Huawei Honor 9 Lite kuoret

Huawei Honor 9 Lite kuorien ensisijainen tehtävä on pitää upeilla lasipinnoilla varustettu puhelimesi ehjänä ja naarmuuntumattomana kaikissa arjen haastavimmissakin tilanteissa. Joskus saattaa tulla esimerkiksi tilanne, että pudotat Honor 9 Lite puhelimesi. Tällöin kuoret ja suojakotelot ovat kultaakin arvokkaammat, sillä luurisi ehjänä pysyminen on näiden varassa. Onneksi ne tekevät työnsä kuten pitää ja vähän enemmänkin, nimittäin parhaassa tapauksessa kuljetat kotelon kansiläpässä 1-3 korttia sekä tuntuvan nipun seteleitä. Huawei Honor 9 Lite kuoret ovatkin parhaassa tapauksessa oikein monipuolinen ja kätevä lisätarvike, jota voidaan suositella varauksetta kaikille. Parhaat Honor 9 Lite suojaustarvikkeet löydät meiltä Mobiilitukusta ja toimituskulutkin ovat pyöreät 0€!

Honor 9 Lite

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Honor 9 Lite suojakuoret korttipaikoilla

    Huawei Honor 9 Lite puhelimen ulkomuoto on jo sen verran suurikokoinen, että taskuista haluaisi saada jätettyä jotain jo pois. Avaimia ei oikein viitsi jättää ja lompakossakin on tärkeitä tarvikkeita päivittäisiin tarpeisiin. Ratkaisuna on Huawei Honor 9 Liteä suojaava lompakko suojakuori tai -kotelo, johon saat laitettua muutamat tärkeimmät kortit ja useamman setelin. Parastahan on, että kotelo myös suojaa puhelinta rikkoontumiselta, eivätkä pienet kolhut turmele luurin täydellistä ulkonäköä. Puhelimen suojaamiseen kannattaakin panostaa, koska Honor 9 Liten etu ja takapuoli ovat lasia. Lasi ei koskaan ole kuitenkaan niin kestävä, että voisi varauksettomasti sanoa sen kestävän ehjänä ilman suojakuorta.

    Joissain Huawei Honor 9 Lite puhelimen sivustoja ja takaosaa suojaavissa kuorissa on valmiiksi pankkikortille sopiva korttipaikka. Mikäli sellaista ei kuitenkaan ole ja kannellinen lompakko suojakotelo ei sinua miellytä, kannattaa tutustua suojakuoriin kiinnitettäviin silikonisiin korttitaskuihin. Mihin tahansa sileäpintaiseen suojaan kiinnittyvä korttitasku pitää Honor 9 Lite puhelimen yhtä ohuena kuin aikaisemminkin, joten se on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto lompakko suojakotelolle.

    Honor 9 Lite kuoret tekevät puhelimesta klassikon 

    Huawei Honor 9 Lite julkaistiin vuonna 2017 Suomeen ja se onkin Huawei Honor 9 ja 9 Premium puhelinten ”pikkuveli”. Jo melkein klassikoksi muodostunut Lite malli onkin ollut Suomessa suosittu puhelin ja melkeinpä voisi sanoa, että huippumenestys. Huawei Honor 9 Lite on tärkeää suojata asianmukaisesti kuorilla, niin kuin kaikki nykyajan älypuhelimet. Ei tarvita, kuin yksi huono päivä, milloin tuntuu, että mikään ei pysy käsissä ja tällöin puhelimesi on suuressa vaarassa! Välillä ei tarvita edes huonoa päivää, kun puhelin yhtäkkiä lipsahtaakin k&au

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä