Samsung Galaxy kuoret

Samsung on globaalisti toimiva eteläkorealainen monialayhtiö, joka tunnetaan erityisesti monipuolisena kulutuselektroniikan valmistajana. Toimitamme Samsung lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut yli 25€ tilauksiin!.

Tuotekategoriat

Tuotteet

7338 tuotetta

Samsung Galaxy puhelimien kuoret

Samsung on tällä hetkellä maailman suosituin älypuhelinvalmistaja, joten sillä löytyy erilaisia laitteita jokaisen kukkarolle sopivasta hintakategoriasta. Tämä eteläkorealainen teknologiajätti käyttää suosituissa Galaxy sarjansa puhelimissa suosittua Android käyttöjärjestelmää. Koska laitteet itsessään on viimeistelty tyylillä, tarvitset niiden kaveriksi myös tyylikkäästi viimeistellyt kuoret ja suojakuoret. Samsung kuoret ja suojakuoret ovat oiva lisätarvike puhelimeesi, sillä ne parantavat iskunkestävyyttä huomattavasti. Kuoria ja suojakuoria on saatavina erilaisina, joista suosituimmat ovat kuitenkin lompakko suojakotelot, jotka suojaavat Samsung puhelimesi kaikkialta. Samsung kuoret ja suojakuoret toimivat hyvin yhdessä muiden lisätarvikkeiden, kuten suojalasien, kuulokkeiden ja vyökoteloiden kanssa. Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret sopivat laitteesi turvaksi paremmin kuin hyvin, suorastaan loistavasti. Jos siis omistat jonkin Samsung puhelimen, löydät siihen sopivat tuotteet meiltä Mobiilitukusta.

Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän. Parhaat Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi. Samsung puhelimen lompakko suojakotelot on tehty useimmiten joko aidosta tai PU-nahasta ja niiden kansiläppä pysyy kiinni magneetin avulla. Silikonimaiset Samsung puhelimen S-Line suojakuoret ovat varma valinta jokaiselle älypuhelimelle, koska niiden avulla laitteesta saa hyvän otteen ja siihen tulee tyylikäs värimaailma. Samsung puhelimen S-Line kuoret ja suojakuoret nousevat hieman näytön yläpuolelle, joten putoamistilanteessa näyttö ei ole ensimmäinen kohde, johon isku kohdistuu. Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat hyvä tapa suojata arvokas laite, mutta sen lisäksi suosittelemme myös iskunkestävää näytön suojalasia tai edes naarmuja ehkäisevää näytön suojakalvoa käytettäväksi kännykässä.

Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat helppo tapa muuttaa sen värimaailmaa hetkessä joko yksiväriseksi tai kuvioiduksi. Samsung kuoret ja suojakuoret ovat siis tapa viestiä omaa persoonaa, minkä vuoksi tarjolla on monipuolisesti eri värejä, kuten musta, valkoinen, punainen, pinkki, ruskea ja sininen. Mustat Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat kaikista suosituimmat, värin tyylikkyyden vuoksi. Mikäli haluat, että Samsung kuoret ja suojakuoret erottuvat massasta suosittelemme esimerkiksi kultaisia, mustia, pinkkejä tai hopeisia suojakuoria, jolloin puhelimesi muuttuu hetkessä suorastaan juhlavaksi. Ohuet Samsung kuoret ja suojakuoret ovat aikaisempaa suositumpia, jonka vuoksi tarjoamme myös ultraohutta kännykän suojakuorta. Kun Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat ohuet, voidaan laite laittaa helposti vyökoteloon tai autotelineeseen. Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret kannattaa jokaisen hankkia, sillä ne lisäävät kännykän elinikää ja näyttävät tyylikkäältä.

Samsung puhelimien lisätarvikkeet ovat oiva tapa ottaa kaikki irti älypuhelimesta, joka on käytössä enemmän tai vähemmän koko ajan. Samsung puhelimen kuoret, suojakuoret ja muut lisätarvikkeet toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.