Huawei P30 Pro kuoret

Huawei P30 Pro kuoret ovat ensimmäinen hankinta, joka kannattaa tehdä, kun olet saanut uuden kallisarvoisen puhelimen käteesi. Kuoret suojaavat puhelintasi iskuilta, kolhuilta ja pudotuksilta.

Tuotteet

103 tuotetta

Huawei P30 Pro kuoret – uusi vuosi ja P-malli päivittyy

Huawei P30 Pro tullaan julkaisemaan Suomen maalla maaliskuun loppu puolella samanaikaisesti ”pikkuveljiensä” Huawei P30 ja P30 Lite mallien kanssa. Kaikki näistä kolmesta mallista, kuten myöskin Huawei P30 Pro ovat varusteltuja valtavalla, lähes koko laitteen etuosan kattavalla näytöllä. Siinä missä kaikki älypuhelimet, niin on tärkeää suojata Huawei P30 Pro suojakuorilla ja -koteloilla iskuja, naarmuja ja pudotuksia vastaan. Huawei P30 Pro kuoret voivatkin olla se pelastavatekijä ikävän vahingon tapahtuessa, mutta ne myös tekevät laitteestasi persoonallisen ja värikkään näköisen. Valitsemalla mieleiset kuoret puhelimellesi, luot laitteesta vielä enemmän mieleisen, kuin se olisi ilman kuoria!

Huawei P30 Pro – kuorien jälkeen tunnistat puhelimesi nopeasti

Huawei P30 Pro kuoria valitessasi kannattaa ensiksi miettiä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset, jotta saat kerralla sinulle parhaiten toimivan vaihtoehdon. Suuren suosion ovat saaneet lompakkomalliset Huawei P30 Pro kuoret, jotka ovatkin erityisen kätevät, sillä saat sujautettua tärkeimmät korttisi kuoren sisään. Esimerkiksi kauppaan lähtiessäsi sinun ei aina tarvitse raahata painavaa lompakkoa mukana, sillä tarvitsemasi kortit ovat aina mukanasi. Lisäksi lompakkomalliset Huawei P30 Pro kuoret suojaavat laitteesi näyttöä naarmuuntumiselta sen ollessa repussasi tai laukussasi.

Kun olet saanut Huawei P30 Pro puhelimelle mieleiset suojakuoret, tunnistat puhelimesi välittömästi, varsinkin jos kuori valintasi on hieman värikkäämpi tai persoonallisempi! Suosittelemme siis valitsemaan juuri itsesi näköiset kuoret, niin ystäväsi tunnistavat ja katsovat puhelintasi kaattelisina!

Huawei P30 Pro kuoret – muista panssarilasi!

Valittuasi käyttöösi sopivimmat Huawei P30 Pro kuoret kannattaa suojaus viimeistellä panssarilasilla. Totta kai jo pelkät kuoret suojaavat laitettasi arkisia kolhuja vastaan, mutta suuremman pudotuksen sattuessa on panssarilasi ehdoton lisävaruste suojaamaan laitteesi näyttö. Panssarilasi on helppo asentaa laitteen näytön suojaksi ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin laitteen omalla näytöllä. Monet kutsuvat panssarilasia ”edulliseksi vakuutukseksi” ja mielestämme väite pitää täysin paikkansa, sillä panssarilasi voi olla juuri se pelastava tekijä, joka pelastaa puhelimesi rikkoontumiselta. Mitä suurempi näyttö puhelimessa on, sitä herkemmin ja alttiimmin se rikkoontuu. Muista siis panssarilasi asentaa heti puhelimen käyttöönoton jälkeen!

Toimitamme kaikki Huawei P30 Pro tilaukset nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella. Tervetuloa Mobiilitukkuun!