Galaxy Note 20 Ultra 5G Kuoret

Samsung Galaxy Note20 Ultra on yksi markkinoiden suurimmista ja älykkäimmistä luureista ja tämän hintaluokan puhelimen suojaaminen on aivan pakollista. käyttökokemuksen.

Tuotteet

3 tuotetta

Puhelin on syytä aina suojata

Tiesitkö, että puhelimen suojaaminen maksaa vain murto-osan puhelimen hinnasta. Me Mobiilitukussa pyrimme tarjoamaan alhaiset  hinnat sekä nopean toimituksen. Valikoimastamme löydät myös Samsung Galaxy Note20 Ultra mallin suojatarvikkeet, joiden hinnat lähtevät noin kahdeksasta eurosta ylöspäin – toimitus mukaan lukien! Mobiilitukun valikoima on yksi Suomen laajimmista ja löydät valikoimasta kaikennäköisiä ja kokoisia suojakuori ja -koteloita. Kun laitteen ulkopinnat on suojattu, tarvitset ehdottomasti myös näytönsuojan, sillä näyttö rikkoontuu helposti. Suosittelemme Samsung Galaxy Note20 Ultra puhelimeen joko Hydrogel-suojakalvoa tai klassista panssarilasia. Nämäkin maksavat vain 14,95-29,95 €, eli ne ovat hyvin halpa vakuutus kallisarvoiselle puhelimelle!

Turvaa puhelimesi kamera

Samsung Galaxy Note20 Ultra puhelimessa kamera on aivan jäätävän suuri ja se tuleekin merkittävästi puhelimen takapuolen yläpuolelle, jolloin kamera on erittäin altis iskuilla ja kolhuille. Tähän kannattaa varautua ja hankkia kameroiden turvaksi suojakotelo tai -kuori, joka nousee hieman kameroiden yläpuolelle. Tällöin kotelo pelastaa kamerat naarmuilta ja kolhuilta. Kannelliset suojakotelot ovat luotu suojaamaan puhelimen runko, mutta myös etukamera. Kansiläppä kääntyy nimittäin puhelimen näytön ja etukameran päälle. 

Samsung Galaxy Note20 Ultra – lisätarvikkeita lisätarvikkeiden perään

Meiltä Mobiilitukusta löydät laajan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita, joiden avulla saat puhelimesta enemmän irti tai helpotusta sen käyttöön. Urheilussa erilaiset käsivarsikotelot ja vyölaukut toimivat oikein loistavasti ja puhelin pysyy vankasti aina mukana häiritsemättä suoritusta. Puhelin pidikkeitäkin löytyy montaa erilaista, suosituimpia tottakai ovat PopSocketsit. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopivat lisätarvikkeet! Meillä Mobiilitukussa on aina ilmainen ja nopea toimitus. Jos tulee jotain kysyttävää tai tarvitset apua jossakin, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa aina! Rohkeasti ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!