Huawei Honor 8A kuoret

Huawei Honor 8A kuoret ovat avaintekijä puhelimen suojaamisessa, jotta saat nauttia laitteestasi mahdollisimman kauan aikaa. Ne on mitoitettu istumaan laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten.

Tuotteet

8 tuotetta

Huawei Honor 8A kuoret – pelinrakentaja puhelimesi suojaavuudessa

Huawei Honor 8A kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan varmistaen, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman kauan aikaa. Kuoret istuvat laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi näppäimet ja liittimet vapaiksi käyttöä varten. Huawei Honor 8A kuoret kannattaakin valita oman käyttötarkoituksen mukaan ja yhdistää malliin itselleen mieluinen materiaali ja väri. Toisten käyttöön sopivat parhaiten lompakkokotelot, kun taas jotkut tykkäävät enemmän pelkän taustan suojaavista Huawei Honor 8A kuorista. Molemmissa näistä tuotteista on omat etunsa, sillä lompakkokotelo toimii lompakkona, kun taustalle asetettavan kuoren käyttäjällä on aina nopea pääsy puhelimelle. Joskus kannattaa olla varastossa erilaisia suojakuoria erilaisiin tilanteisiin, miksi siis et hommaisi lompakkomallista suojakoteloa ja ohutta huomaamatonta takasuojakuorta?

Huawei Honor 8A kuoret ja panssarilasi suojaavat laitteesi kauttaaltaan

Käyttöösi sopivimmat Huawei Honor 8A kuoret löydettyäsi kannattaa suojaus viimeistellä vielä näytön panssarilasilla. Jo lähes kaikki ihmiset ymmärtävät, että näyttö kannattaa suojata panssarilasilla, eikä muovisilla suojakalvoilla, sillä suojakalvot suojaavat näyttöä ainoastaan sormenjälkiä ja pintanaarmuja vastaan. Panssarilasi puolestaan suojaa puhelintasi pudotuksia ja iskuja vastaan ja onkin usein se tekijä ikävän pudotuksen sattuessa, joka pelastaa puhelimen uuden lasin vaihdolta, joka maksaa lähes saman verran, kuin uusi puhelin. Suosittelemmekin panssarilasin käyttöä kaikkien Huawei Honor 8A kuorien kanssa. Aina.

Huawei Honor 8A suojakuorilla päivität puhelimesi ulkonäköä

Huawei Honor 8A kuoret tarjoavat suojaavuuden lisäksi mahtavan mahdollisuuden piristää puhelimesi ulkoasua. Erilaisilla suojilla on mahdollista joko korostaa puhelimesi omaa ulkonäköä tai vaihtoehtoisesti muuttaa ulkonäkö radikaalisti erilaiseksi. Vaihtoehtoja suojaamiseen kymmeniä erilaisia, mutta persoonallisimman lopputuloksen saat, kun valitset suojaksi joko oman värisi tai jos saatavilla on esimerkiksi Inkit brändimme tuotteita, niin kuvion, joka kolahtaa omaan makuusi. Sanomme usein, että vain taivas on rajana, kun puhelimen pintaan mietittäviä kuviota katsellaan. Katso siis valikoimamme, millaisia suojatuotteita sinun puhelimeesi voisit haluta hankkia!

Toimitamme kaikki Huawei Honor 8A kuoret ja panssarilasit kotimaisesta varastostamme nopealla ja ilmaisella 1-2 arkipäivän toimituksella. Mobiilitukun porukka toivottaa sinut tervetulleeksi kotimaiseen verkkokauppaamme!