Huawei P10 Lite kuoret

Huawei P10 Lite kuorien ensisijainen tehtävä on pitää puhelimesi turvassa siihen kohdistuvia iskuja ja osumia vastaan. Suojaavuus, turvallisuus ja tyyli ovatkin pyhä kolminaisuus, joita P10 Lite kuoret tuovat roppakaupalla lisää.

Tuotteet

3 tuotetta

Huawei P10 Lite kuoret turvaavat puhelimesi 

Huawei P10 Lite kuoret ovat ehkäpä tärkein lisätarvike, mitä voit puhelimesi kaveriksi hankkia. Miksikö näin? No vastaus on yllättävänkin helppo ja yksinkertainen, sillä P10 Lite kuoret asetetaan laitteen ympärille, jolloin ne antavat sille huippuluokan suojaa kaikenlaisia arjen pelottavia tilanteita varten. Kuvittele tilanne, jossa olet pyöräilemässä ja toisella kädellä pidät kiinni Huawei P10 Litestä ja toisella kädellä polkupyörän ohjaustangosta. Tiessä sattuukin olemaan pieni pomppu ja liukas puhelin lipeää kädestä keskelle kivikovaa katukivetystä. Ilman asianmukaista P10 Lite kuorta voit olla varma, että puhelimesi rikkoontuu totaalisesti tai ainakin naarmuuntuu hirvittävällä tavalla.

Ylivoimaisesti suosituin tapa suojata P10 Lite puhelin on, että sen turvaksi valitaan laitetta kaikkialta suojaavat lompakko suojakuoret. On sanomattakin selvää, että laitteen ympärille tulevat kuoret ovat kaikista paras tapa suojata P10 Lite, koska suojaa on tosiaankin joka puolella. Huawei P10 Lite kuorien hyvänä puolena on myös, että niiden avulla puhelimesta saa erittäin jämäkän otteen, eikä se pääse luisumaan kädestä mihinkään.

Huawei P10 Lite kuoria ei voi käyttää muissa malleissa

Huawei P10 Lite kuoret eivät ole yhteensopivia muihin malleihin, vaikka valmistajalla on hyvin pitkälti samannimisiä muitakin puhelinmalleja. Vaikka monien eri puhelinmallien nimet ovat keskenään samanlaiset, se ei tarkoita, että kuoret sopisivat ristikkäin yhteen. Esimerkiksi Huawei P10 Lite on uniikki kapistus, jonka näppäimet, kamera ja mitat poikkeavat aavistuksen muista vastaavista malleista. 

Huawei P10 Lite kuoret valittu, muut must have tuotteet 

Kun olet löytänyt silmääsi ja käyttötarpeitasi miellyttävät kuoret, kannattaa sinun tutustua myös muuhun valikoimaamme. Tarvitsetko kenties uudet langattomat kuulokkeet, joista on kätevä kuunnella musiikkia ilman, että johdot ovat häiritsemässä liikkumistasi esimerkiksi kuntosalilla. Liikkuvan ihmisen kannattaa harkita myös käsivarteen kiinnitettävää koteloa, jossa kuljettaa puhelinta.

Vielä viimeiseksi voisimme antaa ehkä kaikista tärkeimmän vinkin puhelimesi suojaamiseen: osta näytön päälle sitä suojaava iskunkestävä panssarilasi. Lasi on loistava lisä suojaamaan laitettasi ja se maksaa itsensä varmasti takaisin jo ensimmäisessä suuressa näyttöön kohdistuvassa iskussa.