Huawei Honor 8 kuoret

Huawei Honor 8 kuoret tekevät puhelimestasi sekä kestävän että huipputyylikkään laitteen, joka kestää paitsi kolhut, myös katseet. Kukapa ei haluaisi tämän Huawein tyylikkään Honor 8 puhelimen kestävän arkielämän kolhuja.

Tuotteet

10 tuotetta

Millaiset Huawei Honor 8 kuoret olisivat valintasi?

Huawei Honor 8:lle on olemassa, jos jonkinlaisia suojaustapoja aina näytön suojaamisesta, rungon ja kameran suojaamiseen. Erilaisia kuorimalleja on niin paljon, että mieleen hiipii väkisinkin ajatus, voiko vielä tulla jotain erilaista ja ihmeellistä. Koteloiden valmistajat ovat kuitenkin sen verran kekseliäitä, että joka vuosi tulee kyllä monia uskomattomiakin uutuuksia. Viime vuonna uutuutena oli esimerkiksi etupuolen valaisevat valoilla varustetut selfie suojat tai sitten karvaisella takaosalla varustetut pörrösuojat. Jos tarkasteluun otetaan eri kuvioilla tai väreillä varustetut Huawein Honor 8 suojaustavat, niin voimme luvata, että löydät vuonna 2018 puhelimeesi paljon tyylikkäitä kuoriuutuuksia!

Särmikäs ja virtaviivainen muotoilu viimeistelevät Huawei Honor 8 laitteen

Huawei Honor 8 julkaistiin 2016 vuoden heinäkuussa ja onkin Huawei Honor 7 puhelimen seuraaja. Huawei Honor 8 ulkonäköön ja muotoiluun on panostettu ja se on saanutkin erittäin virtaviivaisen ja särmikkään ulkonäön. Pyöristetyt kulmat ja pyöreä sormenjälkitunnistin viimeistelevätkin Huawei Honor 8 laitteen tyylikkyyden. Suurehko 5.2” näyttö sopii laitteeseen kuin nenä päähän ja sitä onkin mukava näppäillä. Huawei Honor 8 on varustettu 32GB tai 64GB muistitilalla riippuen kumman valitsee ja sitä saa jatkettua helposti muistikortilla. Lisäksi Huawei Honor 8 on varusteltu pikalatauksella, joten yhteensopivalla USB-C pikalaturilla lataat laitteesi akun nopeasti täyteen. 

Suojaa Honor 8 puhelimesi tyylillä!

Oletko koskaan miettinyt, että Honor 8 suojaustarvikkeet voivat olla myös paljon enemmän kuin vain suojaamista rikkoontumista vastaan? Esimerkiksi värikkäät ja kuvioidut flip coverit tekevät puhelimestasi salonkikelpoisen erilaisiin tilanteisiin. Keväällä on mukava käyttää pirteitä sävyjä kuten keltaista, vaaleanpunaista ja beigeä, kun taas jouluna voit värittää Huawei Honor 8:n punaisen ja vihreän sävyillä. Kuviot, logot ja symbolit sopivat erinomaisesti suojakuoriin ja -koteloihin, sillä paljon esillä oleva puhelimesi viestii tällöin sinulle tärkeitä asioita muille ihmisille ja voit ulottaa tyylisi myös luurisi takapuolelle saakka.

Huawein omat Honor 8 kotelot vai jotain muuta?

Moni varmasti pähkäilee, minkä valmistajan suojakotelot olisivat parhaat. Tulisiko valita Huawein itsensä valmistamat kuoret vai jonkin toisen valmistajan? Vastaus kysymykseen riippuu täysin siitä, oletko mieltynyt Huawein omiin koteloihin vai et, koska kaikki valikoimassamme olevat suojat ovat Honor 8 puhelimen kanssa täydellisesti yhteensopivia. Eli yhteensopivuutta tai toimivuutta ei siis tarvitse miettiä, vaan ainoastaan omia mieltymyksiä.

Huawei Honor 8 kuoret fiksuilla smart -ominaisuuksilla

Huawein valmistamat Honor 8 kuoret ovat joko pelkästään puhelimen taustan, sivut ja kulmat suojaavia suojakuoria tai flip cover suojakoteloita. Molemmat ovat tyylikkäästi viimeisteltyjä, joten ne tarjoavat myös silmänruokaa suojauksen lisäksi. Valmistajan tekemissä flip cover suojakoteloissa on ns. smart –ominaisuuksia eli voit käyttää Honor 8:aa, vaikka kuori olisikin suojaamassa puhelintasi iskuilta ja naarmuilta. 

Täydellinen Huawei Honor 8 tarvikepaketti 

Kun olet ensimmäistä kertaa hankkimassa Honor 8 suojaustuotteita, mietit varmasti myös mitähän muuta minun kannattaisi hankkia. Suosittelemme erittäin lämpimästi näytön suojalasia / panssarilasia, joka on jopa suojakuoria tärkeämpi hankintakohde. Honor 8:n suurikokoinen 5,2” näyttö on toki kestävä, mutta ei kuitenkaan täysin naarmuilta tai iskuilta pelastava. Suojalasit ovat alkaen 14,95€, mikä ei todellakaan ole kallis hinta iskunkestävästä näytöstä!

Mikäli tykkäät tallentaa aktiivisesti kuva- ja videosisältöä puhelimeesi, olet varmasti huomannut, kuinka laitteen sisäinen muisti alkaa täyttyä hyvinkin nopeasti. Kuvien poistaminen ei ole koskaan mukavaa, sillä niitähän saattaa vielä joskus tarvita… Tällöin kannattaa hankkia muistikortti, joka on paitsi helppo ja nopea, myös halpa tapa lisätä sisäistä muistia.

Huawei Honor 8 kuoret toimivat täydellisesti muidenkin tarvikkeiden kanssa

Nyt sinulla on siis parhaassa tapauksessa Huawei Honor 8 lompakko suojakotelo, näytön suojalasi ja muistikortti. Nämä ovat ensimmäiset hankittavat asiat, mutta seuraavana listassa on ylimääräinen latauskaapeli, tyylikkäät kuulokkeet, bluetooth kaiutin sekä puhelinta paremmassa katselukulmassa pitävä tukijalka. Kaikkeahan ei toki tarvitse hankkia kerralla, mutta esimerkiksi em. tarvikkeilla pääsee jo melko pitkälle Honor 8 puhelimen kanssa.

Tiesithän, että saat Honor 8 suojalompakot ja muut lisätarvikkeet edullisemmin, kun liityt uutiskirjeemme tilaajaksi! Tällöin saat sähköpostiisi alennuskoodin, jota voit hyödyntää tilausvaiheessa ja höylätä 10% Honor 8 kuorien hinnasta pois.