Huawei Honor 7S kuoret

Huawei Honor 7S kuoret ovat avaintekijä puhelimen suojaamisessa, jotta saat nauttia laitteestasi mahdollisimman kauan aikaa. Ne on mitoitettu istumaan laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten.

Tuotteet

3 tuotetta

Huawei Honor 7S kuoret sopivat myös Huawei Y5 2018 laitteeseen 

Huawei Honor 7S julkaistiin maailmalla jo toukokuussa, mutta Suomeen se rantautui kesä-heinäkuun vaihteessa. Ulkoisilta mitoiltaan 146.5 x 70.9 x 8.3mm kompakti älypuhelin onkin tismalleen samankokoinen, kuin Huawei Y5 2018 ja tämän vuoksi Huawei Honor 7S kuoret sopivat myös Huawei Y5 2018 laitteeseen ja päinvastoin. Edukkaaseen ja hinta-laatusuhteeltaan loistavaan älypuhelimeen sisältyy upea 5,45” FullView-näyttö, neliydinprosessori ja suurikokoinen vastaanottokaiutin. Huawei Honor 7S laitteesta löytyy myös tuki kahdelle SIM-kortille sekä paikka microSD-kortille eli muistikortille, joten tallennustilaa saa laajennettua huomattavasti. Värimaailmasta löytyy Huaweille tyypilliset värit; sininen, musta ja kultainen. Jos kuitenkaan mikään näistä väreistä ei ole sinulle mieluinen, niin muistathan, että Huawei Honor 7S kuorilla muokkaat laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat. 

Huawei Honor 7S kuoret ovat avaintekijä puhelimen suojaamisessa

Huawei Honor 7S kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan varmistaen, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman kauan aikaa. Kuoret istuvat laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi näppäimet ja liittimet vapaiksi käyttöä varten. Huawei Honor 7S kuoret kannattaakin valita oman käyttötarkoituksen mukaan ja yhdistää malliin itselleen mieluinen materiaali ja väri. Toisten käyttöön sopivat parhaiten lompakkokotelot, kun taas jotkut tykkäävät enemmän pelkän taustan suojaavista Huawei Honor 7S kuorista. Molemmissa näistä tuotteista on omat etunsa, sillä lompakkokotelo toimii lompakkona, kun taustalle asetettavan kuoren käyttäjällä on aina nopea pääsy puhelimelle.

Huawei Honor 7S kuoret ja panssarilasi suojaavat laitteesi kauttaaltaan

Käyttöösi sopivimmat Huawei Honor 7S kuoret löydettyäsi kannattaa suojaus viimeistellä vielä näytön panssarilasilla. Jo lähes kaikki ihmiset ymmärtävät, että näyttö kannattaa suojata panssarilasilla, eikä muovisilla suojakalvoilla, sillä suojakalvot suojaavat näyttöä ainoastaan sormenjälkiä ja pintanaarmuja vastaan. Panssarilasi puolestaan suojaa puhelintasi pudotuksia ja iskuja vastaan ja onkin usein se tekijä ikävän pudotuksen sattuessa, joka pelastaa puhelimen uuden lasin vaihdolta, joka maksaa saman verran, kuin uusi puhelin. Suosittelemmekin panssarilasin käyttöä kaikkien Huawei Honor 7S kuorien kanssa.

Toimitamme kaikki Huawei Honor 7S kuoret ja panssarilasit kotimaisesta varastostamme nopealla ja ilmaisella 1-2 arkipäivän toimituksella. Mobiilitukun porukka toivottaa sinut tervetulleeksi kotimaiseen verkkokauppaamme!