Honor 9X Pro Kuoret

Huawei Honor 9X Pro kuoret nyt helposti ja kätevästi meidän verkkokaupasta! Kattavasta valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin, sillä värejä ja materiaaleja on useita. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

10 tuotetta

Millaiset kuoret Huawei Honor 9X Pro puhelimellesi?

Suojakuorien valinta saattaa aiheuttaa valinnan vaikeuksia, joten liikkeelle kannattaa lähteä siitä, mitä kaikkea Huawei Honor 9X Pro kuorilta oikein kaipaa. Jos haluat käytännöllisyyttä ja esimerkiksi kuljettaa muutamaa tärkeintä korttia mukana, niin lompakko suojakotelot ovat kuin tehty sinulle! Valikoimassamme on useita eri vaihtoehtoja niin materiaalien, värien kuin myös ominaisuuksien perusteella. Voit valita joko aina toimivan nahkaisen PLN-kotelon, jossa on yksi korttipaikka, tai jos tarvitset tilaa useammalle kortille, niin perinteisiä lompakko suojakoteloita löytyy monissa upeissa väreissä. 

Jos haluat pitää näyttävän Huawei Honor 9X Pro puhelimesi aavistuksen verran ohuempana, mutta silti hyvin suojattuna, niin takakuoret sopivat tähän kuin nenä päähän! Kuoret peittävät laitteesi takaosan, sekä reunat, joten kaveriksi kannattaa ehdottomasti hankkia panssarilasi, jotta kallisarvoinen Huawei Honor 9X Pro puhelimesi säilyy upouutena mahdollisimman kauan. 

Huawei Honor 9X Pro kuorien kaveriksi lisätarvikkeita 

Oletko jo tutustunut viimeisimpään villitykseen nimeltä PopSockets -pidikkeet? Niiden avulla saat huomattavasti paremman otteen puhelimesta, sekä niiden kuviot ovat todella näyttävä lisä Huawei Honor 9X Pro kuorien lisänä! Pidikkeen ansiosta puhelinta on helpompi käyttää juuri yhdellä kädellä ja esimerkiksi kuvien ottaminen sujuu myös näppärämmin. Mikäli PopSockets -pidikkeet eivät kuitenkaan ole sinun juttusi niin ei hätää, meillä on myös erilaisia oterenkaita, pidikkeitä, korttitaskuja ja vaikka sun mitä muuta mukavaa Huawei Honor 9X Pro puhelimelle varastossamme! 

Kuorien lisäksi kaapelit ja laturit kuntoon

Oletko kyllästynyt lataamaan puhelintasi koko yön, jotta saisit akun täyteen? Niin on allekirjoittanutkin, mutta hätähän ei ole tämän näköinen, sillä meiltä löytyy nyt myös latureita, joilla saat ladattua Huawei Honor 9X Pro laitteesi täyteen jopa puolessa tunnissa! Esimerkiksi tämä Cellyn laturi on oikea tehopaketti, jolla saat akut täyteen mahdottoman nopeasti. 

Myös matkailua ja reissaamista varten kannattaa varautua hankkimalla varavirtalähde, jotta virta ei pääse äkkiseltään loppumaan. Nämä kätevät laitteet kulkevat näppärästi repussa tai vaikka takin taskussa ja ovat aina valmiina pelastamaan Huawei Honor 9X Pro laitteesi, jotta saat talteen kaikki kallisarvoiset hetket!