Samsung Galaxy A3 (2017) kuoret

Samsung Galaxy A3 (2017) kuoret toimitetaan tilauksesi jälkeen sinulle todella nopealla aikataululla. Oli materiaali mitä tahansa, on laite helppo myöskin irrottaa ilman erillisiä työkaluja.

Tuotteet

6 tuotetta

Samsung Galaxy A3 (2017) Puhelimen Kuoret

Joidenkin mielestä Galaxy A3 (2017) ei tarvitse minkäänlaisia suojaustuotteita ympärilleen, sillä he eivät joko välitä rikkonaisesta puhelimesta tai sitten he käsittelevät luuriaan silkkihansikkain. Suurin osa kuitenkin haluaa laitteen pysyvän ehjänä ja valitsee siksi sen turvaksi kuoret tai kotelon. Kerrommekin tässä kolme tärkeintä syytä, miksi A3 (2017) kannattaa suojata asianmukaisin lisätarvikkein.

Naarmuilta, kolhuilta ja rikkoontumiselta suojaaminen on varmasti se kaikista tärkein syy hankkia Samsung Galaxy A3 (2017) suojakuoret. Suuri lasinen näyttö ei ole se kaikista kestävin, joten pienikin pudotus saattaa olla kohtalokas ja koitua puhelimen viimeiseksi. Puhelimen personointi on toinen hyvä syy tilata kuoria helppokäyttöisestä verkkokaupastamme. Kukapa ei haluaisi tehdä omasta Galaxy A3 (2017) puhelimestaan erilaista ja pirteää poikkeusta harmaaseen massaan. Kolmas syy pätee etenkin lompakko suojakoteloihin, sillä ne tuovat käteviä uusia ominaisuuksia puhelimeen: voit kuljettaa lompakon sisältöä eli kortteja ja seteleitä Samsung Galaxy A3 (2017) puhelimesi kanssa samassa paikassa!

Kolmannen sukupolven Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A3 (2017) on edennyt jo kolmanteen sukupolveen malliston älypuhelimissa. Myös tämä vuoden 2017 alussa julkistettu laite toimii Googlen Android käyttöjärjestelmällä, joka on tällä hetkellä maailman käytetyin mobiilikäyttöjärjestelmä. Vuoden 2017 A3 versio on aavistuksen eri kokoinen kuin edeltäjänsä, mutta sopii edelleen loistavasti käden jatkeeksi 135.4 x 66.2 x 7.9 mm kokoisella rungollaan. 4,7 tuuman kokoinen ja 720 x 1280 pikselin tarkkuudella varustettu näyttö toimii erinomaisesti netin selailussa ja somen päivittämisessä. Samsung Galaxy A3 (2017) puhelimessa on huippuluokan ominaisuuksia erinomaiseen hintalaatu –suhteeseen ja se on täysveroinen älypuhelin. Vuonna 2018 ei ole vielä elokuuhun mennessä julkaistu jatkoa suositulle A3 (2017) puhelimelle, joten voidaankin olettaa, ettei vuosipäivitystä enää saavu. Mikäli puhelimen päivittäminen on kuitenkin ajankohtaista, kannattaa tutustua Samsungin vuonna 2018 julkaisemaan A6 -mallisarjaan.

Samsung Galaxy A3 (2017) kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Ne ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Galaxy A3 (2017) suojakuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä suojat siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Suojaustarvikkeet on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Etenkin lompakko suojakotelot nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten sitä pudotustilanteissa.

Suojakotelot ovat ohut tapa tehdä puhelimesta kestävä

Suojakoteloita on erilaisia, mutta pääsääntöisesti ne on valmistettu mahdollisimman slimeiksi ja ulkomuotoja mukaileviksi. Näin laitteesta ei tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Lompakko suojakotelot parantavat Samsung Galaxy A3 (2017) puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön panssarilasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Kansiläpälliset kotelot suojaavat Galaxy A3 (2017) laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta. Puhdas puhelin näyttää huomattavasti tyylikkäämmältä kuin likainen, joten sellainen kiitos!

Samsung Galaxy A3 (2017) suojakuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin suojat on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Pehmeät kuoret ovat loistava valinta henkilölle, joka haluaa saada puhelimestaan paremman otteen ja varmistaa, ettei Samsung Galaxy A3 (2017) liu’u pöydältä lattialle helposti. Pehmeät suojaustuotteet on tehty pääsääntöisesti tpu geelistä tai silikonista, minkä vuoksi ne tarjoavat monipuolisia värejä, jopa läpinäkyvyyttä, mutta ennen kaikkea kattavaa suojaa ja jämäkkää istuvuutta. Kovapintaiset Galaxy A3 (2017) kuoret ovat tyylikkäät ja tarjoavat jopa villejä kuvioita ja värejä personoimaan mobiililaitettasi tyylikkäämmäksi. Kokemuksemme mukaan mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät ovat kaikista suosituimpia värejä, kun valitaan omaan puhelimeen kuoria.

Pidä suojakuoria Galaxy A3 (2017) turvana aina

Kaikki kuoret, suojakotelot ja muut suojaustarvikkeet on suunniteltu siten, että voit käyttää Galaxy A3 (2017) puhelimen näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu puhelimeen. Koska Samsung Galaxy A3 (2017) kotelo on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös puhelimen tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopiva kuori ja tee puhelimestasi osa asustettasi!

Samsung Galaxy A3 (2017) lompakko suojakotelot ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.