Huawei Y5 2018 kuoret

Huawei Y5 2018 kuoret istuvat laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi näppäimet ja liittimet vapaiksi käyttöä varten. Tärkeintä on, että suoja soveltuu omaan käyttöön ja täyttää tarpeet suojauksen suhteen.

Tuotteet

3 tuotetta

Huawei Y5 2018 kuoret muokkaavat laitteestasi haluamasi näköisen 

Huawei Y5 2018 ilmestyi suomessa kauppoihin kesäkuussa 2018. Se on varusteltu 5.45 tuuman FullView -näytöllä Android 8.1 Oreo –käyttöjärjestelmällä. Ulkoisilta mitoilta se on 146.5 x 70.9 x 8.3 mm, joten se on kooltaan kompakti ja mahtuu hyvin taskuun viemättä ylimääräistä tilaa. Huawei Y5 2018 löytyy 8MP takakamera ja 5MP etukamera, jotka on varusteltu monipuolisilla asetuksilla. Lisäksi puhelimesta löytyy kolme korttipaikkaa; Dual-SIM –ominaisuus sekä muistikorttipaikka, jonka myötä tallennustilaa voi kasvattaa muistikortilla jopa 256 gigatavulla. Värimaailmasta löytyy Huaweille tyypilliä värejä: sinistä, mustaa ja kultaista. Jos mikään näistä väreistä ei ole sinulle mieluinen, niin yhteensopivat Huawei Y5 2018 kuoret muokkaavat laitteestasi juuri sen näköisen ja värisen, kuin itse haluat. 

Huawei Y5 2018 kuoria jokaisen makuun ja käyttötarkoitukseen 

Huawei Y5 2018 kuoret varmistavat, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman kauan. Ne suojaavatkin laitettasi iskuja, kolhuja ja likaa vastaan. Valikoimastamme löydät Huawei Y5 2018 kuoria lompakkomallisina sekä taustalle asetettavina kuorina. Lompakkokotelot ovatkin käteviä, sillä niihin saa tärkeimmät maksukortit mukaan, joten lompakkoa ei tarvitse kantaa aina mukana. Lisäksi kotelon läppä suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta ja iskuilta läpän ollessa kiinni. Puhelimen takaosaan asetettavat Huawei Y5 2018 kuoret puolestaan takaavat aina suoran pääsyn puhelimelle ja uusiin ilmoituksiin. Takaosaan asetettavista kuorista löydätkin useita eri malleja ja värivaihtoehtoja on useita. Valitse siis käyttöösi sopivimmat Huawei Y5 2018 kuoret ja varmista, että laitteesi säilyy ehjänä käytössäsi. 

Huawei Y5 2018 kuoret ja panssarilasi antavat laitteellesi loistavan suojan

Huawei Y5 2018 kuoret suojaavat laitettasi, mutta näytön panssarilasi viimeistelee suojauksen. Panssarilasi asennetaan puhelimen näytölle ja se suojaa laitteesi herkimmän osan iskuilta ja kolhuilta. Lisäksi tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena, kuin puhelimen omalla näytöllä, joten et edes huomaa panssarilasin paikalla oloa. Suosittelemme panssarilasin käyttöä kaikkien Huawei Y5 2018 kuorien kanssa, jotta laitteesi on suojattu kauttaaltaan.

Toimitamme kaikki Huawei Y5 2018 kuoret ja panssarilasit nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella kotimaisesta varastostamme. Ja mikä parasta, meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten erillisiä toimituskuluja ei ole! Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!