Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret

Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret täydentävät tämän upean luurin ulkonäön sellaiseksi, ettet ole moisesta aikaisemmin osannut edes uneksia. Sepäs vasta ikävää olisi, kun uusi puhelin lipeäisi kädestä ja hajoaisi palasiksi lattialle.. PS.. 0€ toimituskulut!.

Tuotteet

6 tuotetta

Samsung Galaxy A5 (2017) Puhelimen Kuoret

Samsung Galaxy A5 (2017) on julkaistu vuoden 2017 tammikuussa ja se on jatkoa menestyksekkäälle A5 puhelinten sarjalle, jota valmistaja on julkistanut vuosittain. Uudella USB-C liittimellä varustettu Samsung Galaxy A5 (2017) puhelin on kooltaan 146.1 x 71.4 x 7.9 mm ja siinä on miellyttävän kokoinen 5.2 tuuman Full HD 1080x1920 pikselin tarkkuuden näyttö. Puhelin onkin melkoisesti pikkuveljeään suurempikokoinen. Tehokkaat sisuskalut, 3 gigatavun RAM-muisti sekä 32 gigatavun tallennustila takaa laitteen sulavan toiminnan aina ja missä tahansa. Samsung Galaxy A5 (2017) puhelinta on saatavana neljässä trendikkäässä värissä: kultaisena, mustana, sinisenä ja vaaleanpunaisena. Elegantti tyyli ja laadukkaat ominaisuudet ovat Samsung Galaxy A5 (2017) älypuhelimen tavaramerkkejä.

Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy A5 (2017) puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy A5 (2017) puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

Samsung Galaxy A5 (2017) suojakuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Pehmeät kuoret ovat loistava valinta henkilölle, joka haluaa saada puhelimestaan paremman otteen ja varmistaa, ettei Samsung Galaxy A5 (2017) liu’u pöydältä lattialle helposti. Pehmeät kuoret on tehty pääsääntöisesti tpu geelistä tai silikonista, minkä vuoksi ne tarjoavat monipuolisia värejä, jopa läpinäkyvyyttä, mutta ennen kaikkea kattavaa suojaa ja jämäkkää istuvuutta. Kovapintaiset Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret ovat tyylikkäät ja tarjoavat jopa villejä kuvioita ja värejä personoimaan mobiililaitettasi tyylikkäämmäksi. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Samsung Galaxy A5 (2017) puhelimen näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa puhelimen päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Samsung Galaxy A5 (2017) puhelimeen. Koska Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös puhelimen tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee puhelimestasi osa asustettasi!

Samsung Galaxy A5 (2017) kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.