Älykellojen tarvikkeet & suojat

Piristä ja päivitä älykellosi upeilla erilaisilla rannekkeilla ja suojilla! Älykellorannekkeet ovat edullinen ja helppo tapa päivittää laitteesi ulkonäkö aivan uudenlaiseen ulkoasuun

Tuotteet

368 tuotetta

Älykellorannekkeet jokaiseen tilanteeseen!

Älykellot ovat melkoisia monitoimilaitteita. Usein kellot kulkevat mukana urheillessa, arjessa ja jopa juhlissakin. Tästä syystä onkin erittäin tärkeää, että käytössäsi on useita erilaisia älykellorannekkeita erilaisiin tilanteisiin. Olitpa sitten urheilija, yöelämässä viihtyvä eläjä tai vain perinteinen iltakävelyillä kävijä, voi älykello tarjota paljon lisää tietoa hyvinvoinnistasi ja näin älykellot ovatkin tulleet pysyvästi valikoimiimme.

Suosituimmat älykellorannekkeet

Suosituin rannekemalli valikoimissamme on ollut milanolaistyylinen mesh-ranneke, joka on ruostumattomasta teräksestä valmistettu yksinkertainen ranneke. Upeat eri värit ja kuviot antavat monipuoliset mahdollisuudet käyttää kelloa erilaisissa tilanteissa. Mikä parasta, ranneke on kevyt ja helppo myös vaihtaa! Mesh-ranneke on ollut erityisen suosittu uusille Apple Watch malleille, joille valikoima onkin suurin ja monipuolisin.

Toinen kestosuosikki on urheiluun tarkoitettu yleisranneke: silikoniranneke. Älykellorannekkeiden silikonivaihtoehdot ovat melko lailla vastaavia kuin esimerkiksi alkuperäiset Apple Watch rannekkeet. Silikoni on materiaalina todella miellyttävä ja näin sopii myös arjessa moneen tilanteeseen. Rannekkeen kanssa on helppo lenkkeillä tai vaikka käydä uimassa, sillä materiaali ei kostu tai ime itseensä nestettä.

Löydät valikoimastamme myös suomalaisen HAVU:n upeat puiset Apple Watch rannekkeet. Valikoimassamme on mustanpuhuva eebenpuinen, ruskea pähkinäpuinen ja vaalea koivupuinen ranneke. Tilaa omasi ja lisää ripaus suomalaista tyyliä älykelloosi!

 Älykellojen suojakuoret ja panssarilasit

Älykellojen panssarilasit ja suojakuoret pitävät laitteesi suojassa tilanteessa kuin tilanteessa. Kello on yleensä siellä missä kätesikin ja tämä tarkoittaa riskejä kolhiintumiselle ja naarmuuntumiselle. Puuhaillessa tai vaikka vain älykelloa ranteesta irrottaessa, voi kello tippua tai osua mihin vain ja silloin olet tyytyväinen, kun usean sadan euron arvoinen laite on turvassa. Panssarilasit asennetaan täysin samalla tavalla kuin puhelimenkin suojat eli asentamiseen et tarvitse minkäänlaisia työkaluja.