Samsung Galaxy A80 kuoret

Samsung Galaxy A80 kuoret ovat itsessään jo innovatiiviset, kuten myös kyseinen puhelin. Nouseehan puhelimen kamera ylös ja kääntyy takapuolelta etupuolelle. Tämä on aiheuttanut haasteita myös Galaxy A80 suojakuorten suunnitteluun, mutta nerokkaiden ratkaisujen ansiosta puhelimelle on pystytty luomaan lisää suojaa ja turvaa, jotta laite kestää ehjänä arjen jokaisessa hetkessä. Valitse siis omaan käyttöösi parhaiten soveltuvat Samsung Galaxy A80 suojakuoret ja me lähetämme ne sinulle mahdollisimman pikaisesti. Valitsemasi uudet Galaxy A80 kuoret saapuvat sinulle parhaassa tapauksessa heti tilaustasi seuraavana arkipäivänä, sillä pyrimme lähettämään ne sinulle salaman nopeasti. Näin sinun ei tarvitse odottaa pitkään uusien suojatuotteiden saapumista ja voit käyttää puhelinta huolettomasti!

Galaxy A80

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy A80 kuoret ovat innovatiiviset ja suojaavat

    Samsung Galaxy A80 puhelin on yksi vuoden 2019 innovatiivisimmista puhelimista, joten innovatiivisuutta ja uudenlaista designia vaaditaan myös suojakuorilta. Galaxy A80 on varustettu suurikokoisella 6,7” kokoisella näytöllä ja valmistajalle totutusti Android 9.0 käyttöjärjestelmällä. Ulkoisilta mitoiltaan 165,2 x 76,5 x 9,3 mm kokoisen puhelimen erikoisuutena on sen takakamera, joka on normaalisti kuin mikä tahansa takakamera. Samsung Galaxy A80 kameran erikoisuutena kuitenkin on, että se nousee paikoiltaan ylös ja kääntyy ympäri, jolloin laadukasta kolmoiskameraa voidaan käyttää myös selfieiden kuvaamiseen. Erillistä etukameraa ei siis ole, vaan takakamera hoitaa senkin roolin. 

    Kääntyvä takakamera on vaatinut täysin uudenlaista suunnittelua Samsung Galaxy A80 suojakuorilta. Tavallisestihan suojatuotteet ympäröivät puhelimen takapuolen kokonaan. Tämän huippupuhelimen tapauksessa se ei kuitenkaan ole mahdollista, joten uusia innovaatioita on vaadittu ja siinä myös onnistuttu. Voitkin olla varma, että suuresta valikoimastamme löytyvät Galaxy A80 kuoret suojaavat puhelimen ihan samalla tavalla kuin minkä tahansa muunkin puhelimen suojaustuote.

    Valitse värikkäät tai läpinäkyvät Samsung Galaxy A80 suojakuoret

    Galaxy A80 kuoret ovat jaettavissa kahteen tyyppiin: värikkäät ja läpinäkyvät. Läpinäkyvät kuoret ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat pitää puhelimen oman ulkonäön ja designin näkyvillä. Värikkäiden kuorten etuna on, että saat Galaxy A80 puhelimestasi uuden näköisen ja uuden tyylisen laitteen. Suojakuoret ovat erinomainen tapa pitää puhelin ehjänä ja tehdä siitä samalla uudenlainen!

    Käytä Samsung Galaxy A80 puhelimen USB-C liitäntää kuorten kanssa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä