Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret

Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret täydentävät tämän upean luurin ulkonäön sellaiseksi, ettet ole moisesta aikaisemmin osannut edes uneksia. Napakasti paikalleen asettuvat Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret jatkavat laitteen sulavalinjaista tyyliä, minkä lisäksi ne myös parantavat iskunkestävyyttä merkittävästi. Koska Samsung Galaxy A5 (2017) puhelin on pinnoiltaan melkoisen liukas, tarjoavat kuoret ongelmaan ratkaisun ja parantavat laitteesta saatavaa otetta huomattavasti alkuperäistä paremmaksi. Sepäs vasta ikävää olisi, kun uusi puhelin lipeäisi kädestä ja hajoaisi palasiksi lattialle. Laajasta valikoimasta löydät varmasti sinua miellyttävät Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret, jotka myös helpottavat puhelimen käyttöä. Haluamme, että saat Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret käyttöösi nopeasti ja siksi toimitamme ne 1-3 arkipäivässä. PS. 0€ toimituskulut!

Galaxy A5 (2017)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy A5 (2017) Puhelimen Kuoret

    Samsung Galaxy A5 (2017) on julkaistu vuoden 2017 tammikuussa ja se on jatkoa menestyksekkäälle A5 puhelinten sarjalle, jota valmistaja on julkistanut vuosittain. Uudella USB-C liittimellä varustettu Samsung Galaxy A5 (2017) puhelin on kooltaan 146.1 x 71.4 x 7.9 mm ja siinä on miellyttävän kokoinen 5.2 tuuman Full HD 1080x1920 pikselin tarkkuuden näyttö. Puhelin onkin melkoisesti pikkuveljeään suurempikokoinen. Tehokkaat sisuskalut, 3 gigatavun RAM-muisti sekä 32 gigatavun tallennustila takaa laitteen sulavan toiminnan aina ja missä tahansa. Samsung Galaxy A5 (2017) puhelinta on saatavana neljässä trendikkäässä värissä: kultaisena, mustana, sinisenä ja vaaleanpunaisena. Elegantti tyyli ja laadukkaat ominaisuudet ovat Samsung Galaxy A5 (2017) älypuhelimen tavaramerkkejä.

    Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy A5 (2017) puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy A5 (2017) puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska täll&ou

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä