Samsung Galaxy Xcover 3 kuoret

Samsung Galaxy Xcover 3 kuoret tuovat huippuluokan käytettävyyttä, joten jatkossa puhelimesi on entistä tärkeämpi sinulle. Näyttöä naarmuuntumiselta suojaavassa kannessa on myös setelitasku sekä magneettikiinnitys, joka pitää kannen jämäkästi kiinni.

Tuotteet

2 tuotetta

Samsung Xcover 3 kuoret - jos puhelin on iskunkestävä, tarvitaanko niitä?

Samsung Xcover 3 on monipuolinen puhelin, joka kestää kolhuja ja iskuja tavan puhelinta paremmin. Muistatko jokunen vuosi sitten, kun Samsung Xcover 3 puhelimen edeltäjä tuli markkinoille, ja Samsung markkinoi puhelinta ”iskunkestävänä”? Me muistamme ja sehän meni piloille. Kymmeniä tuhansia puhelimia päätyi takuuhuoltoon, koska kukaan ei käyttänyt puhelimissa suojakuoria ja Samsung mainosti puhelinta niin, ettei se hajoa mistään ja joutui valmistaja korvaamaan kaikki hajoamiset ja rikkoontumiset. Mitä tästä opimme? 1. Älä mainosta puhelinta hajoamattomana ja 2. Suojaa puhelin suojakuorilla. Siksi Samsung Xcover 3 kuoret ovatkin loistava tapa hankkia halpa henkivakuutus puhelimelle, ja samalla ehkäistä turhia ongelmia ja huoltoreissuja.

Xcover 3 puhelimen näyttö on herkkä rikkoutumaan!

Ilman suojakuoria tai suojakoteloa puhelin on haavoittuvainen monellakin tapaa. Olet varmasti samaa mieltä, että eniten harmittaa, jos puhelimen näyttö hajoaa ja joudut itse maksamaan puhelimen korjaamisen. Tähän ongelmaan on keksitty: Samsung Xcover 3 suojakuoret ja näytön suolasit. Näytön suojalasi on oikeaa karkaistua lasia, ja suojaa puhelimen näyttöä loistavasti. Mutta muistathan, se että käytät panssarilasia, ei se tarkoita, että voisit jättää Samsung Xcover 3 puhelimesi ilman suojakuoria. 

Xcover 3 kuoret - Erikoisin tilanne, josse ne olisivat auttaneet. 

Me täällä Mobiilitukussa olemme huomanneet, että Samsung Xcover 3 puhelin ei missään nimessä ole iskunkestävä puhelin. Tässä esimerkki hauskasta tilanteesta, joissa Xcover 3 suojakuoret ja näytön suojat olisivat voineet pelastaa päivän. Eräs miespuolinen rakennusinsinööri omisti Samsung Galaxy Xcover 3 puhelimen ilman suojaavia kuoria ja ajatteli sen olevan iskun ja kolhun kestävä. Hän oli nähnyt netissä kuinka edeltäjämallia oli käytetty vasarana naulan iskemiseen ja keksinyt, että näin minäkin teen! Noh, ei aikaakaan, kun sekä näyttö ja takaosa olikin pirstaleina, voidaan todeta: huono idea. Tietenkään suojakuoret eivät välttämättä täysin pelastaisi tällaiselta idealta, mutta toki näytön päällä oleva läppä esimerkiksi kuten meidän Samsung Galaxy Xcover 3 lompakkokoteloissamme on, olisi voinut pelastaa puhelimen hajoamisen.