Samsung Galaxy Z Fold4 Kuoret

Samsungin erikoisempiin malleihin kuuluva Galaxy Z Fold4 tuli markkinoille elokuussa 2022. Ulkomuoto on pysynyt melko samana verrattuna aiemman vuoden malliin, mutta puhelimen kamera ja muut komponentit ovat kokeneet parannuksia aiempaan.

Tuotteet

8 tuotetta

Samsung Galaxy Z Fold4 kuoret lisäävät käyttöikää

Onneksi olkoon, olet ostanut yhden vuoden 2022 upeimmista puhelimista. Olet tällä hetkellä selvästi suojaa vailla Samsung Galaxy Z Fold4puhelimen jättimäisille näytöille. Iloksemme voimme kertoa, että olet tullut oikeaan paikkaan, sillä olemme puhelinten suojauksen erikoisliike ja löydät valikoimastamme suuren määrän erilaisia mobiilitarvikkeita aina suojakuorista panssarilaseihin ja kaapeleista varaosiin.

Samsung Z Fold4 kuoret lisäävät puhelimen käyttöikää merkittävästi ja voivatkin olla merkittävä tekijä, onko puhelimesi ehjä vai käyttökelvoton. Yksi suurimmista syistä hankkia Z Fold4 puhelimeen kuoret, onkin käyttöiän lisääminen ja tietenkin myös laitteen jälleenmyyntiarvon pitäminen. Ehjä puhelin on helpompi myydä kuin rikkonainen.

Samsung Galaxy Z Fold4 suojakuoret istuvat saumattomasti puhelimen rungon päälle, jolloin laite pysyy hyvässä turvassa siihen väistämättä kohdistuvilta osumilta. Tämä onkin helpoin ja edullisin tapa suojata laitteen suurta 7,6 tuuman kokoista näyttöä. Monet käyttäjät haluavat myös varjella puhelimen ulkonevia linssejä osumilta. Näin 50 megapikselin kameralla otetut kuvat säilyttävät upean väritoistonsa ja tarkkuutensa. 

Samsung Z Fold4 kuoret ovat edullisia 

Olet juuri käyttänyt huiman summan rahaa uuteen ja upeaan puhelimeesi. Kannattaakin vielä käyttää muutama kymmenen euroa, jotta saat laitteen suojattua asianmukaisesti. Z Fold4 kuoret ovat erittäin edulliset verrattuna puhelimen hintaan. Sijoittamalla vain 20€ - 40€, saat laitteeseesi moninverroin kattavampaa suojaa. Tämä on helppo tapa suojata puhelimen runkoa, kameroita sekä näyttöjä rikkoontumiselta. Parasta tietenkin on, että kuoret eivät haittaa Samsung Galaxy ZZ Fold4:n käyttöä millään tavalla, vaan voit käyttää sitä yhtä vaivattomasti kuin ennenkin – mutta turvallisemmin mielin. 

Meiltä Mobiilitukusta löydät testatut suojatuotteet edulliseen hintaan. Olemme mobiililaitteiden suojauksen ammattilainen ja meillä on kokemusta erilaisista kuorista, koteloista ja panssarilaseista jo kymmenen vuoden ajalta. Voit siis luottaa ammattitaitoomme, kun etsit Samsung Galaxy Z Fold4 puhelimeesi suojakuoria. Mikäli sinulla herää kysyttävää tilaamisesta tai jostain muusta, autamme sinua aina mielellämme verkkokauppamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse. Olemme sinua ja sinun puhelintasi varten. Pidetään puhelimesi yhdessä ehjänä ja suojataan se parhaalla mahdollisella tavalla.