Samsung Galaxy kuoret

Samsung on globaalisti toimiva eteläkorealainen monialayhtiö, joka tunnetaan erityisesti monipuolisena kulutuselektroniikan valmistajana. Samsung on maailman suurin matkapuhelinvalmistaja ja sen Android käyttöjärjestelmää hyödyntävä Galaxy tuotesarja on huippusuosittu ympäri maailman. Valmistaja tarjoaa monen hintaisia mobiililaitteita erilaisilla ominaisuuksilla, jotka täyttävät erilaisten käyttäjien lukuisat erilaiset tarpeet. Toimitamme Samsung lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Samsung

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy puhelimien kuoret

     Samsung on tällä hetkellä maailman suosituin älypuhelinvalmistaja, joten sillä löytyy erilaisia laitteita jokaisen kukkarolle sopivasta hintakategoriasta. Tämä eteläkorealainen teknologiajätti käyttää suosituissa Galaxy sarjansa puhelimissa suosittua Android käyttöjärjestelmää. Koska laitteet itsessään on viimeistelty tyylillä, tarvitset niiden kaveriksi myös tyylikkäästi viimeistellyt kuoret ja suojakuoret. Samsung kuoret ja suojakuoret ovat oiva lisätarvike puhelimeesi, sillä ne parantavat iskunkestävyyttä huomattavasti. Kuoria ja suojakuoria on saatavina erilaisina, joista suosituimmat ovat kuitenkin lompakko suojakotelot, jotka suojaavat Samsung puhelimesi kaikkialta. Samsung kuoret ja suojakuoret toimivat hyvin yhdessä muiden lisätarvikkeiden, kuten suojalasien, kuulokkeiden ja vyökoteloiden kanssa. Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret sopivat laitteesi turvaksi paremmin kuin hyvin, suorastaan loistavasti. Jos siis omistat takavuosien suosikin, Galaxy S7:n, tsekkaa Galaxy S7:n kuoret meiltä!

     Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän. Parhaat Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ai

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä