Samsung Galaxy A72 Kuoret

Valikoimamme Samsung Galaxy A72 suojakuorilla saat heti hankittua laitteellesi lisää käyttöikää, sillä se pysyy suojassa mahdollisia iskuja ja kolhuja vastaan. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

119 tuotetta

Mistä lähteä liikkeelle Samsung Galaxy A72 kuoria valittaessa?

Ensimmäisenä kannattaa miettiä sitä, että millaiseen ja kuinka “kovaan” käyttöön kuoria tarvitset. Mikäli puhelimesi kohtaa paljon iskuja ja esimerkiksi tipahtelee taskusta tai muuten vain astetta useammin, niin voisin suositella sinulle lompakko suojakoteloa, jonka kansiläppä tuo lisää suojaa upealle puhelimelle ja erityisesti arvokkaalle näytölle. Samsung Galaxy A72 kotelot ovat myös todella käytännöllisiä, sillä kansiläppään mahtuu useampi kortti ja vaikka käteistä mukaan, joten virallista lompakkoa et enää tarvitse lainkaan. Kansiläpän saa myös taitettua mukavasti telineeksi, jolloin pääset nauttimaan lempisarjoistasi missä haluat ja milloin haluat!

Mikäli mielestäsi suojakotelo tekee Samsung Galaxy A72 liian tuhdin ja haluat puolestasi säilyttää puhelimen hieman ohuempana, niin rungon peittävät suojakuoret ovat täydellinen valinta. Samsung Galaxy A72 kuoret pitävät puhelimesi ihanan virtaviivaisena, joten se kulkee näppärästi aina mukanasi. Näyttö puolestaan jää alttiiksi, mutta onneksi niitä varten on kehitelty panssarilasi, joka pitää huolta siitä, että näyttö säilyy uudenveroisena vielä pitkään kaikkia mahdollisia iskuja ja kolhuja vastaan. Samsung Galaxy A72 kuoret ja panssarilasi sopii täydellisesti yhteen ja niiden avulla laitteesi on suojattu kauttaaltaan!

Lisätarvikkeita arjen avuksi

Valikoimamme ei rajoitu pelkästään Samsung Galaxy A72 ja muiden puhelinten suojakuoriin ja suojatuotteisiin. Haluamme tarjota teille kokemuksen, jossa löydätte kaiken tarvittavan helposti yhdestä ja samasta paikasta, joten valikoimassamme on lukuisia erilaisia ja käteviä lisätarvikkeita Samsung Galaxy A72 kuorien lisäksi. Ehkä tarvitset pidempää ja kestävämpää kaapelia? Tai nopeampaa laturia? Kenties voimapankkia tai uusia kuulokkeita? Muun muassa näitä kaikkia valikoimastamme löytyy, joten eikun rohkeasti tutustumaan ja tekemään löytöjä.

Kevättä ja kesää varten kuorien lisäksi urheiluvälineet kuntoon

Pikkuhiljaa saapuva kesä saa yleensä ihmiset ulkoilemaan ja lenkkeilemään. Yksi ikävimpiä asioita lenkkeillessä on huolehtiminen siitä, että pysyyköhän se Samsung Galaxy A72 puhelin sittenkään taskussa. Tätä ongelmaa varten meiltä löytyy täydellinen ratkaisu, nimittäin käsivarsi- ja juoksukotelo! Sen avulla Samsung Galaxy A72 puhelin kulkee kuorineen päivineen aina jämäkästi mukana reippaammallakin askeleella.