Samsung Galaxy A72 Kuoret

Valikoimamme Samsung Galaxy A72 suojakuorilla saat heti hankittua laitteellesi lisää käyttöikää, sillä se pysyy suojassa mahdollisia iskuja ja kolhuja vastaan. Kuorilla pääset myös muokkaamaan Samsung Galaxy A72 puhelimesi ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat, sillä meiltä löytyy toinen toistaan pirteämpiä värejä ja näyttävämpä kuvioita. Sopivien Samsung Galaxy A72 kuorien löydyttyä kannattaa pitää mielessä myös näytönsuojaus, johon ehdottomasti paras ratkaisu on panssarilasi. Panssarilasin avulla näyttösi säilyy kuin uutena, jolloin puhelintakin on huomattavasti mukavampi käyttää. Lisäksi meiltä löytyy myös mitä mahtavampia lisätarvikkeita, jotka tekevät arjestasi astetta helpompaa ja mukavampaa. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy A72

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Mistä lähteä liikkeelle Samsung Galaxy A72 kuoria valittaessa?

     Ensimmäisenä kannattaa miettiä sitä, että millaiseen ja kuinka “kovaan” käyttöön kuoria tarvitset. Mikäli puhelimesi kohtaa paljon iskuja ja esimerkiksi tipahtelee taskusta tai muuten vain astetta useammin, niin voisin suositella sinulle lompakko suojakoteloa, jonka kansiläppä tuo lisää suojaa upealle puhelimelle ja erityisesti arvokkaalle näytölle. Samsung Galaxy A72 kotelot ovat myös todella käytännöllisiä, sillä kansiläppään mahtuu useampi kortti ja vaikka käteistä mukaan, joten virallista lompakkoa et enää tarvitse lainkaan. Kansiläpän saa myös taitettua mukavasti telineeksi, jolloin pääset nauttimaan lempisarjoistasi missä haluat ja milloin haluat!

     Mikäli mielestäsi suojakotelo tekee Samsung Galaxy A72 liian tuhdin ja haluat puolestasi säilyttää puhelimen hieman ohuempana, niin rungon peittävät suojakuoret ovat täydellinen valinta. Samsung Galaxy A72 kuoret pitävät puhelimesi ihanan virtaviivaisena, joten se kulkee näppärästi aina mukanasi. Näyttö puolestaan jää alttiiksi, mutta onneksi niitä varten on kehitelty panssarilasi, joka pitää huolta siitä, että näyttö säilyy uudenveroisena vielä pitkään kaikkia mahdollisia iskuja ja kolhuja vastaan. Samsung Galaxy A72 kuoret ja panssarilasi sopii täydellisesti yhteen ja niiden avulla laitteesi on suojattu kauttaaltaan!

     Lisätarvikkeita arjen avuksi

     Valikoimamme ei rajoitu pelkästään Samsung Galaxy A72 ja muiden puhelinten suojakuoriin ja suojatuotteisiin. Haluamme tarjota teille kokemuksen, jossa löydätte kaiken tarvittavan helposti yhdestä ja samasta paikasta, joten valikoimassamme on lukuisia

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä