Huawei Honor 20 Pro kuoret

Parhaat Huawei Honor 20 Pro kuoret ehkäisevät puhelimen rungon sekä sen näytön rikkoontumisen. Näin laitteen käyttöikä pitenee merkittävästi, kun se ei pääse ulkoisesti hajoamaan.. Toimitamme tuotteet sinulle nopeasti 1-3 arkipäivässä!.

Tuotteet

86 tuotetta

Suuri valikoima Huawei Honor 20 Pro kuoria

Huawei Honor 20 Pro suojakuoret varmistavat puhelimesi ehjänä pysymisen, sillä ne suojaavat laitteen 6,26” kokoista supertarkkaa näyttöä siihen kohdistuvilta osumilta ja iskuilta. Suuren näytön suojaaminen on tärkeää, jotta vuonna 2019 julkaistu Android puhelin säilyisi mahdollisimman hyväkuntoisena koko elinkaarensa ajan. Siksi suosittelemme hankkimaan Honor 20 Prolle varta vasten valmistetut suojakuoret.

Löydät verkkokauppamme valikoimasta useita erilaisia Honor 20 Pro suojakuoria, joiden ominaisuudet vaihtelevat merkittävästi. Siinä missä toisissa kuorissa on panostettu mahdollisimman kattavaan suojaukseen, on toisissa menty tyyli edellä ja pyritty tekemään mahdollisimman tyylikkäät suojat. Jokainen voikin valita omaan käyttöönsä parhaiten sopivat Huawei Honor 20 Pro kuoret monista erilaisista malli- ja värivaihtoehdoista.

Suojaa myös Honor 20 Pro takakamerat

Kaikki Huawei Honor 20 Pro kuoret on tehty istumaan täydellisesti puhelimen muotojen ympärille. Muotoilussa on siten huomioitu esimerkiksi näppäinpaikat, liitännät sekä tietenkin myös kamerat. Kuorten reunat nousevatkin Honor 20 Pro puhelimen kolmoiskameran objektiivien yläpuolelle, joten kameran lasi pysyy naarmuuntumattomana. Tämä onkin tärkeää, jotta puhelimella saa jatkossakin kuvattua onnistuneita otoksia.

Honor 20 Pron etukamera sijaitsee etupuolella, näytön yläkulmassa. Paras tapa suojata tämä 32 megapikselin kamera, on suojakuorten sekä panssarilasin yhdistelmä: kuoret pitävät huolen, ettei näyttö pääse osumaan mihinkään. Mikäli kuitenkin näyttöön sattuu tulemaan suurempi yksittäinen isku, niin panssarilasi on viimeinen näytön pelastava varmistus. Huomaamaton panssarilasi maksaa itsensä varmasti takaisin, kun puhelimen näyttö säilyy ehjänä.

Mustat Honor 20 Pro kuoret ovat suosituimmat

Vaikka valikoimassamme on pirteitä ja iloisia värejä, kuten pinkkiä, punaista, sinistä, kultaista ja ruusukultaista, niin siitä huolimatta mustat Huawei Honor 20 Pro kuoret ovat kaikista suosituimmat. Musta väri on siinä mielessä hyvä valinta, että se sopii jokaiselle käyttäjälle. Siinä ei myöskään näy lika samalla tavalla kuin vaaleammissa värisävyissä. Mustat suojakuoret ovat kuitenkin todella yleiset Honor 20 Pro käyttäjien keskuudessa, joten siksi kannattaa harkita myös värikkäämpiä vaihtoehtoja. Näin oman puhelimen tunnistaa helposti muista. Myös kuviolliset suojat ovat entistä suositumpia, kun oman puhelimen tyyli halutaan sovittaa yhteen oman tyylin kanssa.