Samsung Galaxy J6+ kuoret

Samsung Galaxy J6+ kuoret suojaavat kallisarvoista laitettasi ja varmistavat, että saat nauttia siitä mahdollisimman kauan aikaa. Muistathan vielä viimeistellä laitteesi suojauksen näytön panssarilasilla, joka suojaa laitteesi herkimmän osan, eli näytön.

Tuotteet

2 tuotetta

Samsung Galaxy J6+ kuoret ovat pelastava tekijä

Samsung Galaxy J6+ ilmesty markkinoille lokakuussa 2018 ja on toukokuussa 2018 ilmestyneen Samsung Galaxy J6 mallin isoveli. Ulkomuodoltaan ja ominaisuuksiltaan se on hyvin vastaava kuin pikkuveljensä, mutta kuten nimikin kertoo, niin puhelimella on enemmän kokoa ja näin ollen suurempi näyttö ja sisällekin mahtuu hieman suurempi akku. Suosittelemme kaikkien puhelinten suojaamista yhteensopivilla kuorilla, mutta etenkin puhelimen koon kasvaessa se lipsahtaa entistä helpommin käsistä. Tämän vuoksi suosittelemme lämpimästi hankkimaan Samsung Galaxy J6+ kuoret upean laitteen turvaksi. Ne kannattaakin hankkia mahdollisimman nopeasti laitteen ostamisesta tai jopa jo silloin, kun tietää, että tulee hankkimaan uuden laitteen.

Erilaiset Samsung Galaxy J6+ kuoret antavat erilaisia ominaisuuksia puhelimellesi

Samsung Galaxy J6+ kuoret suojaavat laitettasi, tuovat laitteeseesi uusia ominaisuuksia ja tekevät laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat. Niitä valitessasi kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia suojalta haluat. Haluatko, että Samsung Galaxy J6+ kuoret antavat loistavan pidon liukkaaseen puhelimeen? Vai, että saat tärkeimmät kortit kätevästi puhelimesi mukaan? Vai haluatko varmistaa, että Samsung Galaxy J6+ kuori on mahdollisimman suojaava? Mietittyäsi mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset, sinun on helppo tutustua eri vaihtoehtoihin ja löytää käyttöösi sopivin vaihtoehto. Tämän jälkeen yhdistät lempivärisi Samsung Galaxy J6+ kuoreen ja on suojan toimivuus ja mieluisuus sinulle taattu. 

Samsung Galaxy J6+ kuoret ja panssarilasi suojaavat laitettasi tehokkaasti

Samsung Galaxy J6+ kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja kolhuja vastaan, mutta tiesitkö, että näyttö on aina puhelimen herkin osa? Tämän vuoksi se kannattaa suojata näytön panssarilasilla, joka varmistaa ikävän pudotuksen sattuessa näytön ehjänä säilymisen. Täytyy muistaa, että jokainen pudotus on yksilöllinen, mutta panssarilasi on ainut tekijä, joka voi näytön pelastaa. Se on valmistettu yhdeksän kertaa vahvemmasta lasista kuin tavallinen lasi ja sen paikallaoloa ei edes huomaa, koska panssarilasi on ainoastaan 0.3mm paksu. Suosittelemme panssarilasin käyttöä kaikkien Samsung Galaxy J6+ kuorien kanssa.

Toimitamme kaikki Samsung Galaxy J6+ kuoret ja panssarilasit supernopealla ja ilmaisella toimituksella kotimaisesta varastostamme! Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!