Samsung Galaxy A80 kuoret

Samsung Galaxy A80 kuoret ovat itsessään jo innovatiiviset, kuten myös kyseinen puhelin. Nouseehan puhelimen kamera ylös ja kääntyy takapuolelta etupuolelle.

Tuotteet

4 tuotetta

Samsung Galaxy A80 kuoret ovat innovatiiviset ja suojaavat

Samsung Galaxy A80 puhelin on yksi vuoden 2019 innovatiivisimmista puhelimista, joten innovatiivisuutta ja uudenlaista designia vaaditaan myös suojakuorilta. Galaxy A80 on varustettu suurikokoisella 6,7” kokoisella näytöllä ja valmistajalle totutusti Android 9.0 käyttöjärjestelmällä. Ulkoisilta mitoiltaan 165,2 x 76,5 x 9,3 mm kokoisen puhelimen erikoisuutena on sen takakamera, joka on normaalisti kuin mikä tahansa takakamera. Samsung Galaxy A80 kameran erikoisuutena kuitenkin on, että se nousee paikoiltaan ylös ja kääntyy ympäri, jolloin laadukasta kolmoiskameraa voidaan käyttää myös selfieiden kuvaamiseen. Erillistä etukameraa ei siis ole, vaan takakamera hoitaa senkin roolin. 

Kääntyvä takakamera on vaatinut täysin uudenlaista suunnittelua Samsung Galaxy A80 suojakuorilta. Tavallisestihan suojatuotteet ympäröivät puhelimen takapuolen kokonaan. Tämän huippupuhelimen tapauksessa se ei kuitenkaan ole mahdollista, joten uusia innovaatioita on vaadittu ja siinä myös onnistuttu. Voitkin olla varma, että suuresta valikoimastamme löytyvät Galaxy A80 kuoret suojaavat puhelimen ihan samalla tavalla kuin minkä tahansa muunkin puhelimen suojaustuote.

Valitse värikkäät tai läpinäkyvät Samsung Galaxy A80 suojakuoret

Galaxy A80 kuoret ovat jaettavissa kahteen tyyppiin: värikkäät ja läpinäkyvät. Läpinäkyvät kuoret ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat pitää puhelimen oman ulkonäön ja designin näkyvillä. Värikkäiden kuorten etuna on, että saat Galaxy A80 puhelimestasi uuden näköisen ja uuden tyylisen laitteen. Suojakuoret ovat erinomainen tapa pitää puhelin ehjänä ja tehdä siitä samalla uudenlainen!

Käytä Samsung Galaxy A80 puhelimen USB-C liitäntää kuorten kanssa

Kun olet kerran asettanut Galaxy A80 suojakuoret paikoilleen, niitä ei tarvitse käyttämisen vuoksi ottaa koskaan pois paikoiltaan. Pois ottaminen on ajankohtaista oikeastaan vain siinä vaiheessa, kun haluat vaihtaa puhelimeesi uudenlaisen suojaustuotteen. Saat ladattua puhelimen 3700 mAh kokoisen akun irrottamatta sitä, sillä suojakuorten valmistuksessa on huomioitu puhelimen USB-C liittimen koko ja sijainti. Kiinnitä kaapeli paikoilleen ja anna latauksen virrata puhelimeesi.

Samsung Galaxy A80 suojakuorten kanssa onnistuu myös kaikkien muiden liitäntöjen käyttäminen irrottamatta suojaa. Tyypillisesti näppäinpaikat ovat joko avonaiset tai sitten näppäimille on tehty omat painikkeet. Myös kuulokeliitännän 3,5mm kokoinen aux liitin on aina saavutettavissa.