Samsung Galaxy A12 Kuoret

Päivitä nyt Samsung Galaxy A12 puhelimesi värimaailma ja suojaus samalla meidän kuorilla! Kattavasta valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Samsung Galaxy A12 suojakuorien lisäksi muistathan hankkia suojan myös näyttöäsi varten.

Tuotteet

179 tuotetta

Samsung Galaxy A12 kuoret nyt helposti netistä

Uuden puhelimen hankinnan jälkeen on erittäin tärkeää suojata se kunnolla, jotta kallisarvoinen laite pysyisi ehjänä mahdollisimman kauan. Esimerkiksi näytön särkyminen uudesta puhelimesta on todella turhauttavaa ja lisäksi sen korjaaminen maksaa aika paljon. Tämän voi kuitenkin helposti välttää hankkimalla oikeanlaiset suojatuotteet Samsung Galaxy A12 suojakuori ja -tuote valikoimastamme.

Kuinka se Samsung Galaxy A12 sitten pitäisi suojata? Täydellisen suojauksen saat hankkimalla suojakuoret tai -kotelon, sekä kaveriksi vielä panssarilasin. Näin saat suojattua upean puhelimesi kauttaaltaan joka puolelta ja voit viettää arkea astetta rennommalla mielellä, kun jokaista putoamista tai iskua ei tarvitse säikähtää. Esimerkiksi Q&E -panssarilasit ovat täydellinen vaihtoehto, sillä ne sopivat Samsung Galaxy A12 kuorien kanssa kuin nenä päähän!

Suosituimmat kuoret ja tuotteet Samsung Galaxy A12 puhelimelle

Yksi suosituimmista tuotteistamme on ehdottomasti mustan värinen Lompakko Suojakotelo. Se toimii tilanteessa kuin tilanteessa ja sen avulla saat suojattua Samsung Galaxy A12 puhelimesi joka puolelta, kiitos kansiläpän, joka taittuu tarvittaessa myös näppäräksi telineeksi esimerkiksi Netflix -sarjoja varten. Kansiläppään myös mahtuu mukavasti muutama kortti mukaan, joten lompakon voit nyt vihdoin unohtaa luvan kanssa kotiin!

Toinen erittäin suosittu tuote Samsung Galaxy A12 puhelimelle on Candy suojakuoret, joita on saatavilla ihanissa väreissä! Candy kuoret on valmistettu pehmeästä TPU muovista, joka tuntuu kädessä todella mukavalta. Kuori on luistamaton, kestävä ja joustava, joten se on erittäin hyvä suoja arjen kolhuja vastaan.

Lisätarvikkeet viimeisen päälle

Olet ehkä joskus saattanut törmätä ongelmaan, jossa kaapelisi on hajonnut ennen aikojaan. Ainakin allekirjoittaneelle tämä on sattunut. Enää ei kuitenkaan tarvitse tästäkään murehtia, sillä valikoimaamme on saapunut Fuse Chicken Armour USB-C kaapelia, jota et saa rikki kirveelläkään. Kaapeli on valmistettu 100 % ruostumattomasta teräksestä, joka on uskomattoman kestävää. USB-C liitännän ansiosta tämä sopii juurikin Samsung Galaxy A12 puhelimelle. Kuoriakaan ei tarvitse Samsung Galaxy A12 puhelimesta ottaa pois, sillä niissä on valmiiksi sopivat paikat johdoille ja muille liitännöille.