Samsung Galaxy Xcover 3 kuoret

Samsung Galaxy Xcover 3 kuoret tuovat huippuluokan käytettävyyttä, joten jatkossa puhelimesi on entistä tärkeämpi sinulle. Suosituimmat Samsung Galaxy Xcover 3 kuoret kiinnittyvät paikoilleen paremmin kuin hyvin ja puhelimen näyttöä suojaavassa kansiläpässä on yhdestä kolmeen korttipaikkaa, johon saat laitettua esimerkiksi pankki- ja luottokortin. Näyttöä naarmuuntumiselta suojaavassa kannessa on myös setelitasku sekä magneettikiinnitys, joka pitää kannen jämäkästi kiinni. Onpas kätevää, koska tarvitset mukaasi vain korttipaikalliset Samsung Galaxy Xcover 3 kuoret, etkä lainkaan lompakkoa! Löydät varmasti myös väriltään mieluisat Samsung Galaxy Xcover 3 kuoret monista eri värivaihtoehdoista. Lähetämme kaikki Samsung Galaxy Xcover 3 kuoret sinulle nopeasti, niin ne saapuvat 1-3 arkipäivässä. Minkäänlaisia erillisiä postikuluja ei ole. Toimituskulut ovat siis 0€!

Galaxy Xcover 3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Xcover 3 kuoret - jos puhelin on iskunkestävä, tarvitaanko niitä?

    Samsung Xcover 3 on monipuolinen puhelin, joka kestää kolhuja ja iskuja tavan puhelinta paremmin. Muistatko jokunen vuosi sitten, kun Samsung Xcover 3 puhelimen edeltäjä tuli markkinoille, ja Samsung markkinoi puhelinta ”iskunkestävänä”? Me muistamme ja sehän meni piloille. Kymmeniä tuhansia puhelimia päätyi takuuhuoltoon, koska kukaan ei käyttänyt puhelimissa suojakuoria ja Samsung mainosti puhelinta niin, ettei se hajoa mistään ja joutui valmistaja korvaamaan kaikki hajoamiset ja rikkoontumiset. Mitä tästä opimme? 1. Älä mainosta puhelinta hajoamattomana ja 2. Suojaa puhelin suojakuorilla. Siksi Samsung Xcover 3 kuoret ovatkin loistava tapa hankkia halpa henkivakuutus puhelimelle, ja samalla ehkäistä turhia ongelmia ja huoltoreissuja.

    Xcover 3 puhelimen näyttö on herkkä rikkoutumaan!

    Ilman suojakuoria tai suojakoteloa puhelin on haavoittuvainen monellakin tapaa. Olet varmasti samaa mieltä, että eniten harmittaa, jos puhelimen näyttö hajoaa ja joudut itse maksamaan puhelimen korjaamisen. Tähän ongelmaan on keksitty: Samsung Xcover 3 suojakuoret ja näytön suolasit. Näytön suojalasi on oikeaa karkaistua lasia, ja suojaa puhelimen näyttöä loistavasti. Mutta muistathan, se että käytät panssarilasia, ei se tarkoita, että voisit jättää Samsung Xcover 3 puhelimesi ilman suojakuoria. 

    Xcover 3 kuoret - Erikoisin tilanne, josse ne olisivat auttaneet. 

    Me täällä Mobiilitukussa olemme huomanneet, että Samsung Xcover 3 puhelin ei missään nimessä ole iskunkestävä puhelin. Tässä esimerkki hauskasta tilanteesta, joissa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä