Huawei Y6s kuoret

Huawei Y6s kuoret löytyvät nyt puhelimellesi monenlaisissa väreissä ja malleissa. Tämä puhelinmalli ikään kuin korvasi edellisen Y6 puhelimen ja onkin enemmänkin hieman päivitetty versio edeltäjästään. Puhelimessa on yhä 6.1 tuumainen IPS näyttö, joka hintaisekseen on kirkas ja tarkka. Huawei Y6s kuorilla ja panssarilaseilla suojaa näytön ja muutkin puhelimen osat kuten hieman muuttuneen takakameran. Pikselimäärä on laitteessa edelleen 13MP, mutta kahden kameran malli on muuttunut yhteen. Puhelin on myös hieman keventynyt, joka voi tehdä puhelimen kädessä pitämisestä hankalampaa. Siksi otteen parantamiseksi suosittelemmekin esimerkiksi Huawei Y6s taustakuoria, joiden avulla saat puhelimesta paremman otteen. Tilaa suojat nyt, ja saat ne jopa seuraavaksi arkipäiväksi, jopa ilman toimituskuluja!

Y6s

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Y6s kuorilla väriä ja suojaa elämään 

    Oletko tympääntynyt siihen, että puhelimesi on aina saman näköinen ja värinen? Niin mekin ja siksi sinunkin Huawei Y6s kuoresi on aika vaihtaa erilaisiin. Usein puhelimen suojaaminen on toki se tärkein asia suojatuotteissa, mutta hyvä kakkonen on se, että Y6s koteloilla ja kuorilla saat puhelimesi ulkonäön muutettua juuri sellaiseksi kuin sen haluat. Valikoimistamme löydät yhteensä yli 10 eri väriä ja parhaimmillaan tarjoamme useille puhelimille jopa yli 100 erilaisen kuvion valikoiman, myös Huawei Y6s kuorissa ja suojakoteloissa. Olipa lempivärisi siis musta tai ruusukulta, löydät siihen loistavat tuotteet valikoimistamme helposti ja nopeasti. Katso vaikkapa nämä Huawei Y6s lompakkokotelot, joissa on kätevät kortti- ja setelitaskut – ei siis enää turhaa lompakon kantamista!

    Huawei Y6s suojakuoret tarvitsevat panssarilasin kaveriksi

    Panssarilasi on markkinoiden parhaita tapoja suojata puhelin. Huawei Y6s kuorien tärkein ominaisuus on, että ne suojaavat puhelinta pääosin takaa, sivuilta ja kulmista, mutta usein näyttö jää haavoittuvaiseksi. Siksi Huawei Y6s panssarilasit ovatkin loistava keino suojata näyttö. Lasit valmistetaan temperoidusta lasista, jonka ympärillä on lasia suojaavat erilaiset pinnoitteet. Panssarilasit eivät myöskään tämän kerroksittaisen rakenteen ansiosta sirpaloidu, vaan iskun tai kolhun sattuessa lasi jää Y6s kuorien tavoin paikalleen odottamaan uutta ehjää suojaa. Suosituin tuote, joka Huawei Y6s kuorien lisäksi meiltä ostetaan, on Quick & Easy panssarilasimme, joka on helppo asentaa ja suojaa näyttöä loistavasti.

    Huawei Y6s kuorien must-have lisätarvikkeet!

    Paras tapa helpottaa puhelimen käyttöä, on kiinnittää Huawei Y6s kuoriin jonkinlainen puhelinpidike. Suosituimmat ja paras esimerkki tälläisista tuotteista ovat PopSocket puhelinpidikkeet, joilla sinäkin voit saada puhelimestasi paremman otteen ja

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä