Huawei Honor 9X Lite kuoret

Huawei Honor 9X Lite kuorissa on kesän taikaa! Tiesithän, että suojaamalla puhelimesi voit sekä suojata laitteesi kauniilla tavalla, eikä vain aina pysyä tylsissä ja tavallisissa kuorissa ja koteloissa? Meillä se nimittäin onnistuu. Huawei julkisti Honor 9X Lite puhelimen vanhempaan malliin pohjaten, jonka ansiosta tästä luurista löytyy vielä Googlen palvelut. Siksi kyseessä onkin melko suosittu puhelin. Suurella 6.5 tuuman näytöllä varustettu laite kannattaa suojata omilla Huawei Honor 9X Lite suojakuorilla, sillä näyttö on puhelimen herkin osa rikkoutumaan. Valitse siis sekä kuoret, että panssarilasit ja me toimitamme ne sinulle helposti ja nopeasti suoraan kotiisi postilaatikkoon. Tuotteillamme on 100% tyytyväisyystakuu!

Honor 9X Lite

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Hanki Huawei Honor 9X Lite kuoret, joihin et varmasti pety!

     Me Mobiilitukussa pyrimme aina kehittämään tuotavalikoimaamme sellaiseksi, että myymämme tuotteet ovat varmasti laadukkaita ja toimivia ja joihin voi aidosti olla tyytyväinen. Huawei Honor 9X Lite suojakuorissa perusvalikoimamme koostuu aina suosituista läpällisistä suojista kuten lompakkokoteloista, Smart View suojakoteloista ja ohuen kompakteista Dux suojakoteloista. Suojakotelovalikoimassa pyrimme tarjoamaan hieman jokaiselle jotakin. Halusitpa sitten mahdollisimman suojaavan ja käytännöllisen kotelon kuten perinteisen lompakko suojakotelon, tai mahdollisimman ohuen, mutta kannellisen suojan, on meillä siihen sopiva vaihtoehto. Taustakuorissa suosituimpia on usein ohuet ja kompaktit suojat, sillä usein ei haluta, että Huawei Honor 9X Lite kuoret ovat sellaisia, jotka tekisivät puhelimesta paksuja ja vaikeita käyttää. Siksi ohut ja simppeli suojakuori onkin loistava valinta yhdessä panssarilasin kanssa.

     Huawei Honor 9X Lite kuoret sopivat panssarilasin kanssa yhteen

     Varsinkin, jos olet ajatellut hankkia pelkän taustakuoren, joka ei missään vaiheessa suojaa puhelimen näyttöä kannella, on panssarilasin hankinta erityisen tärkeää. Huawei Honor 9X Lite panssarilasin valinnassa on erityisen tärkeää se, minkälaisen lasin valitsee. Usein myynnissä on kahdenlaisia panssarilaseja, joissa toinen lasi on viivasuora lasi, ja toinen taas kaarevareunainen. Uusissa puhelimissa kuten Huawei Honor 9X Lite puhelimessa näytön reunat ovat hieman pyöristetyt ja siksi kaikkien Honor 9X Lite suojakuorien kanssa kaikki panssarilasit eivät sovi yhteen. Yleensä meillä myynnissä olevat Quick & Easy panssarilasit ovat paras valinta Huawei Honor 9X Lite kuorien kanssa, mutta asiasta kannattaa myös kysyä asiakaspalvelustamme. 

     Miksi tilaisin omat Huawei Honor 9X Lite kuoret juuri Mobiilitukusta?

     Syitä meiltä tilaamiseen on monia, mutta itse haluamme uskoa, että tärkein syy on, että me aidosti välitämme asiakkaistamme. Valitsem

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä