Huawei Honor 10 Lite kuoret

Huawei Honor 10 Lite kuoret istuvat laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi näppäimet ja liittimet vapaiksi käyttöä varten. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja valitse käyttöösi sopivin vaihtoehto mallin, materiaalin ja ominaisuuksien suhteen. Ja viimeistele suojan mieluisuus yhdistämällä siihen lempivärisi tai –kuviosi. Muistathan vielä suojata laitteesi Huawei Honor 10 Lite kuorien lisäksi näytön panssarilasilla. Ikävän pudotuksen sattuessa panssarilasi ottaa iskun vastaan laitteesi oman näytön sijasta. Suosittelemmekin panssarilasin käyttöä kaikkien Huawei Honor 10 Lite kuorien kanssa, jotta laitteesi on suojattu kauttaaltaan. Tarjoamme kaikkiin Huawei Honor 10 Lite kuori, panssarilasi ja muihin tilauksiin nopean ja ilmaisen 1-3 arkipäivän toimituksen kotimaisesta varastostamme. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Honor 10 Lite

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Huawei Honor 10 Lite kuoret varmistavat, että laitteesi säilyy siistinä ja ehjänä

     Huawei Honor 10 Lite julkaistiin Suomessa myyntiin vasta tammikuussa 2019. Kun taas muualla maailmassa se ilmestyi kauppoihin jo marraskuussa 2018. Tämä laite pitää sisällään paljon, kuten 6BG RAM-muistia, 13 megapikselin kameran ja 3400mAh akun. Lisäksi laitteessa on suuri lähes koko puhelimen etuosan kattava 6.21” näyttö. Jos omistat tämän upean laitteen tai olet ostamassa sen, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Huawei Honor 10 Lite kuorilla. Ne suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja ja likaa vastaan varmistaen, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman kauan aikaa.

     Huawei Honor 10 Lite kuoria jokaisen tarpeeseen ja makuun

     Omaan käyttöön sopivimmat Huawei Honor 10 Lite kuoret kannattaa valita niiden ominaisuuksien mukaan. Haluatko, että Honor 10 Lite kuorissa on tilaa myös korteille ja tykkäät, että suojassa on myös näytön peittävä kansi? Vai etsitkö jotain mahdollisimman huomaamatonta suojaa? Vai kenties Huawei Honor 10 Lite kuoria, jotka antavat loistavan näppituntuman liukkaaseen laitteeseen? Vai onko kuorien ulkonäkö sinulle kaikkein tärkeintä? Mietittyäsi näitä ominaisuuksia on sinun helppo tutustua sinulle sopivimpiin Huawei Honor 10 Lite kuoriin ja löytää käyttöösi sopivin vaihtoehto. Mustathan, että erilaisiin tilanteisiin sopivat erilaiset kuoret, joten valitse jokaiseen käyttötarkoitukseesi sopivin vaihtoehto.

     Huawei Honor 10 Lite kuoret ja panssarilasi suojaavat laitteesi kauttaaltaan

     Huawei Honor 10 Lite kuorien lisäksi on tärkeää, että puhelimen suojana on näytön panssarilasi. Etenkin kun näyttö kattaa koko puhelimen etuosan, niin on syytä suojata se huolella. Passarilasi suojaa laitteesi herkimmän osan, eli näytön. Se o

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä