Huawei Honor 8 kuoret

Huawei Honor 8 kuoret tekevät puhelimestasi sekä kestävän että huipputyylikkään laitteen, joka kestää paitsi kolhut, myös katseet. Voit olla varma, että oikein valittu suojakuori on rahansa arvoinen ja maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisen pudotuksen sattuessa kohdalle. Kukapa ei haluaisi tämän Huawein tyylikkään Honor 8 puhelimen kestävän arkielämän kolhuja. Ensimmäisenä sinun tulee valita, kuinka haluat suojata Huawei Honor 8 luurisi. Valitsetko sivuja, näppäimiä ja takaosaa suojaavan iskunkestävän kuoren vai onko kenties lompakon korttipaikoilla ja setelitaskulla varustettu lompakko suojakotelo enemmän sinun juttusi. Niin tai näin, lupaamme toimittaa tilauksesi sinulle 1-3 arkipäivässä perille. Parastahan on, että meillä Mobiilitukussa ei ole minkäänlaisia toimituskuluja, vaan ne ovat pyöreät 0€!

Honor 8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Millaiset Huawei Honor 8 kuoret olisivat valintasi?

     Huawei Honor 8:lle on olemassa, jos jonkinlaisia suojaustapoja aina näytön suojaamisesta, rungon ja kameran suojaamiseen. Erilaisia kuorimalleja on niin paljon, että mieleen hiipii väkisinkin ajatus, voiko vielä tulla jotain erilaista ja ihmeellistä. Koteloiden valmistajat ovat kuitenkin sen verran kekseliäitä, että joka vuosi tulee kyllä monia uskomattomiakin uutuuksia. Viime vuonna uutuutena oli esimerkiksi etupuolen valaisevat valoilla varustetut selfie suojat tai sitten karvaisella takaosalla varustetut pörrösuojat. Jos tarkasteluun otetaan eri kuvioilla tai väreillä varustetut Huawein Honor 8 suojaustavat, niin voimme luvata, että löydät vuonna 2018 puhelimeesi paljon tyylikkäitä kuoriuutuuksia!

     Särmikäs ja virtaviivainen muotoilu viimeistelevät Huawei Honor 8 laitteen

     Huawei Honor 8 julkaistiin 2016 vuoden heinäkuussa ja onkin Huawei Honor 7 puhelimen seuraaja. Huawei Honor 8 ulkonäköön ja muotoiluun on panostettu ja se on saanutkin erittäin virtaviivaisen ja särmikkään ulkonäön. Pyöristetyt kulmat ja pyöreä sormenjälkitunnistin viimeistelevätkin Huawei Honor 8 laitteen tyylikkyyden. Suurehko 5.2” näyttö sopii laitteeseen kuin nenä päähän ja sitä onkin mukava näppäillä. Huawei Honor 8 on varustettu 32GB tai 64GB muistitilalla riippuen kumman valitsee ja sitä saa jatkettua helposti muistikortilla. Lisäksi Huawei Honor 8 on varusteltu pikalatauksella, joten yhteensopivalla USB-C pikalaturilla lataat laitteesi akun nopeasti täyteen. 

     Suojaa Honor 8 puhelimesi tyylillä!

     Oletko koskaan miettinyt, että Honor 8 suojaustarvikkeet voivat olla myös paljon enemmän kuin vain suojaamista rikkoontumista vastaan? Esimerkiksi värikkäät ja kuvioidut flip coverit tekevät puhelimestasi sal

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä