Huawei Honor 20 Lite kuoret

Huawei Honor 20 Lite kuoret on tehty ensisijaisesti suojaamaan puhelintasi pudotuksilta, iskuilta sekä likaantumiselta, mutta me emme tyydy pelkästään siihen. Muistathan myös suojata kallisarvoisen Huawei Honor 20 Lite:n näytön vaikkapa panssarilasilla.

Tuotteet

126 tuotetta

Huawei Honor 20 Lite kuoret suojaavat upean puhelimesi

Huawein toinen brändi Honor julkaisi toukokuussa uudet 20-sarjan puhelimet. Kyseisistä sarjalaisista edullisin on Huawei Honor 20 Lite, hintaan 299€. Isoimpia ja samalla tärkeimpiä parannuksia edellisiin malleihin verrattuna on Huawei Honor 20 Lite:n tarkempi 24 megapikselin pääkamera, sekä uutena tuttavuutena tullut 120 asteen ultralaajakulmakamera, jolla saa varmasti näpsittyä kerrassaan upeita kuvia. Myös Honor Huawei 20 Liten tallennustila on kasvanut, RAM-muistia on 4 gigatavua ja tallennusmuistia 128 gigatavua. Näyttö puolestaan on Honor Huawei 20 Lite:ssä kooltaan 6,21” ja se kattaa lähes koko etuosan. Huawei Honor 20 Lite puhelinta on saatavilla mustana, sinisenä ja punaisena, mikäli haluat säilyttää alkuperäisen värin näkyvillä niin kannattaa tutustua esimerkiksi valikoimamme ultraohuisiin suojakuoriin.

Huawei Honor 20 Lite kuoria jokaiseen makuun ja menoon

Meiltä Mobiilitukusta löydät varmasti juuri sinulle sopivimmat kuoret Huawei Honor 20 Lite:lle. Oletko koskaan törmännyt ongelmaan, että puhelin on valunut istuessasi taskusta pois ja tipahtanut kenties kovalle parkettilattialle, jonka seurauksena näyttö ja reunat ovat ottaneet osumaa? Ainakin allekirjoittaneelle tämä on tapahtunut. Valikoimamme suojakuorien avulla ehkäiset tämän ongelman ja turvaat Huawei Honor 20 Lite puhelimesi! Jos tykkäät säilyttää kortit ja setelit yhdessä ja samassa paikassa, niin lompakko malliset kuoret ovat juuri oikea valinta, yksivärisiä suojakuoria löytyy jopa seitsemässä (7!) eri värissä! Niihin mahtuu parikin korttia, joten lompakon voi huoletta jättää kotiin. Jos taas tykkäät pitää puhelimesi virtaviivaisena ja ohuena niin pelkkä takasuojakuori on mainio valinta. Jos haluat pelkän takasuojakuoren niin suosittelemme hankkimaan kaveriksi myös panssarilasin, jotta Huawei Honor 20 Lite puhelimesi näyttö säilyy ehjänä mahdollisimman kauan.

Huawei Honor 20 Lite kuorien lisäksi lisätarvikkeet

Kun olet löytänyt juuri sinulle oikeat kuoret, niin käyhän kurkkaamassa mitä kaikkea Huawei Honor 20 Lite puhelimen kuorien kaveriksi voisikaan hankkia. Kenties tarvitset alkuperäistä pidempää kaapelia puhelimen lataukseen? Tai mahdollisesti Bluetooth-kuulokkeita? Tai lenkkeilyyn tarkoitettua juoksukoteloa? Ei hätää, meiltä Mobiilitukusta niitä kyllä löytyy!