Huawei P20 kuoret

Huawei P20 kuoret tekevät laitteestasi vielä entistäkin upeamman! Ne istuvat täydellisesti puhelimesi päälle jättäen kaikki tarvitsemasi näppäimet ja liitännät vapaiksi käyttöä varten

Tuotteet

13 tuotetta

Huawei P20 kuoret suojaa puhelimesi kauttaaltaan

Huawei P20 kuoret on suunniteltu istumaan täydellisesti suurella näytöllä varustetun puhelimen päälle. Lisäksi ne antavat ennen kaikkea laitteelle tyylikkään ja viimeistellyn ulkonäön suojauksen lisäksi. Huawei P20 suojakuoret suojaavat tärkeää laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Kukapa haluaisi, että uusi luuri näyttääkin pian entiseltä? En usko, että kukaan. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää suojata puhelin kuorilla, jotta se säilyy ehjänä ja pystyt nauttimaan siitä mahdollisimman pitkään. Valikoimastamme löydät Huawei P20 puhelimelle myös suojakoteloita useissa eri malleissa ja materiaaleissa, joten valitse sinun käyttöösi sopivin vaihtoehto ja yhdistä siihen sinulle mieluisin väri.

Huawei P20 kuorien kanssa suositellaan käytettäväksi panssarilasia

Oli Huawei P20 kuorista sinulle mieluisin vaihtoehto jämäkkä ja tyylikäs Dux Suojakotelo tai takaosan suojaava ja huomaamaton Ultraohut Suojakuori, niin suosittelemme aina käytettäväksi iskunkestävää näytön panssarilasia. Näytön panssarilasi sopii käytettäväksi kaikkien Huawei P20 suojakuorien ja koteloiden kanssa. Lasin käyttäminen on enemmän kuin suositeltavaa, sillä se suojaa laitteesi herkimmän osan, eli näytön. Perinteisiin muovisiin suojakalvoihin verrattuna näytön panssarilasi on helppo asentaa ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin ilman lasia. Panssarilasi on oikeastaan ehdoton lisävaruste Huawei P20 puhelimessa kuoren lisäksi, sillä suurikokoinen näyttö on koko ajan alttiina kolhuille sekä naarmuille. Huawei P20 luuri on kuorilla ja lasilla kauttaaltaan suojattu, eikä pieniä pudotuksia tarvitse enää säikähtää! 

Lataa Huawei P20 puhelinta automatkan aikana

Kun olet klikannut Huawei P20 kuoren ja panssarilasin ostoskoriin, niin kannattaa vielä kurkistaa kattavaan lisävarustevalikoimaamme. Löydät sieltä kaikki tarvikkeet mitä ikinä saatatkaan tarvita. Jos ajat usein autolla ja etenkin pidempää matkaa, niin mikä olisikaan kätevämpää, kuin ladata Huawei P20 luuriasi ajomatkan aikana. Grateqin valmistama autolaturi kiinnitetään auton tupakansytyttimeen, josta se lataa laitettasi 2.1A latausteholla samalla, kun sinä voit keskittyä ajamiseen. Autolaturi toimii myös esimerkiksi veneen tupakansytytinpistokkeesta käytettäväksi. Huawei P20 kuoret, suojalasit ja kaikki tarvitsemasi lisävarusteet tilaat helposti samasta paikasta suoraan kotiisi. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!