Honor 9X Pro Kuoret

Huawei Honor 9X Pro kuoret nyt helposti ja kätevästi meidän verkkokaupasta! Kattavasta valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin, sillä värejä ja materiaaleja on useita. Juuri sinulle sopivien kuorien löydyttyä kannattaa tutustua panssarilaseihin, sillä Huawei Honor 9X Pro:ssa on iso ja näyttävä näyttö, joka on ikävä kyllä alttiina vahingoittumisille. Jotta välttyisit mahdollisilta korjauksilta, niin nappaa mukaasi esimerkiksi Q&E -panssarilasi, joka sopii jokaisen kuoren kanssa täydellisesti. Suojatuotteiden löydyttyä kannattaa vielä kurkata lisätarvike -osio, josta löytyy toinen toistaan näppärämpiä tuotteita Huawei Honor 9X Pro:lle. Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua kiperimmissäkin kysymyksissä ja tilatessasi meiltä saat kaupan päälle todella nopean & ilmaisen toimituksen. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Millaiset kuoret Huawei Honor 9X Pro puhelimellesi?

    Suojakuorien valinta saattaa aiheuttaa valinnan vaikeuksia, joten liikkeelle kannattaa lähteä siitä, mitä kaikkea Huawei Honor 9X Pro kuorilta oikein kaipaa. Jos haluat käytännöllisyyttä ja esimerkiksi kuljettaa muutamaa tärkeintä korttia mukana, niin lompakko suojakotelot ovat kuin tehty sinulle! Valikoimassamme on useita eri vaihtoehtoja niin materiaalien, värien kuin myös ominaisuuksien perusteella. Voit valita joko aina toimivan nahkaisen PLN-kotelon, jossa on yksi korttipaikka, tai jos tarvitset tilaa useammalle kortille, niin perinteisiä lompakko suojakoteloita löytyy monissa upeissa väreissä. 

    Jos haluat pitää näyttävän Huawei Honor 9X Pro puhelimesi aavistuksen verran ohuempana, mutta silti hyvin suojattuna, niin takakuoret sopivat tähän kuin nenä päähän! Kuoret peittävät laitteesi takaosan, sekä reunat, joten kaveriksi kannattaa ehdottomasti hankkia panssarilasi, jotta kallisarvoinen Huawei Honor 9X Pro puhelimesi säilyy upouutena mahdollisimman kauan. 

    Huawei Honor 9X Pro kuorien kaveriksi lisätarvikkeita 

    Oletko jo tutustunut viimeisimpään villitykseen nimeltä PopSockets -pidikkeet? Niiden avulla saat huomattavasti paremman otteen puhelimesta, sekä niiden kuviot ovat todella näyttävä lisä Huawei Honor 9X Pro kuorien lisänä! Pidikkeen ansiosta puhelinta on helpompi käyttää juuri yhdellä kädellä ja esimerkiksi kuvien ottaminen sujuu myös näppärämmin. Mikäli PopSockets -pidikkeet eivät kuitenkaan ole sinun juttusi niin ei hätää, meillä on myös erilaisia oterenkaita, pidikkeitä, korttitaskuja ja vaikka sun mitä muuta mukavaa Huawei Honor 9X Pro puhelimelle varastossamme! 

    Kuorien lisäksi kaapelit ja laturit kuntoon

    Oletko kyllästynyt lataamaan puhelintasi koko yön, jotta saisit akun täyteen? Niin on allekirjoittanutkin, mutta hätä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä