Huawei P20 kuoret

Huawei P20 kuoret tekevät laitteestasi vielä entistäkin upeamman! Ne istuvat täydellisesti puhelimesi päälle jättäen kaikki tarvitsemasi näppäimet ja liitännät vapaiksi käyttöä varten. Valitse käyttöösi sopivimmat Huawei P20 suojakuoret mallin, materiaalin ja värin suhteen. Päädyit sitten lompakko suojakoteloon tai muuhun suojaustarvikkeeseen, niin suosittelemme käytettäväksi näytön panssarilasia, joka suojaa laitteesi herkimmän osan: näytön. Huawei P20 kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on kauttaaltaan suojattu, joten pieniä tiputuksia ei enää tarvitse säikähtää ja voit keskittyä huolettomaan elämääsi! Kaikki Huawei P20 kuoret ja muut lisätarvikkeet toimitamme nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella. Ja mikä parasta, maksat ainoastaan tuotteista, sillä meillä on toimituskulut 0€! Tervetuloa ostoksille Mobiilitukuun!

P20

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Huawei P20 kuoret suojaa puhelimesi kauttaaltaan

     Huawei P20 kuoret on suunniteltu istumaan täydellisesti suurella näytöllä varustetun puhelimen päälle. Lisäksi ne antavat ennen kaikkea laitteelle tyylikkään ja viimeistellyn ulkonäön suojauksen lisäksi. Huawei P20 suojakuoret suojaavat tärkeää laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Kukapa haluaisi, että uusi luuri näyttääkin pian entiseltä? En usko, että kukaan. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää suojata puhelin kuorilla, jotta se säilyy ehjänä ja pystyt nauttimaan siitä mahdollisimman pitkään. Valikoimastamme löydät Huawei P20 puhelimelle myös suojakoteloita useissa eri malleissa ja materiaaleissa, joten valitse sinun käyttöösi sopivin vaihtoehto ja yhdistä siihen sinulle mieluisin väri.

     Huawei P20 kuorien kanssa suositellaan käytettäväksi panssarilasia

     Oli Huawei P20 kuorista sinulle mieluisin vaihtoehto jämäkkä ja tyylikäs Dux Suojakotelo tai takaosan suojaava ja huomaamaton Ultraohut Suojakuori, niin suosittelemme aina käytettäväksi iskunkestävää näytön panssarilasia. Näytön panssarilasi sopii käytettäväksi kaikkien Huawei P20 suojakuorien ja koteloiden kanssa. Lasin käyttäminen on enemmän kuin suositeltavaa, sillä se suojaa laitteesi herkimmän osan, eli näytön. Perinteisiin muovisiin suojakalvoihin verrattuna näytön panssarilasi on helppo asentaa ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin ilman lasia. Panssarilasi on oikeastaan ehdoton lisävaruste Huawei P20 puhelimessa kuoren lisäksi, sillä suurikokoinen näyttö on koko ajan alttiina kolhuille sekä naarmuille. Huawei P20 luuri on kuorilla ja lasilla kauttaaltaan suojattu, eikä pieniä pudotuksi

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä