Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 kuoret istuvat täydellisesti puhelimesi päälle antaen sille tyylikkään ja arvokkaan ulkonäön. Lisäksi ne pidentävät laitteesi käyttöikää huomattavasti ja suojaavat sitä arjen pudotuksia vastaan. Samsung Galaxy S9 kuorien merkitystä ei välttämättä edes ymmärrä ennen kuin puhelin tipahtaa yllättäen kivikovalle lattialle. Tutustu valikoimaamme ja valitse sinulle mieluisin malli, materiaali ja väri, ja yhdistä siihen iskunkestävä näytön panssarilasi. Samsung Galaxy S9 kuoret ja panssarilasi suojaavat puhelimesi oikein hienosti, eivätkä pienet pudotukset haittaa menoa lainkaan! Kaikki Samsung Galaxy S9 suojakuoret jättävät liittimet ja näppäimet vapaiksi. Toimitamme kaikki tarvikkeet ja muut tilaukset 1-3 arkipäivässä suoraan kotiisi kotimaisesta varastostamme, tervetuloa ostoksille!

Galaxy S9

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy S9 kuoret tekee puhelimestasi uniikin

     Samsung Galaxyn S perhe sai taas jatkoa, kun uudet tulokkaat, Samsung Galaxy S9 ja S9+ julkaistiin. Siinä missä muutkin älypuhelimet, on Samsung Galaxy S9 yhtä tärkeää suojata iskunkestävillä kuorilla. Tietenkinhän kuoret ostetaan suojaamaan tiputuksia ja kolhuja vastaan, mutta täytyy muistaa, että ne ovat myös näkyvillä käytössäsi joka päivä. Nykypäivänä kuoria ostaessa ei enää ajatella ainoastaan suojaavuutta, vaan ne valitaan myös ulkonäön perusteella ja mietitään sopivatko ne omaan tyyliin. Tämän vuoksi Samsung Galaxy S9 kuoria löytyy joka lähtöön ja malleja tulee koko ajan lisää. Samsung Galaxy S9 kuoristasi voi päätellä yllättävän paljon, sillä jos käytät esimerkiksi räiskyvän pinkkejä tai simppeleitä mustia kuoria kertovat ne personallisuudestasi ja tyylistäsi. Valitse siis sinulle sopivin materiaali, malli ja väri suojausta valitessasi.

     Millainen on paras Samsung Galaxy S9 suojakuori?

     Samsung Galaxy S9 kuoria löytyy joka lähtöön, niin kuin juuri totesimme edellisessä kappaleessa. Tämän vuoksi sinun tarvitsee miettiä mitä ominaisuuksia haet. Jos tykkäät, että puhelimen suoja on mahdollisimman huomaamaton ja puhelin pysyy kädessä kuin hansikas on Samsung Galaxy S9 ultraohut suojakuori loistava ratkaisu. Se on ainoastaan 0.5mm paksu ja läpinäkyvä, joten tuntuu kuin suojakuorta ei olisi ollenkaan puhelimen päällä. Jos taas tykkäät lompakkomallisista, läpällisistä koteloista on Dux Ducis kotelo sinulle loistava vaihtoehto. Siinä yhdistyy jämäkkyys, tyylikkyys ja käytännöllisyys yhdessä. Lisäksi Dux D

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä