Galaxy Note20 5G Kuoret

Samsung Galaxy Note20 5G suojatarvikkeet suojaavat laitettasi ja takaavat, että saat nauttia tästä upeasta laitteestasi niin kauan kuin mahdollista. Lisäksi puhelimeen saapuviin ilmoituksiin on aina suora pääsy ja näkyvyys.

Tuotteet

6 tuotetta

Samsung Galaxy Note20 5G- lippulaivapuhelin joka ei tehosta tingi

Samsung Note20 5G julkaistiin syksyllä 2020, kuten Note-sarjalaiset aina. Tämä uusi Note20 on ahdettu teho ja suorituskykyä, kuten Note-mallilta olettaakin. 6.7" tuumainen AMOLED-näyttö ja super tehokas piiri tekevät tästä laitteesta monipuolisen työkalun moniosaajalle. S Pen kynän avulla voit tehdä asioita, joita muilla laittella voi vain kuvitella. Jotta saat pidettyä tämän lippulaivapuhelimen siistissä kunnossa ja haluat ehkäistä sen rikkoontumisen, sinun tarvitsee siihen hankki oikeanlaiset suojatarvikkeet. Löydät ne Mobiilitukku.fi sivustolta, joten eikun tutustumaan valikoimaamma ja löydä itsellesi mieleiset tarvikkeet!

Samsung Galaxy Note20 5G - lasista ja alumiinista valmistettu puhelin on liukas

Lähes kaikki rikkoontuneet puhelimet ovat rikki näytöstä. Varsinkin tällaiset suuri näyttöiset puhelimet ovat erittäin alttiita ottamaan iskuja ja kolhuja vastaan näytön alueelle. Tämän päivän puhelimet ovat muutenkin valmistetu lasista ja alumiinista, joten ne ovat älyttömän liukkaita. Kannattaakin olla kaukaa viisas ja hankkia kuorten kanssa samalla kerralla myös näyttöä suojaava iskunkestävä panssarilasi.
Suojakuoret suojaavat Samsung Galaxy Note20 5G puhelinta lähes jokaisessa tilanteessa, mutta näyttö on liian herkkä jopa pelkille suojille. Siksi kannattaakin asentaa näytön panssarilasi kosketusnäytön päälle, jolloin puhelin on hyvässä suojassa sekä etu- että takapuolelta. Suojatuotteet pelastavat puhelimen lähes aina, joten parinkympin panostus puhelimen suojaamiseen on kannattavaa.

Samsung Galaxy Note20 5G - puhelin aina matkassa

Puhelin on mukanasi jokapaikassa jokapäivä, joten sen ulkonäköön kannattaa panostaa. Mikä onkaan helpompi tapa tähän kuin suojakuoret. Saat tehtyä puhelimesta hetkessä täysin toisenlaisen, esimerkiksi värimaailmaltaan ja kuvioinniltaan. Samsung Galaxy Note20 5G puhelimen ulkonäköä on mahdollista muutella myös erilaisiin tilanteisiin sopiviksi: esimerkiksi juoksulenkille voit valita ohuen kuoren ja iltaravintolaan mennessäsi sinun ei tarvitse ottaa muuta mukaasi kuin kannellinen lompakko suojakotelo, jossa maksuvälineet kulkevat helposti mukana. Pidä puhelin suojattuna ja trendikkäänä samalla kertaa! Eikun rohkeasti tutustumaan Suomen parhaaseen puhelintarvike valikoimaan!