Huawei P30 Pro kuoret

Huawei P30 Pro kuoret ovat ensimmäinen hankinta, joka kannattaa tehdä, kun olet saanut uuden kallisarvoisen puhelimen käteesi. Kuoret suojaavat puhelintasi iskuilta, kolhuilta ja pudotuksilta. Parhaassa tapauksessa ne ovat jopa pelastava tekijä laitteesi ehjänä säilymisen kannalta. Huawei P30 Pro kuoret luovat laitteestasi persoonallisen ja juuri sinun näköisen. Voit yhdistellä erilaisia ja eri värisiä suojakuoria päivän outfitin mukaan tai millaisessa miljöössä olet. Muistathan viimeistellä laitteesi suojauksen panssarilasilla, joka suojaa laitteesi näytön. Huawei P30 Pro kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on suojattu kauttaaltaan, joten pieniä pudotuksia ei tarvitse enää säikähtää. Toimitamme kaikki tilaukset nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella, ja mikä parasta toimituskulut ovat aina 0€! Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

P30 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Huawei P30 Pro kuoret – uusi vuosi ja P-malli päivittyy

     Huawei P30 Pro tullaan julkaisemaan Suomen maalla maaliskuun loppu puolella samanaikaisesti ”pikkuveljiensä” Huawei P30 ja P30 Lite mallien kanssa. Kaikki näistä kolmesta mallista, kuten myöskin Huawei P30 Pro ovat varusteltuja valtavalla, lähes koko laitteen etuosan kattavalla näytöllä. Siinä missä kaikki älypuhelimet, niin on tärkeää suojata Huawei P30 Pro suojakuorilla ja -koteloilla iskuja, naarmuja ja pudotuksia vastaan. Huawei P30 Pro kuoret voivatkin olla se pelastavatekijä ikävän vahingon tapahtuessa, mutta ne myös tekevät laitteestasi persoonallisen ja värikkään näköisen. Valitsemalla mieleiset kuoret puhelimellesi, luot laitteesta vielä enemmän mieleisen, kuin se olisi ilman kuoria!

     Huawei P30 Pro – kuorien jälkeen tunnistat puhelimesi nopeasti

     Huawei P30 Pro kuoria valitessasi kannattaa ensiksi miettiä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset, jotta saat kerralla sinulle parhaiten toimivan vaihtoehdon. Suuren suosion ovat saaneet lompakkomalliset Huawei P30 Pro kuoret, jotka ovatkin erityisen kätevät, sillä saat sujautettua tärkeimmät korttisi kuoren sisään. Esimerkiksi kauppaan lähtiessäsi sinun ei aina tarvitse raahata painavaa lompakkoa mukana, sillä tarvitsemasi kortit ovat aina mukanasi. Lisäksi lompakkomalliset Huawei P30 Pro kuoret suojaavat laitteesi näyttöä naarmuuntumiselta sen ollessa repussasi tai laukussasi.

     Kun olet saanut Huawei P30 Pro puhelimelle mieleiset suojakuoret, tunnistat puhelimesi välittömästi, varsinkin jos kuori valintasi on hieman värikkäämpi tai persoonallisempi! Suosittelemme siis valitsemaan juuri itsesi näköiset kuoret, niin ystäväsi tunnistavat ja katsovat puhelintasi kaattelisina!

     Huawei P30 Pro kuoret – muista panssarilasi!

     Valittuasi käyttöösi sopivimmat Huawei P30 Pro kuoret kannat

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä