Samsung Galaxy Z Flip3 Kuoret

Samsung Galaxy Z Flip3 on odotettu uutuus ja ehdottomasti kunnollisen suojauksen arvoinen puhelin. Puhelin on sen verran harvinaisen muotoinen, että saatat miettiä kuinka ihmeessä tällainen pitäisi suojata. Valikoimamme suojakuoret on suunniteltu istumaan täydellisesti Samsung Galaxy Z Flip3 puhelimen päälle sekä kuoret myös taittuvat samalla tavalla kuin puhelinkin. Tilaamalla tuotteet meiltä saat aina kaupan päälle supernopean toimituksen ja mikäli tilauksen summa ylittää 15 euroa, niin se on myös täysin ilmainen! Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä esimerkiksi Samsung Galaxy Z Flip3 kuoriin liittyen, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Eikun rohkeasti tutustumaan valikoimaamme ja lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy Z Flip3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Z Flip3 kuoret - edullinen vakuutus huippupuhelimelle

    Samsung on tuonut taittuvanäyttöiset älypuhelimet aikaisempaa suuremman yleisön saataville ja tällä kertaa malli kantaa nimeä Galaxy Z Flip3. Puhelimesta ja sen kuorista mielenkiintoisen tekee simpukkapuhelimen olemus, jonka mahdollistaa taittuva näyttöpaneeli. Puhelimessa on myös normaaleista huippulaitteista tuttuja teknisiä ratkaisuja, kuten Snapdragon 888 -huippupiiri, kaksoiskamera sekä stereokaiuttimet. Suurimmat uudistukset puhelimessa ovat kookkaampi ulkopuolen näyttöpaneeli sekä IPX8-luokituksen mukainen vedenkestävyys, joten Samsung Galaxy Z Flip 3:n voi upottaa vaikka kokonaan veteen, mutta lähtökohtaisesti emme sitä suoranaisesti silti suosittele. Koska kyseessä on todellinen tehopakkaus puhelimen koossa, niin sen oikeaoppinen suojaaminen kuorilla korostuu entisestään. Samsung Galaxy Z Flip3 kuoret on suunniteltu taittumaan ja liikkumaan juuri kuten puhelinkin, joten ne sopivat puhelimeen kuin nenä päähän.

    Samsung Galaxy Z Flip3 kuoret piristävät ulkonäköä

    Toistaiseksi Samsung Galaxy Z Flip3 puhelimesta on tarjolla neljä väriversiota, jotka ovat musta, violetti, kerma sekä vihreä. Samsungin omasta verkkokaupasta puhelimen saa myös kolmessa muussa värissä, jotka ovat harmaa, valkoinen sekä pinkki. Suojakuorien avulla pääset kuitenkin muokkaamaan Galaxy Z Flip3 puhelimestasi juuri sen näköisen kuin haluat. Meiltä löytyy kuoria myös useissa erilaisissa materiaaleissa, joten valintasi pääset tekemään täysin vapaasti. Samsung Galaxy Z Flip3 kuoria löytyy toistaiseksi silikonisena, nahkaisena, sekä myös aramidisena materiaalina, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Samsung Galaxy Z Flip3 kuoret myötäilevät puhelimen muotoja säilyttäen sen edelleen mukavan ohuena ja virtav

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä