Samsung Galaxy S9+ kuoret

Samsung Galaxy S9+ kuoret suojaavat puhelintasi iskuja ja pudotuksia vastaan. Suojaamisen lisäksi ne näyttävät hyvältä ja istuvat täydellisesti laitteesi päälle. Samsung Galaxy S9+ suojakuorilla pidennät laitteesi käyttöikää huomattavasti. Valitse sinun käyttöösi sopivin vaihtoehto, niin materiaalin, mallin ja värin suhteen tutustumalla kattavaan valikoimaamme. Valittuasi sopivimmat Samsung Galaxy S9+ kuoret käyttöösi, muista myös suojata laitteesi herkin osa, eli sen näyttö. Tämän teet helposti näytön panssarilasilla, jota suosittelemme lämpimästi käytettäväksi myös kaikkien koteloiden kanssa. Näin Samsung Galaxy S9+ on kauttaaltaan suojattu ja pienet pudotukset eivät haittaa menoa! Toimitamme kaikki kuoret ja muut lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa kotimaisesta varastostamme, tervetuloa ostoksille!

Galaxy S9+

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy S9+ kuoret pitävät tärkeän puhelimesi turvassa

     Samsung Galaxy S9+ puhelin on upea käyttöesine, jonka suojaamiseen kannattaa panostaa ja hankkia asianmukaiset kuoret. Galaxy S9+ on varusteltu suurella näytöllä ja se on kaiken lisäksi supertarkka ja tarjoaa huippuluokan värintoiston. Näytön ominaisuudet ovat huomattavasti kehittyneemmät kuin vanhemmassa Galaxy S8 puhelinmallissa, joten vuodessa on tosiaankin saatu paljon aikaan! Siinä missä muutkin puhelimet, on Samsung Galaxy S9+ erityisen tärkeä suojata suojakuorilla tai -koteloilla. Ennen älypuhelimien aikakautta oli helppoa, kun puhelimet kestivät lähes mitä tahansa, eikä tarvinnut miettiä kuorien tai panssarilasien ostamista. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja puhelinten suojaaminen on entistäkin tärkeämpää. Ei tarvita, kuin yksi kohtalokas pudotus ja pian uusi puhelimesi onkin jo entinen. Ehkäise siis rikkoontuminen ja hanki Galaxy S9+ kuoret helposti verkkokaupastamme!

     Samsung Galaxy S9+ kuoret, mutta millaiset?

     Suojaaminen kannattaa aloittaa miettimällä mitä ominaisuuksia Samsung Galaxy S9+ kuorelta tarvitset. Jos esimerkiksi etsit jotain mahdollisimman huomaamatonta ja ohutta suojaa, niin ultraohut suojakuori on sinulle täydellinen valita. Ultraohuet kuoret ovat paksuudeltaan ainoastaan 0,5mm ja ne antavat loistavan otteen liukkaaseen puhelimeen. Kuorta käyttäessäsi tuntuu, kun sitä ei olisi ollenkaan puhelimen päällä.

     Jos taas tykkäät läpällisistä lompakkokuorista, niin on Dux Ducis suojakotelo sinulle loistava vaihtoehto. Dux Ducis on jämäkästä materiaalista valmistettu ja tyylikäs kotelo, jonka läppä kiinnittyy magneetilla suojaamaan Samsung Galaxy S9+ näyttöä. Värivalikoimasta löydät tyylikkäät metalli

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä