Puhelimen kuoret

Meillä Mobiilitukussa on yksi Suomen suurimmista valikoimista puhelimen suojakuoria, -koteloita ja muita tarvikkeita, joita puhelimellesi saatat tarvita. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

10000 tuotetta

Puhelimen kuoret ja suojakuoret

Suojaa puhelimesi ja tee siitä samalla osa persoonaasi värikkäillä ja tyylikkäillä suojakuorilla ja -koteloilla! Puhelimen suojaukseen käytettäviä kuoria on erilaisia, mutta kaikki suojaavat matkapuhelimen iskuilta, naarmuilta sekä kolhuilta tyylikkäästi jättäen näppäimet ja kamera-aukot vapaaksi. Lompakkosuojakotelo antaa kaikista parhaan suojan puhelimeesi, sillä se suojaa runkoa, sivuja, näppäimiä sekä näyttöä. Lompakkokotelot on pääasiassa valmistettu kestävästä PU-keinonahasta. Nämä flip case nahkakotelot toimivat myös lompakkona, koska niiden magneetilla kiinnittyvässä suojakannessa on kaksi korttipaikkaa sekä setelitasku, joten pankki- ja luottokortit kulkevat helposti mukana mihin vain. Flip cover kännykkäkotelo taittuu sivuttain, jolloin voit säätää book case kuorella laitteen katselukulman mieleiseksesi. Suojakuori, joka asetetaan kännykän varsinaisen takakuoren päälle, on toinen keino suojata puhelimesi, ja saada siihen samalla uutta väriä tai kuviointia.

Puhelimen kuoret ovat kovamuovista tai pehmeästä silikonimaisesta TPU-geelistä valmistettuja suojakuoria, joiden asettaminen on helppoa eikä vaadi työkaluja. Kovamuovinen taustakuori on joko yksivärinen, kuvioitu tai timantein koristeltu. Timanttisuojakuoret sopivat etenkin tyttöjen ja naisten käyttöön, mutta yksivärisiä sekä kuviokuoria löytyy myös miehiseen makuun. Pehmeät S-Line suojakuoret eivät luista kädestä, ja suojaavat samalla puhelimen näyttöä korkeiden reunojensa ansiosta. TPU-geelistä tehdyt suojatuotteet sisältävät mattaa ja kiiltävää yhdistelevän ässä-kuvioinnin.

Kun olet suojannut älypuhelimen rungon ja näppäimet, niin sinun kannattaa suojata puhelimen herkin kohta: kosketusnäyttö. Helposti asetettava näytön suojakalvo ehkäisee näytön naarmuuntumisen sekä sormenjäljet. Puhelimesi ollessa turvassa voit keskittyä musiikin kuunteluun eri tilanteisiin sopivilla handsfree-kuulokkeilla tai urheiluun, joka on helpompaa luurin pysyessä jämäkästi käsivarsikotelossa. Ulkoillessa on mahdollista, että mobiililaitteista loppuu virta, eikä sähköä ole lähistöllä. Tällöin varavirta voimapankki pelastaa päivän. Puhelinten suuren koon vuoksi ne eivät aina mahdu taskuun, jolloin puhelinlompakko tai vyökotelo ratkaisee ongelman.

Tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan verran. Mitä enemmän tilaat, sitä enemmän hyödyt!