Huawei Honor 9 Lite kuoret

Huawei Honor 9 Lite kuorien ensisijainen tehtävä on pitää upeilla lasipinnoilla varustettu puhelimesi ehjänä ja naarmuuntumattomana kaikissa arjen haastavimmissakin tilanteissa

Tuotteet

10 tuotetta

Huawei Honor 9 Lite suojakuoret korttipaikoilla

Huawei Honor 9 Lite puhelimen ulkomuoto on jo sen verran suurikokoinen, että taskuista haluaisi saada jätettyä jotain jo pois. Avaimia ei oikein viitsi jättää ja lompakossakin on tärkeitä tarvikkeita päivittäisiin tarpeisiin. Ratkaisuna on Huawei Honor 9 Liteä suojaava lompakko suojakuori tai -kotelo, johon saat laitettua muutamat tärkeimmät kortit ja useamman setelin. Parastahan on, että kotelo myös suojaa puhelinta rikkoontumiselta, eivätkä pienet kolhut turmele luurin täydellistä ulkonäköä. Puhelimen suojaamiseen kannattaakin panostaa, koska Honor 9 Liten etu ja takapuoli ovat lasia. Lasi ei koskaan ole kuitenkaan niin kestävä, että voisi varauksettomasti sanoa sen kestävän ehjänä ilman suojakuorta.

Joissain Huawei Honor 9 Lite puhelimen sivustoja ja takaosaa suojaavissa kuorissa on valmiiksi pankkikortille sopiva korttipaikka. Mikäli sellaista ei kuitenkaan ole ja kannellinen lompakko suojakotelo ei sinua miellytä, kannattaa tutustua suojakuoriin kiinnitettäviin silikonisiin korttitaskuihin. Mihin tahansa sileäpintaiseen suojaan kiinnittyvä korttitasku pitää Honor 9 Lite puhelimen yhtä ohuena kuin aikaisemminkin, joten se on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto lompakko suojakotelolle.

Honor 9 Lite kuoret tekevät puhelimesta klassikon 

Huawei Honor 9 Lite julkaistiin vuonna 2017 Suomeen ja se onkin Huawei Honor 9 ja 9 Premium puhelinten ”pikkuveli”. Jo melkein klassikoksi muodostunut Lite malli onkin ollut Suomessa suosittu puhelin ja melkeinpä voisi sanoa, että huippumenestys. Huawei Honor 9 Lite on tärkeää suojata asianmukaisesti kuorilla, niin kuin kaikki nykyajan älypuhelimet. Ei tarvita, kuin yksi huono päivä, milloin tuntuu, että mikään ei pysy käsissä ja tällöin puhelimesi on suuressa vaarassa! Välillä ei tarvita edes huonoa päivää, kun puhelin yhtäkkiä lipsahtaakin käsistä. Huawei Honor 9 Lite suojakuorilla voit varautua tätä varten, ja niin kannattakin tehdä. Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman Huawei Honor 9 Lite kuoria, koteloita ja muita suojaukseen tarvittavia tuotteita.

Huawei Honor 9 Lite kuorilla näppituntumaa liukkaaseen puhelimeen

Huawei Honor 9 Lite suojia ostaessa kannattaa miettiä tarkkaan mitä ominaisuuksia niiltä tarvitset. Monelle on tärkeää, että liukkaasta puhelimesta saa hyvän otteen, jotta se ei luiskahda käsistä pois. Jos tämä on sinulle tärkeää, niin suosittelemme silikonimaista ultraohutta suojakuorta, joka takaa loistavan näppituntuman laitteeseesi. Tässä Honor 9 Lite kuoressa yhdistyy loistavan näppituntuman lisäksi monien toivoma huomaamattomuus, sillä se on läpinäkyvä ja ainoastaan 0,5mm paksu, joten et huomaa edes kuoren paikallaanoloa! Ultraohuen taustakuoren ja kaikkien muidenkin kuorien kanssa suosittelemme käytettäväksi yhteensopivaa näytön panssarilasia, jotta puhelimen herkin osa, näyttö on myös hyvässä suojassa. Näytön panssarilasi toimii myös suojakoteloiden kanssa erinomaisesti ja sitä onkin suositeltavaa käyttää yhdessä.

Huawei Honor 9 Lite suojat ja muut lisätarvikkeet

Huawei Honor 9 Lite kuoret valittuasi kannattaa vielä kurkistaa lisävarustevalikoimamme, josta löydät kaiken mitä ikinä saatat tarvita luurisi kanssa. Jos tykkäät kuunnella puhelimestasi musiikkia tai katsoa elokuvia sen näytöltä ja olet kyllästynyt kuulokkeiden johtojen jatkuvaan tiellä oloon, niin on langattomat Bluetooth kuulokkeet valintasi! Kuulokkeita voi käyttää myös handsfree laitteena sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta. Kaikki Huawei Honor 9 Lite suoja- ja lisätarvikkeet tilaat helposti suoraan kotiin kotimaisesta Mobiilitukusta! Tervetuloa ostoksille!