Samsung Galaxy Xcover Pro kuoret

Samsung Galaxy Xcover Pro on puhelin sinulle, jos kaipaat kestävää ja rotevaa puhelinta, aivan kuin entisajan puhelimet. Xcover Pro on sarjalleen tuttuun tapaan suunniteltu astetta vaativampiin olosuhteisiin ja se on varustettu IP69-tason vesi- ja pölysuojauksella sekä MIL-STD 810G -tason iskunkestävyydellä. Samsungin mukaan puhelin on testattu kestämään pudotus 1,5 metrin korkeudelta. Laitteessa on 6,3-tuumainen kamerareiällinen TFT-näyttö, joka tukee myös märkiä sormia sekä hanskatilaa. Vaikka puhelin on huomattavasti vankempi kuin muut puhelimet, on se hyvä suojata siihen kuuluvilla suojatuotteilla! Löydä mieleiset suojakuoret ja -kotelot valikoimastamme ja ihastu! Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Galaxy Xcover Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Samsung Galaxy Xcover Pro – puhelin, joka kestää

    Samsung Galaxy Xcover Pro on jo itsestään vankka ja kestävä puhelin. Samsung lupaa, että puhelin kestää jopa 1,5m pudotukset. Lisäksi Samsung Galaxy Xcover Pro on luokiteltu pöly- ja vesitiiviiksi. Vaikka puhelin on huomattavasti kestävämpi kuin monet muut puhelimet, on se hyvä suojata siihen kuuluvilla suojatuotteilla. Samsung Galaxy Xcover Pro suojakuorien avulla saat suojauksen lisäksi tuotua myös omaa persoonallisuuttasi esiin! Meiltä Mobiilitukusta löytyy kuorista useita upeita väri vaihtoehtoja, joiden avulla saat tuotua omia lempivärejäsi myös puhelimeen. Lisäksi jos tykkäät säilyttää kortit ja setelit yhdessä ja samassa paikassa niin valikoimastamme löytyy mainioita lompakko mallisia suojakuoria. Samsung Galaxy Xcover Pro kuorien lisäksi kannattaa muistaa suojata myös näyttö panssarilasilla!

    Samsung Galaxy Xcover Pro - lisätarvikkeilla lisää

    Meiltä Mobiilitukusta löydät laajan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita, joiden avulla saat puhelimesta enemmän irti tai helpotusta sen käyttöön. Urheilussa erilaiset käsivarsikotelot ja vyölaukut toimivat oikein loistavasti ja puhelin pysyy vankasti aina mukana häiritsemättä suoritusta. Puhelin pidikkeitäkin löytyy montaa erilaista, suosituimpia tottakai ovat PopSocketsit. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopivat lisätarvikkeet! Meillä Mobiilitukussa on aina ilmainen ja nopea toimitus. Jos tulee jotain kysyttävää tai tarvitset apua jossakin, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa aina! Rohkeasti ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä