Huawei Nova 5T kuoret

Huawei Nova 5T puhelimelle suosittelemme hankkimaan nopeasti suojatuotteet, jotta tämä uusi puhelin tulee pysymään ehjänä ja uudenveroisena. Hyviä ja suosittuja tuotteita ovat suojakuoret, -kotelot ja panssarilasi. Huawei Nova 5T puhelimesi tulee kestämään kolhuja, iskuja ja osumia, joita kaikkien puhelimet kohtaavat päivittäin. Suojatuotteet ovatkin ainoa keino, millä suojaat luurisi ja pidät sen siistin näköisenä. Muista, että puhelimen jälleenmyyntiarvo on huomattavasti enemmän, kun puhelin on naarmuton ja ehjä. Rohkeasti ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun, josta saat parasta asiakaspalvelua ja super nopeat toimitukset!

Nova 5T

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.

     Huawei Nova 5T tulee saamaan suuren suosion loppu vuoden puhelinmyynnissä!

     Huawei Nova 5T pärähti Suomen kauppoihin loppu syksystä 2019. Suuri 6.29” tuumainen näyttö ja tehokas Kirin 980 piiri tekevät tästä luurista tehokkaan yleispuhelimen, joka varmasti tulee suureen suosioon Black Friday ja joulunmyynnissä. Tällä hetkellä Huawei Nova 5T puhelinta myydään noin 450€ hintaan, joka tällaisesta uutukaisesta on todella kilpailukykyinen hinta. Voit katsoa videoita pitkään ja pelailla vaikka mitä pelejä suuren akun ja tehokkaan piirin ansiosta. Jotta puhelin tulee pysymään ehjänä ja uuden karheana, tarvitset suojatuotteita tähän tarkoitukseen. Panssarilasilla suojaat suuren ja herkän näytön, eikä sinun tarvitse säikähtää jos puhelin tippuu asfaltille. Suojakuoret tai suojakotelo suojaa puolestaan puhelimen sivut, kulmat ja taka-osan. Suosittelemme lämpimästi hankkimaan suojatarvikkeet heti puhelimen käyttöönoton yhteydessä, jotta puhelimesi pysyy alusta alkaen siistinä, jolloin jälleenmyyntiarvo pysyy, ja onhan se mukavaa kun puhelin on ehjä ja siistin näköinen.

     Täältä Mobiilitukusta löydät laajan valikoiman erilaisia suojatuotteita ja lisätarvikkeita Huawei Nova 5T puhelimelle. Loistava asiakaspalvelu ja äärettömän nopeat toimitukset ovat asioita, joista meidät tunnetaan!

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä