Samsung Galaxy J6 kuoret

Samsung Galaxy J6 kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia, naarmuja ja kolhuja vastaan. Lisäksi ne ovat tekijä, jotka pidentävät laitteesi elinikää ja takaavat, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Samsung Galaxy J6 kuoria valitessasi kannattaa mitä ominaisuuksia suojalta haet, jonka jälkeen on helppo tutustua valikoimaamme ja vertailla eri vaihtoehtoja. Mielestämme parhaimmat Samsung Galaxy J6 kuoret ovat sellaiset, jotka näyttävät juuri sinulta itseltäsi. Muistathan viimeistellä laitteesi suojauksen näytön panssarilasilla, joka on usein se pelastava tekijä laitteen tippuessa maahan. Näytön panssarilasi on puhelimen näytöllä täysin huomaamaton ja suosittelemmekin lämpimästi sen käyttöä kaikkien Samsung Galaxy J6 kuorien kanssa. Mobiilitukku tarjoaa ilmaisen ja nopean toimituksen kaikkiin tilauksiin kotimaisesta varastostamme!

Galaxy J6

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy J6 kuoret pidentävät laitteesi elinikää

    Samsung Galaxy J6 julkaistiin toukokuun lopussa 2018 ja on näin J-sarjan uusin tulokas. Se on varusteltu suurehkolla 5.6” sAMOLED Infinity –näytöllä. Kuvaamisen ja etenkin selfieiden ottamisen ystäville on 8 megapikselin etukameran seurana salama. Samsung Galaxy J6 laitetta saa ostettua joko 32BG tai 64GB sisäisellä muistilla, joista kumpikaan ei välttämättä riitä, jos tykkää aktiivisesti ottaa kuvia tai ladata erilaisia sovelluksia. Onneksi Samsung Galaxy J6 on kuitenkin varusteltu muistikortinpaikalla, joka varmistaa, että sopivalla muistikortilla tila ei lopu kesken. Jos olet onnekas ja päädyit ostamaan tämän laitteen, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Samsung Galaxy J6 kuorilla, jotta saat nauttia siitä mahdollisimman pitkään. Monet sekoittavat Galaxy J6 puhelimen J7 (2017) puhelimeen, joten muistathan tarkistaa puhelimesi mallimerkinnän ennen, kun tilaat kuoret puhelimeesi!

    Samsung Galaxy J6 kuoria jokaisen tarpeisiin ja mieltymyksiin

    Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman Samsung Galaxy J6 kuoria, jotta löydät itsellesi juuri sopivimman vaihtoehdon. Kaikki Samsung Galaxy J6 kuoret suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja, naarmuja ja pudotuksia vastaan. Toiset kuorista ovat suojaavampia ja toiset taas vähemmän suojaavia, kuten esimerkiksi läpällinen lompakkokotelo suojaa laitteesi näyttöä sen ollessa laukussasi tai repussasi. Lompakkokotelot eivät kuitenkaan ole kaikkien makuun, sillä jotkut haluavat Samsung Galaxy J6 kuoren olevan mahdollisimman huomaamaton ja ohut, jotta puhelimen oma design säilyy. Valitse käyttöösi sopivimmat Samsung Galaxy J6 kuoret mallin, materiaalin ja värin suhteen.

    Samsung Galaxy J6 kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on hyvässä turvassa

    Valittuasi käyttöösi sopivimmat Samsung Galaxy J6 kuoret, niin muistathan vielä suojata laitteesi näytön. Näyttö on tunnetusti laitteen herkin osa ja ikävän pudotuksen sattuessa yleisesti

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä