Samsung Galaxy A70 kuoret

Samsung Galaxy A70 kuoret ja suojaustuotteet nyt puhelimellesi suoraan Mobiilitukusta. Samsung julkaisi tämän uutuuden toukokuussa 2019 ja kyseessä onkin mahtava puhelin.

Tuotteet

74 tuotetta

Samsung Galaxy A70 kuoret ovat nyt täällä!

Puhelimesi kaipaa turvaa ja sitä valikoimamme Samsung Galaxy A70 kuoret juurikin tekevät. Puhelimessasi on suuri 6,7 tuuman Inifinity-U näyttö, joka kaarevine reunoineen muodostaa näyttävän todella kattavan etupuolen. Siksi Galaxy A70 suojakuorien hankinta ei ole koskaan ollut yhtä tärkeää kuin se on nyt. Mutta millaiset kuoret tämä suuri puhelin sitten tarvitseekaan? No vaihtoehtoja on monia ja seuraavassa esittelemme niistä suosituimmat tuotetyypit. Tämän pikaoppaan avulla saat valittua itsellesi täydellisesti sopivat ja istuvat Samsung Galaxy A70 kuoret!

Samsung Galaxy A70 kuorien suojaavimmat vaihtoehdot?

Suojaavuus on usein tärkein syy hankkia puhelimelle haluamansa Samsung Galaxy A70 kuoret, mutta millainen on sitten suojaavin tuote? Jos todella suojaavia, ns pommin kestäviä tuotteita ei oteta huomioon, on paras valinta yleensä läpällinen lompakkosuojakotelo. Lompakko suojakotelo suojaa puhelimen etu sekä takaosat ja kansiläpän ansiosta myös näyttö saa tärkeää suojaa useaan tilanteeseen. Samsung Galaxy A70 suojakuori valikoimassamme on useanlaisia erilaisia läppäkoteloita, joissa useassa on esimerkiksi myös kätevät kortti ja setelipaikat tärkeimmille maksukorteille ja seteleille.

Tärkeää puhelimen suojaamisessa on kuitenkin muistaa, että pelkkä kotelo tai taustasuoja ei ole vielä riittävän kattava suoja, vaan on ehdottoman tärkeää hankia puhelimelle myös näyttöä suojaava panssarilasi. Laseistakin vaihtoehtoja on useita, sillä laseja on olemassa ns suoria perinteisiä suojia, mutta myös kattavampaa suojaa antavia koko näytön panssarilaseja. Valinta on sinun, kumman tyyppinen suoja on juuri sinulle parempi!

Kuviolliset Samsung Galaxy A70 kuoret tuovat persoonaa puhelimellesi.

Vaikka puhelimen suojaustuotteet tavallisesti ovat usein hieman tylsiä, ei näin ole Samsung Galaxy A70 kuorien kohdalla. Voit valita useista eri kauniista väreistä kuten kauniin kirkkaasta pinkistä aina kesäisempiin vaaleansiniseen ja miehisiin ruskean sävyihin. Usealle puhelimelle olemme tuoneet myös suuren suosion Inkit tuotevalikoiman, joka tuo aidosti valtavan kuviovalikoiman myös sinun Galaxy A70 kuoriksi. Inkit tuotteita löydät jokaiseen makuun useassa eri tuotetyypissä. Tervetuloa siis hankkimaan ihana ikiomat Samsung Galaxy A70 suojakuoret suoraan netistä helposti ja nopeasti!