Samsung Galaxy A6 kuoret

Samsung Galaxy A6 puhelimen kuoret varmistavat, että saat nauttia siitä mahdollisimman pitkään. Ne suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja naarmuja vastaan.. Puhelimelle kannattaakin hankkia lisäturvaa viimeistään heti, kun olet ostanut uuden sen.

Tuotteet

2 tuotetta

Samsung Galaxy A6 puhelimet ovat totutun varmoa A-sarjalaisia

Samsung Galaxy A6 julkaistiin samaan aikaan isoveljensä Samsung Galaxy A6+ kanssa toukokuussa 2018. Ulkomuodoltansa ja muotoilultaan ne ovat hyvin identtiset ja uskolliset toisilleen, mutta pikkuvelimalli on kooltaan isoveljeään pienempi. Jos mietit näiden kahden mallin välillä, että kumman ostat, niin pienempi puhelin mahtuu suurempaa paremmin farkkujen taskuun. Siinä on 5,6” HD+ sAMOLED Infinity –näyttö ja 16 megapikselin etu- ja takakamerat. Laitteessa on sisäistä muista 64GB, mutta se tulee yllättävän helposti täyteen, jos napsii paljon kuvia tai latailee sovelluksia. Onneksi tämä näppärä kännykkä on kuitenkin varusteltu muistikortinpaikalla. Jotta saisit nauttia uudesta puhelimestasi mahdollisimman pitkään, niin suosittelemme lämpimästi ostamaan myös suojakuoret tuomaan iskunkestävyyttä.

Miten löydän itselleni sopivimmat suojatarvikkeet?

Ihan ensimmäisenä sinun kannattaa miettiä, mitä ominaisuuksia puhelinsuojalta tarvitset. Toiset haluavat pitää luurin mahdollisimman ohuena ja huomaamattomana, toiset taas mahdollisimman suojattuna, ja kolmansille tärkeintä on tyylikäs ulkonäkö. Viime aikoina suureen suosioon ovat nousseet lompakkomalliset suojakotelot. Eikä ihme, koska niihin saa kätevästi mukaan kaikki tärkeimmät kortit sekä muutamat setelit. Kansiläpällinen suojakotelo tarjoaa turvaa joka puolelle, mutta myös lompakon ominaisuudet.

Suojauksen viimeistelet näytön panssarilasilla

Pelkät puhelimen ympärille asetettavat suojatarvikkeet tarjoavat turvaa lähinnä rungolle sekä kameroille. Täytyy muistaa, että näyttö on se kaikista helpoiten rikkoontuva osa. Sen rikkoontumiseen voi kuitenkin varautua 9H vahvuisella suojalasilla. Panssarilasi asennetaan näytön päälle ja se pelastaa näytön rikkoontumisen yli 90% varmuudella. Saat parhaan mahdollisen suojauksen yhdessä koteloiden ja lasien kanssa, sillä ne toimivat moitteettomasti yhdessä. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin ilmaisen ja supernopean 1-3 arkipäivän toimituksen. Mobiilitukun henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi suomalaiseen verkkokauppaamme!