Samsung Galaxy S9+ kuoret

Samsung Galaxy S9+ kuoret suojaavat puhelintasi iskuja ja pudotuksia vastaan. Suojaamisen lisäksi ne näyttävät hyvältä ja istuvat täydellisesti laitteesi päälle.. Samsung Galaxy S9+ suojakuorilla pidennät laitteesi käyttöikää huomattavasti.

Tuotteet

7 tuotetta

Samsung Galaxy S9+ kuoret pitävät tärkeän puhelimesi turvassa

Samsung Galaxy S9+ puhelin on upea käyttöesine, jonka suojaamiseen kannattaa panostaa ja hankkia asianmukaiset kuoret. Galaxy S9+ on varusteltu suurella näytöllä ja se on kaiken lisäksi supertarkka ja tarjoaa huippuluokan värintoiston. Näytön ominaisuudet ovat huomattavasti kehittyneemmät kuin vanhemmassa Galaxy S8 puhelinmallissa, joten vuodessa on tosiaankin saatu paljon aikaan! Siinä missä muutkin puhelimet, on Samsung Galaxy S9+ erityisen tärkeä suojata suojakuorilla tai -koteloilla. Ennen älypuhelimien aikakautta oli helppoa, kun puhelimet kestivät lähes mitä tahansa, eikä tarvinnut miettiä kuorien tai panssarilasien ostamista. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja puhelinten suojaaminen on entistäkin tärkeämpää. Ei tarvita, kuin yksi kohtalokas pudotus ja pian uusi puhelimesi onkin jo entinen. Ehkäise siis rikkoontuminen ja hanki Galaxy S9+ kuoret helposti verkkokaupastamme!

Samsung Galaxy S9+ kuoret, mutta millaiset?

Suojaaminen kannattaa aloittaa miettimällä mitä ominaisuuksia Samsung Galaxy S9+ kuorelta tarvitset. Jos esimerkiksi etsit jotain mahdollisimman huomaamatonta ja ohutta suojaa, niin ultraohut suojakuori on sinulle täydellinen valita. Ultraohuet kuoret ovat paksuudeltaan ainoastaan 0,5mm ja ne antavat loistavan otteen liukkaaseen puhelimeen. Kuorta käyttäessäsi tuntuu, kun sitä ei olisi ollenkaan puhelimen päällä.

Jos taas tykkäät läpällisistä lompakkokuorista, niin on Dux Ducis suojakotelo sinulle loistava vaihtoehto. Dux Ducis on jämäkästä materiaalista valmistettu ja tyylikäs kotelo, jonka läppä kiinnittyy magneetilla suojaamaan Samsung Galaxy S9+ näyttöä. Värivalikoimasta löydät tyylikkäät metallivärit, joihin ei kyllästy.

Samsung Galaxy S9+ kuorien kanssa onnistuu langaton lataaminen

Parhaiten käyttöösi soveltuvat Samsung Galaxy S9+ kuoret löydettyäsi kannattaa vielä tutustua laajaan lisävarustevalikoimaamme, josta löydät kaikki tarvitsemasi lisätarvikkeet, joita saatat tarvita. Samsung Galaxy S9+ on varusteltu langattomalla Qi-latauksella, joten voit ladata laitettasi tavallisen laturin sijaan myös langattomalla latausalustalla. Langaton latausalusta on loistava valinta langattomassa latauksessa, sillä se lataa laitteesi jopa 1.4 kertaa nopeammin täyteen, kuin tavan laturi. Samsung Wireless Charger Pad Type ‐langaton latausalusta on myös langaton Qi latausalusta ja hinnaltaan edullisempi vaihtoehto. Se ei lataa Samsung Galaxy S9+ laitettasi yhtä nopeasti täyteen, mutta kooltaan kompaktimpi. Kaikki langattomat latausalustat toimivat kaikkien kuorien ja koteloiden kanssa, joten tilaa omasi kotimaisesta Mobiilitukusta! Tervetuloa ostoksille!