Samsung Galaxy S22 5G Kuoret

Samsung Galaxy S22 on Samsungin lippulaivamalliston uusin tulokas. Puhelimessa on jälleen kerran parannettu useita viimeisimmän malliston ominaisuuksia ja tämä onkin yksi vuoden 2022 odotetuimmista puhelimista. Tämä puhelin kannattaa ehdottomasti suojata sille täydellisesti sopivilla Samsung Galaxy S22 suojakuorilla. Valikoimastamme löytyy sekä puhelimen takaosan ja reunat suojaavia takakuoria että lompakkokoteloita, joiden kansiläppä suojaa myös puhelimen näyttöä. Takakuorista löydät värikkäitä ja tyylikkäitä designeja, joilla voit luoda puhelimen ulkokuoresta juuri oman näköisesi. Samsung Galaxy S22 lompakkokoteloista löytyy myös eri värejä, materiaaleja ja kuvioita, joista löydät varmasti mieleisen suojakuoren. Oli kuorivalintasi mikä tahansa, suosittelemme ehdottomasti suojaamaan puhelimen näytön asianmukaisella Samsung Galaxy S22 panssarilasilla, että laitteen arvokkain osa säilyy ehjänä. Tilaa meiltä Mobiilitukusta Galaxy S22 suojatarvikkeet niin saat maksuttoman toimituksen yli 15 euron tilauksiin!

Galaxy S22 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy S22 5G suojakuorien valinta

     Suojakuoria valitessa kannattaa miettiä, että millaiseen tarkoitukseen puhelinta ja kuoria tulee eniten käytettyä. Suojaavin vaihtoehto on ehdottomasti Galaxy S22 lompakkokotelo, joita löytyy monissa eri väreissä ja materiaaleissa. Samsung Galaxy S22 ompakkokotelon parhaita puolia on ehdottomasti sen kansiläppä, joka suojaa sekä näyttöä että kuljettaa tarvittaessa tärkeimmät kortit mukanasi. Tästä syystä voit jättää perinteisen lompakon kotiisi, koska henkilöllisyystodistukset ja pankkikortit kulkevat puhelimen mukana!

     Jos haluat puhelimen suojauksesta mahdollisimman huomaamattoman, voisi ultraohut Samsung Galaxy S22 suojakuori olla valintasi. Tämä läpinäkyvä takakuori antaa myös puhelimen oman värin näkyä. Puhelimen takaosan ja reunat suojaavia Galaxy S22  5G kuoria löytyy monissa eri väreissä ja upeissa designeissa, joista varmasti löydät mieleisesi. Takakuoren etuna lompakkokoteloon on se, että puhelin on nopeasti käytettävissä kun näytön päältä ei tarvitse taittaa kansiläppää pois tieltä. Suosittelemme aina suojakuorien kanssa käytettäväksi Samsung Galaxy S22 panssarilasia, että puhelimesi arvokkain osa säilyisi ehjänä. Panssarilasi on helppo ja vaivaton asentaa paikalleen ja näytön tuntuma säilyy samanlaisena kuin ennenkin. Samsung Galaxy S22 panssarilasi onkin puhelimellesi halpa vakuutus, sillä näytön korjaus tai vaihto voi maksaa pahimmillaan useita satoja euroja.

     Lisätarvikkeet puhelimen vaivattomaan käyttöön

     Verkkokaupastamme löydät myös puhelimellesi tarvittavat lisätarvikkeet, kuten kaapelit, laturit, puhelinpidikkeet ja varavirtalähteet. Jos puhelimen alkuperäinen kaapeli häviää tai se on liian lyhyt makuusi, voit korvata sen pidemmällä kaapelilla. Suosituilla Popsockets -pu

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä