Puhelimen kuoret

Meillä Mobiilitukussa on yksi Suomen suurimmista valikoimista puhelimen suojakuoria, -koteloita ja muita tarvikkeita, joita puhelimellesi saatat tarvita. Valikoimastamme löydät kaikkien nykypäivän yleisimpien puhelinten valmistajien tuotteita ja niille sopivia tarvikkeita. Tarjoamme sinulle ja tuotteillesi supernopean toimituksen ja mikäli tilauksesi summa on yli 15 euroa, niin toimitus on myös täysin ilmainen! Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua vaikka hieman kiperimmissäkin kysymyksissä, joten eikun rohkeasti tutustumaan valikoimaamme. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Puhelimen suojat

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Puhelimen kuoret ja suojakuoret

     Suojaa puhelimesi ja tee siitä samalla osa persoonaasi värikkäillä ja tyylikkäillä suojakuorilla ja -koteloilla! Puhelimen suojaukseen käytettäviä kuoria on erilaisia, mutta kaikki suojaavat matkapuhelimen iskuilta, naarmuilta sekä kolhuilta tyylikkäästi jättäen näppäimet ja kamera-aukot vapaaksi. Lompakkosuojakotelo antaa kaikista parhaan suojan puhelimeesi, sillä se suojaa runkoa, sivuja, näppäimiä sekä näyttöä. Lompakkokotelot on pääasiassa valmistettu kestävästä PU-keinonahasta. Nämä flip case nahkakotelot toimivat myös lompakkona, koska niiden magneetilla kiinnittyvässä suojakannessa on kaksi korttipaikkaa sekä setelitasku, joten pankki- ja luottokortit kulkevat helposti mukana mihin vain. Flip cover kännykkäkotelo taittuu sivuttain, jolloin voit säätää book case kuorella laitteen katselukulman mieleiseksesi. Suojakuori, joka asetetaan kännykän varsinaisen takakuoren päälle, on toinen keino suojata puhelimesi, ja saada siihen samalla uutta väriä tai kuviointia.

     Puhelimen kuoret ovat kovamuovista tai pehmeästä silikonimaisesta TPU-geelistä valmistettuja suojakuoria, joiden asettaminen on helppoa eikä vaadi työkaluja. Kovamuovinen taustakuori on joko yksivärinen, kuvioitu tai timantein koristeltu. Timanttisuojakuoret sopivat etenkin tyttöjen ja naisten käyttöön, mutta yksivärisiä sekä kuviokuoria löytyy myös miehiseen makuun. Pehmeät S-Line suojakuoret eivät luista kädestä, ja suojaavat samalla puhelimen näyttöä korkeiden reunojensa ansiosta. TPU-geelistä tehdyt suojatuotteet sisältävät mattaa ja kiiltävää yhdistelevän ässä-kuvioinnin.

     Kun olet suojannut älypuhelimen rungon ja näppäimet, niin sinun kannattaa suojata puhelimen herkin kohta: kosketusnäyttö. Helposti asetettava näytön suojakalvo ehkäisee näytön naarmuuntumisen sekä sormenjäljet. Puhelime

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä