Samsung Galaxy S9 kuoret

Samsung Galaxy S9 kuoret istuvat täydellisesti puhelimesi päälle antaen sille tyylikkään ja arvokkaan ulkonäön. Lisäksi ne pidentävät laitteesi käyttöikää huomattavasti ja suojaavat sitä arjen pudotuksia vastaan. Puhelimen suojaamisen merkitystä ei välttämättä edes ymmärrä ennen kuin puhelin tipahtaa yllättäen kivikovalle lattialle. Tutustu valikoimaamme ja valitse sinulle mieluisin malli, materiaali ja väri, ja yhdistä siihen iskunkestävä näytön panssarilasi. Kotelot ja panssarilasit suojaavat puhelimesi kattavasti, eivätkä pienet pudotukset haittaa menoa lainkaan! Kaikki suojamme jättävät liittimet ja näppäimet vapaiksi. Toimitamme kaikki tarvikkeet ja muut tilaukset 1-3 arkipäivässä suoraan kotiisi kotimaisesta varastostamme, tervetuloa ostoksille!

Galaxy S9

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Puhelimen kuoret tekevät sinusta uniikin!

    Galaxyn tuoteperhe sai taas jatkoa, kun uudet tulokkaat, Samsung Galaxy S9 ja S9+ julkaistiin. Siinä missä muutkin älypuhelimet, on tämäkin uutuus todella tärkeää suojata iskunkestävillä suojillamme. Tietenkinhän suojakotelo ostetaan suojaamaan tiputuksia ja kolhuja vastaan, mutta täytyy muistaa, että ne ovat myös näkyvillä käytössäsi joka päivä. Nykypäivänä puhelimen turvaamisessa ei mietitä pelkästään iskunkestävyyttä vaan ne valitaan myös entistä useammin ulkonäön perusteella ja mietitään sopivatko ne omaan tyyliin. Tämän vuoksi meidänkin valikoimistamme löydät upeat Inkit-tuotteet, joiden tarkoitus on personoida puhelimesi niin, että voit aidosti näyttää makusi ja värisi puhelimesi pinnassa. Enää puhelimen suojaamisen ei tarvitse olla tylsää, vaan voit hankkia esimerkiksi suojat, joissa kuviona on upeat eläinkuosit, tai kauniin kesäiset ja syksyiset kukkakuviot. Vain taivas on rajana siinä, millaisen kuvion haluaisit puhelimesi turvaksi.

    Onko suojakotelo paras vaihtoehto?

    Puhelimen suojan valitsemisessa täytyy ensimmäisenä päättää vaihtoehtojen paljoudesta. Tärkeintä on ensiksi miettiä käyttötarve. Jos pidät siitä, että puhelimen suoja on mahdollisimman huomaamaton ja puhelin pysyy kädessä kuin hansikas on ultraohut taustakuori loistava ratkaisu. Se on ainoastaan 0.5mm paksu ja läpinäkyvä, joten tuntuu kuin puhelimen päällä ei olisi yhtään mitään. Jos taas tykkäät lompakkomallisista, läpällisistä koteloista on Dux kotelo sinulle loistava vaihtoehto. Siinä yhdistyy jämäkkyys, tyylikkyys ja käytännöllisyys yhdessä. Lisäksi Dux suojaka

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä