Samsung Galaxy J3 (2017) kuoret

Samsung Galaxy J3 (2017) kuoret nappaat helposti ja nopeasti meiltä Mobiilitukusta. Tälle uutuus puhelimelle on saatavilla monipuolinen valikoima erilaisia Galaxy J3 (2017) kuoria, josta löydät varmasti myös sinun makuusi sopivat suojat.

Tuotteet

6 tuotetta

Samsung Galaxy J3 (2017) Kuoret – mistä tiedät oikean mallin?

Samsung Galaxy J3 (2017) kuorien kanssa tulee usein epäselvyyksiä siitä, mitkä Galaxy J3 (2017) kuoret sopivat tälle uudelle mallille ja mitkä sitten vuotta aiemmalle puhelimelle. Samsung on pitänyt malleissaan viimeaikoina sellaista tyyliä, että puhelinmalli itsessään pysyy nimeltään identtiseltä, mutta laite päivittyy ja kaikki kyllä muuttuu. Näin on käynyt myös tämän puhelimen kanssa, sillä laite on ulkoisesti aivan erilainen kuin edeltäjänsä, vaikka nimi melkein sama onkin. Uudessa Samsung Galaxy J3 (2017) puhelimessa suurimpana ja erottuvimpana erona on, että kamera ei ole enää vaakatasossa, vaan kamera ja salama ovat päällekkäin. Tästä järjestyksestä voit helpoiten päätellä, sopivatko sinun Galaxy J3 (2017) kuoresi tälle puhelimelle.

Samsung Galaxy J3 (2017) kuoret – miten puhelin kannattaisi oikein suojata? 

Tätä kysymystä meiltä kysytään jatkuvasti: mitä Samsung Galaxy J3 (2017) suojakuoria ja koteloita me täällä ”ammattilaisina” oikein suosittelemme. Tälläiseen kysymykseen ei vuosienkaan jälkeen ole löytynyt yhtä oikeaa vastausta, vaan vastaamme aina niinkin kliseisesti kuin että se riippuu aina käyttäjästä. Suosituimmat Galaxy J3 (2017) kuoret ovat jo klassikoksi muodostuneet lompakkokotelot, joissa yhdistyy niin suojaavuus kuin käytännöllisyys. Omaan käyttöön lompakkokotelot eivät ole oikein koskaan ollut se paras juttu, vaan itse minä (Antti) tykkään käyttää ohutta suojakuorta yhdistettynä AINA Samsung Galaxy J3 (2017) näytön panssarilasiin. Tälläiset perinteiset suojakuoret ovat omaan käteen hyviä, sillä ne tarjoavat paremman otteen puhelimesta, ja suojaavat kulmat sekä puhelimen takaosan. Tästä oikeastaan välimalli on sitten hieman ohuemmat läppäkotelot, joista hyviä esimerkkejä ovat vaikkapa meidän Samsung Galaxy J3 (2017) DUX suojakotelot ja kuoret.

Samsung Galaxy J3 (2017) kuoret – yksi nyrkkisääntö pätee aina!

Yhden nyrkkisäännön toteamme kuitenkin aina kaikille asiakkaillemme. Oli sinulla sitten J3 (2017), S8 tai J6, niin hankkikaa AINA näytön panssarilasi. Nämä niin sanotut näytön suojalasi ovat edullinen (alk. 14,95€) tapa pitää puhelimen arka näyttö suojassa. Samsung Galaxy J3 (2017) kuoret eivät ole täydellinen tapa suojata myös näyttö, sillä usein puhelin putoaa käytössä, jolloin esimerkiksi kansiläppä kotelossa on auki. Siksi näytön panssarilasi on viimeinen turva kolhuja ja iskuja vastaan.