Samsung Galaxy Z Flip3 Kuoret

Samsung Galaxy Z Flip3 on odotettu uutuus ja ehdottomasti kunnollisen suojauksen arvoinen puhelin. Puhelin on sen verran harvinaisen muotoinen, että saatat miettiä kuinka ihmeessä tällainen pitäisi suojata.

Tuotteet

2 tuotetta

Samsung Galaxy Z Flip3 kuoret - edullinen vakuutus huippupuhelimelle

Samsung on tuonut taittuvanäyttöiset älypuhelimet aikaisempaa suuremman yleisön saataville ja tällä kertaa malli kantaa nimeä Galaxy Z Flip3. Puhelimesta ja sen kuorista mielenkiintoisen tekee simpukkapuhelimen olemus, jonka mahdollistaa taittuva näyttöpaneeli. Puhelimessa on myös normaaleista huippulaitteista tuttuja teknisiä ratkaisuja, kuten Snapdragon 888 -huippupiiri, kaksoiskamera sekä stereokaiuttimet. Suurimmat uudistukset puhelimessa ovat kookkaampi ulkopuolen näyttöpaneeli sekä IPX8-luokituksen mukainen vedenkestävyys, joten Samsung Galaxy Z Flip 3:n voi upottaa vaikka kokonaan veteen, mutta lähtökohtaisesti emme sitä suoranaisesti silti suosittele. Koska kyseessä on todellinen tehopakkaus puhelimen koossa, niin sen oikeaoppinen suojaaminen kuorilla korostuu entisestään. Samsung Galaxy Z Flip3 kuoret on suunniteltu taittumaan ja liikkumaan juuri kuten puhelinkin, joten ne sopivat puhelimeen kuin nenä päähän.

Samsung Galaxy Z Flip3 kuoret piristävät ulkonäköä

Toistaiseksi Samsung Galaxy Z Flip3 puhelimesta on tarjolla neljä väriversiota, jotka ovat musta, violetti, kerma sekä vihreä. Samsungin omasta verkkokaupasta puhelimen saa myös kolmessa muussa värissä, jotka ovat harmaa, valkoinen sekä pinkki. Suojakuorien avulla pääset kuitenkin muokkaamaan Galaxy Z Flip3 puhelimestasi juuri sen näköisen kuin haluat. Meiltä löytyy kuoria myös useissa erilaisissa materiaaleissa, joten valintasi pääset tekemään täysin vapaasti. Samsung Galaxy Z Flip3 kuoria löytyy toistaiseksi silikonisena, nahkaisena, sekä myös aramidisena materiaalina, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Samsung Galaxy Z Flip3 kuoret myötäilevät puhelimen muotoja säilyttäen sen edelleen mukavan ohuena ja virtaviivaisena, mutta samalla ne pitävät upean puhelimesi täydellisesti suojassa kaikilta iskuilta ja kolhuilta.

Tuotteet nopeasti suoraan kotiin Pohjois-Karjalasta

Meillä Mobiilitukun poppoolla on toimipiste Lehmossa Joensuun lähettyvillä. Täällä käsittelemme, keräämme, pakkaamme ja lähetämme kaikki tilauksemme niin ripeästi kuin vain mahdollista. Tilaamalla esimerkiksi Samsung Galaxy Z Flip3 kuoret meidän verkkokaupastamme tuet kotimaista yritystä matkalla kohti Suomen kattavinta puhelintarvike verkkokauppaa! Samsung Galaxy Z Flip3 kuorille ja muille suojatuotteille tarjoamme supernopean 1-4 vrk kirjetoimituksen ja mikäli tilauksesi summa ylittää 15 euroa, niin toimitus on myös täysin ilmainen. Näin sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin kiltisti odotella kotosalla upeiden Samsung Galaxy Z Flip3 kuorien saapumista suoraan postilaatikkoosi.