Huawei P10 Lite kuoret

Huawei P10 Lite kuorien ensisijainen tehtävä on pitää puhelimesi turvassa siihen kohdistuvia iskuja ja osumia vastaan. Lähes yhtä tärkeänä tehtävänä voidaan pitää myös sen tyylitekijää, koska jokainen haluaa varmasti, että hieno Huawei P10 Lite näyttää hienolta myös kuorten kanssa. Suojaavuus, turvallisuus ja tyyli ovatkin pyhä kolminaisuus, joita P10 Lite kuoret tuovat roppakaupalla lisää. Valitset sitten lompakkomallisen flip cover suojakotelon tai pelkkää sivuja, taustaa ja näppäimiä suojaavan kuoren, voit olla varma, että laitteesi säilyy huomattavasti pidempään elinvoimaisena ja ehjänä. Muistathan kuitenkin hankkia edes iskunkestävän panssarilasin. Toimitamme kaikki Huawei P10 Lite tuotteet sinulle nopeasti suoraan kotiin, eikä sinun tarvitse maksaa minkäänlaisia postikuluja.

P10 Lite

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Huawei P10 Lite kuoret turvaavat puhelimesi 

     Huawei P10 Lite kuoret ovat ehkäpä tärkein lisätarvike, mitä voit puhelimesi kaveriksi hankkia. Miksikö näin? No vastaus on yllättävänkin helppo ja yksinkertainen, sillä P10 Lite kuoret asetetaan laitteen ympärille, jolloin ne antavat sille huippuluokan suojaa kaikenlaisia arjen pelottavia tilanteita varten. Kuvittele tilanne, jossa olet pyöräilemässä ja toisella kädellä pidät kiinni Huawei P10 Litestä ja toisella kädellä polkupyörän ohjaustangosta. Tiessä sattuukin olemaan pieni pomppu ja liukas puhelin lipeää kädestä keskelle kivikovaa katukivetystä. Ilman asianmukaista P10 Lite kuorta voit olla varma, että puhelimesi rikkoontuu totaalisesti tai ainakin naarmuuntuu hirvittävällä tavalla.

     Ylivoimaisesti suosituin tapa suojata P10 Lite puhelin on, että sen turvaksi valitaan laitetta kaikkialta suojaavat lompakko suojakuoret. On sanomattakin selvää, että laitteen ympärille tulevat kuoret ovat kaikista paras tapa suojata P10 Lite, koska suojaa on tosiaankin joka puolella. Huawei P10 Lite kuorien hyvänä puolena on myös, että niiden avulla puhelimesta saa erittäin jämäkän otteen, eikä se pääse luisumaan kädestä mihinkään.

     Huawei P10 Lite kuoria ei voi käyttää muissa malleissa

     Huawei P10 Lite kuoret eivät ole yhteensopivia muihin malleihin, vaikka valmistajalla on hyvin pitkälti samannimisiä muitakin puhelinmalleja. Vaikka monien eri puhelinmallien nimet ovat keskenään samanlaiset, se ei tarkoita, että kuoret sopisivat ristikkäin yhteen. Esimerkiksi Huawei P10 Lite on uniikki kapistus, jonka näppäimet, kamera ja mitat poikkeavat aavistuksen muista vastaavista malleista. 

     Huawei P10 Lite kuoret valittu, muut must have tuotteet 

     Kun olet löytänyt silmääsi ja käyttötarpeitasi miellytt&a

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä