhelimesi näytön asiaankuuluvalla Galaxy A03s panssarilasilla. Samsung Galaxy A03s panssarilasi on halpa vakuutus puhelimesi herkimmälle ja arvokkaimmalle osalle. Suojatarvikkeiden lisäksi löydät valikoimastamme myös arkea helpottavat lisätarvikkeet, kuten kaapelit, laturit, puhelinpidikkeet ja autoilutarvikkeet. Esimerkiksi erilaisilla kuvioilla ja väreillä löytyvillä Popsockets -puhelinpidikkeillä varmistat hyvän otteen muuten liukkaasta puhelimesta ettei se pääse tippumaan kädestä. Meiltä Mobiilitukusta saat maksuttoman ja nopean toimituksen yli 20 euron tilauksiin ja kaupan päälle loistavan asiakaspalvelun. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan!

Galaxy A03s

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A03s kuoret suojaavat puhelintasi kovassakin menossa

     Samsung julkisti uuden alemman hintaluokan puhelimen Galaxy A03s kesän loppupuolella 2021. Puhelin on suoraa jatkoa aiemmalle Galaxy A02s puhelimelle ja puhelimet ovatkin melkein identtisiä mitoiltaan ja ulkonäöltään. Lisäyksenä Galaxy A03s puhelimeen on tullut mm. sormenjälkitunnistin, joka löytyy oikean kyljen virtapainikkeesta. Vaikka puhelin on edullinen, se ei tarkoita sitä etteikö sitä kannattaisi suojata Galaxy A03s suojakuorilla. Kuorien avulla puhelin säilyy käyttökuntoisena ja hyvän näköisenä paljon kauemmin. Kiireisen arjen keskellä kolhuja väistämättä syntyy, mutta niitä voi ehkäistä hankkimalla Samsung Galaxy A03s kuoret!

     Kuoria on monenlaisia

     Suosituimpia kuorimalleja ovat ehdottomasti lompakkomalliset suojakotelot, joiden kansiläpässä on mallista riippuen korttipaikkoja 1-3 kortille. Näin voit jättää parhaassa tapauksessa lompakon kotiin kokonaan ja kuljettaa maksuvälineet puhelimen mukana. Kansiläppä suojaa samalla myös näyttöä ja yhdessä panssarilasin kanssa saat puhelimesi suojattua kauttaaltaan iskunkestäväksi. Valikoimastamme löytyy myös perinteiset puhelimen takaosan ja reunat suojaavat suojakuoret, jolloin näyttö jää vaille suojaa, mutta on helpompi käyttää kun ei tarvitse liikutella läppää edestä pois puhelinta käyttäessä. Kuorista löytyy eri materiaaleja ja värejä, joten saat samalla puhelimestasi persoonallisemman näköisen. Kaikkien kuorimallien kohdalla suosittelemme ehdottomasti suojaamaan puhelimen näytön Samsung Galaxy A03s panssarilasilla, että puhelimesi arvokkain osa on turvassa. Puhelimen iskeytyessä maahan panssarilasi voi hajota, mutta se yleensä jättää alla olevan näytön ehjäksi. Panssarilasin hankinnasta kiittää samalla lompakkosi, sillä näytön vaihto voi kustantaa satoja euroja.

     Lisätarvikkeista vaivattomuutta

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä