Samsung Galaxy S22 5G Kuoret

Samsung Galaxy S22 on Samsungin lippulaivamalliston uusin tulokas. Puhelimessa on jälleen kerran parannettu useita viimeisimmän malliston ominaisuuksia ja tämä onkin yksi vuoden 2022 odotetuimmista puhelimista.

Tuotteet

182 tuotetta

Samsung Galaxy S22 5G suojakuorien valinta

Suojakuoria valitessa kannattaa miettiä, että millaiseen tarkoitukseen puhelinta ja kuoria tulee eniten käytettyä. Suojaavin vaihtoehto on ehdottomasti Galaxy S22 lompakkokotelo, joita löytyy monissa eri väreissä ja materiaaleissa. Samsung Galaxy S22 ompakkokotelon parhaita puolia on ehdottomasti sen kansiläppä, joka suojaa sekä näyttöä että kuljettaa tarvittaessa tärkeimmät kortit mukanasi. Tästä syystä voit jättää perinteisen lompakon kotiisi, koska henkilöllisyystodistukset ja pankkikortit kulkevat puhelimen mukana!

Jos haluat puhelimen suojauksesta mahdollisimman huomaamattoman, voisi ultraohut Samsung Galaxy S22 suojakuori olla valintasi. Tämä läpinäkyvä takakuori antaa myös puhelimen oman värin näkyä. Puhelimen takaosan ja reunat suojaavia Galaxy S22  5G kuoria löytyy monissa eri väreissä ja upeissa designeissa, joista varmasti löydät mieleisesi. Takakuoren etuna lompakkokoteloon on se, että puhelin on nopeasti käytettävissä kun näytön päältä ei tarvitse taittaa kansiläppää pois tieltä. Suosittelemme aina suojakuorien kanssa käytettäväksi Samsung Galaxy S22 panssarilasia, että puhelimesi arvokkain osa säilyisi ehjänä. Panssarilasi on helppo ja vaivaton asentaa paikalleen ja näytön tuntuma säilyy samanlaisena kuin ennenkin. Samsung Galaxy S22 panssarilasi onkin puhelimellesi halpa vakuutus, sillä näytön korjaus tai vaihto voi maksaa pahimmillaan useita satoja euroja.

Lisätarvikkeet puhelimen vaivattomaan käyttöön

Verkkokaupastamme löydät myös puhelimellesi tarvittavat lisätarvikkeet, kuten kaapelit, laturit, puhelinpidikkeet ja varavirtalähteet. Jos puhelimen alkuperäinen kaapeli häviää tai se on liian lyhyt makuusi, voit korvata sen pidemmällä kaapelilla. Suosituilla Popsockets -puhelinpidikkeillä saat puhelimestasi vielä paremman otteen ja varmistat sen, ettei puhelin pääse kirpoamaan kädestä lattialle. Kyseisistä puhelinpidikkeistä löytyy myös värikkäitä ja erilaisia kuvioita, joilla saat puhelimesi ulkonäköä persoonallisemmaksi. Tilaa meiltä Mobiilitukusta Samsung Galaxy S22 suojakuoret ja lisätarvikkeet niin saat nopean ja maksuttoman toimituksen yli 25 euron tilauksiin. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan!