Samsung Galaxy S9 kuoret

Samsung Galaxy S9 kuoret istuvat täydellisesti puhelimesi päälle antaen sille tyylikkään ja arvokkaan ulkonäön. Lisäksi ne pidentävät laitteesi käyttöikää huomattavasti ja suojaavat sitä arjen pudotuksia vastaan.

Tuotteet

4 tuotetta

Puhelimen kuoret tekevät sinusta uniikin!

Galaxyn tuoteperhe sai taas jatkoa, kun uudet tulokkaat, Samsung Galaxy S9 ja S9+ julkaistiin. Siinä missä muutkin älypuhelimet, on tämäkin uutuus todella tärkeää suojata iskunkestävillä suojillamme. Tietenkinhän suojakotelo ostetaan suojaamaan tiputuksia ja kolhuja vastaan, mutta täytyy muistaa, että ne ovat myös näkyvillä käytössäsi joka päivä. Nykypäivänä puhelimen turvaamisessa ei mietitä pelkästään iskunkestävyyttä vaan ne valitaan myös entistä useammin ulkonäön perusteella ja mietitään sopivatko ne omaan tyyliin. Tämän vuoksi meidänkin valikoimistamme löydät upeat Inkit-tuotteet, joiden tarkoitus on personoida puhelimesi niin, että voit aidosti näyttää makusi ja värisi puhelimesi pinnassa. Enää puhelimen suojaamisen ei tarvitse olla tylsää, vaan voit hankkia esimerkiksi suojat, joissa kuviona on upeat eläinkuosit, tai kauniin kesäiset ja syksyiset kukkakuviot. Vain taivas on rajana siinä, millaisen kuvion haluaisit puhelimesi turvaksi.

Onko suojakotelo paras vaihtoehto?

Puhelimen suojan valitsemisessa täytyy ensimmäisenä päättää vaihtoehtojen paljoudesta. Tärkeintä on ensiksi miettiä käyttötarve. Jos pidät siitä, että puhelimen suoja on mahdollisimman huomaamaton ja puhelin pysyy kädessä kuin hansikas on ultraohut taustakuori loistava ratkaisu. Se on ainoastaan 0.5mm paksu ja läpinäkyvä, joten tuntuu kuin puhelimen päällä ei olisi yhtään mitään. Jos taas tykkäät lompakkomallisista, läpällisistä koteloista on Dux kotelo sinulle loistava vaihtoehto. Siinä yhdistyy jämäkkyys, tyylikkyys ja käytännöllisyys yhdessä. Lisäksi Dux suojakansion läppä suojaa puhelimesi näyttöä sen ollessa laukussa tai repussasi.

Herkin rikkoutuva osa puhelimessasi on näyttö

Päädyttyäsi mihin tahansa Samsung Galaxy S9 kuoreen, kannattaa muistaa, että on hyvin tärkeää suojata myös laitteesi herkin osa, eli näyttö. Näytön panssarilasi on helppo asentaa ja ehdoton lisävaruste nykyajan puhelinten isojen näyttöjen päällä. Tuntuma näytöllä panssarilasin kanssa säilyy samanlaisena, kuin ilman sitä. Suosittelemme, että suojaat näytön ja käytät sitä myös valitsemasi kotelon tai muun suojan kanssa. Toimitamme suojakotelot ja muut lisätarvikkeet 1-2 arkipäivässä suoraan kotiisi kotimaiselta varastoltamme. Tutustu siis Samsung Galaxy S9 valikoimaamme ja odota postiluukun kolahdusta! Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!