Samsung Galaxy A12 Kuoret

Päivitä nyt Samsung Galaxy A12 puhelimesi värimaailma ja suojaus samalla meidän kuorilla! Kattavasta valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Mikäli haluat perinteisen tyylikkään nahkaisen kotelon tai sitten värikkään silikonisen suojakuoren Samsung Galaxy A12 puhelimellesi, niin meiltä niitä löytyy. Samsung Galaxy A12 suojakuorien lisäksi muistathan hankkia suojan myös näyttöäsi varten. Paras vaihtoehto tähän on Q&E -panssarilasi, joka suojaa kallisarvoisen laitteesi näytön kaikilta kolhuilta ja iskuilta. Suojatuotteiden lisäksi olemme myös päivittäneet valikoimaamme erilaisia lisätarvikkeita arjen avuksi. Kaupan päälle tarjoamme supernopean toimituksen tuotteillesi, sekä osaava asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua kiperimmissäkin kysymyksissä. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen verkkokauppaan!

Galaxy A12

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy A12 kuoret nyt helposti netistä

     Uuden puhelimen hankinnan jälkeen on erittäin tärkeää suojata se kunnolla, jotta kallisarvoinen laite pysyisi ehjänä mahdollisimman kauan. Esimerkiksi näytön särkyminen uudesta puhelimesta on todella turhauttavaa ja lisäksi sen korjaaminen maksaa aika paljon. Tämän voi kuitenkin helposti välttää hankkimalla oikeanlaiset suojatuotteet Samsung Galaxy A12 suojakuori ja -tuote valikoimastamme.

     Kuinka se Samsung Galaxy A12 sitten pitäisi suojata? Täydellisen suojauksen saat hankkimalla suojakuoret tai -kotelon, sekä kaveriksi vielä panssarilasin. Näin saat suojattua upean puhelimesi kauttaaltaan joka puolelta ja voit viettää arkea astetta rennommalla mielellä, kun jokaista putoamista tai iskua ei tarvitse säikähtää. Esimerkiksi Q&E -panssarilasit ovat täydellinen vaihtoehto, sillä ne sopivat Samsung Galaxy A12 kuorien kanssa kuin nenä päähän!

     Suosituimmat kuoret ja tuotteet Samsung Galaxy A12 puhelimelle

     Yksi suosituimmista tuotteistamme on ehdottomasti mustan värinen Lompakko Suojakotelo. Se toimii tilanteessa kuin tilanteessa ja sen avulla saat suojattua Samsung Galaxy A12 puhelimesi joka puolelta, kiitos kansiläpän, joka taittuu tarvittaessa myös näppäräksi telineeksi esimerkiksi Netflix -sarjoja varten. Kansiläppään myös mahtuu mukavasti muutama kortti mukaan, joten lompakon voit nyt vihdoin unohtaa luvan kanssa kotiin!

     Toinen erittäin suosittu tuote Samsung Galaxy A12 puhelimelle on Candy suojakuoret, joita on saatavilla ihanissa väreissä! Candy kuoret on valmistettu pehmeästä TPU muovista, joka tuntuu kädessä todella mukavalta. Kuori on luistamaton, kestävä ja joustava, joten se on erittäi

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä