Huawei Honor View 20 kuoret

Huawei Honor View 20 kuoret on tarkoitettu suojaamaan upeaa puhelintasi kaikilta arjen yllätyksiltä. Huawei Honor View 20 kuoret pitävät huolta puhelimestasi, eikä sinun tarvitse siitä näin huolehtia.

Tuotteet

8 tuotetta

Huawei Honor View 20 kuoret suojaavat erityistä kameraa!

Huawei julkisti tammikuussa 2019 erityisen innovatiivisen puhelimen, Huawei Honor View 20 puhelimen, jossa mukana on mm. 48 megapikselin kamera sekä erityisen hieno näyttö, kun etukamera on sulautettu osaksi näyttöä. Siksi Huawei Honor View 20 kuoret ovat erityisen tärkeä hankinta, kun uusi puhelin käteen osuu. Laitteessa on todella suuri 6,4 tuuman näyttö ja Huawei Honor View 20 kuori valikoimistamme Quick & Easy panssarilasi onkin erityisen tärkeä hankinta, sillä puhelimessa ei käytännössä ole minkäänlaisia reunuksia. Puhelimen erityinen etukamera on huimat 25 megapikseliä, joka takaa erinomaisen kuvanlaadun kaikissa arjen tilanteissa. Takakamera taas on hurjat 48 megapikseliä, joka taitaa olla tämän hetken ennätys myynnissä olevista puhelimista. Huawei Honor View 20 puhelimen kuoret suojaavat samaan aikaan kameraa ja laitteen kaunista v-kuvioitua takaosaa ja alkuhinnaltaan 550€ hintaiselle puhelimelle löydätkin kattavan valikoiman erilaisia kuoria, panssarilaseja ja läpällisiä koteloita.

Huawei Honor View 20 suojakuorilla päivität puhelimesi totaalisesti

Huawei Honor View 20 kuoret tarjoavat suojaavuuden lisäksi mahtavan mahdollisuuden piristää puhelimesi ulkoasua. Erilaisilla suojilla on mahdollista joko korostaa puhelimesi omaa ulkonäköä tai vaihtoehtoisesti muuttaa ulkonäkö radikaalisti erilaiseksi. Vaihtoehtoja suojaamiseen kymmeniä erilaisia, mutta persoonallisimman lopputuloksen saat, kun valitset suojaksi joko oman värisi tai jos saatavilla on esimerkiksi Inkit brändimme tuotteita, niin kuvion, joka kolahtaa omaan makuusi. Sanomme usein, että vain taivas on rajana, kun puhelimen pintaan mietittäviä kuviota katsellaan. Katso siis valikoimamme, millaisia suojatuotteita sinun puhelimeesi voisit haluta hankkia!

Tärkeimmät lisävarusteet Huawei Honor View 20 suojakuorien lisäksi

Muita tarvikkeita, joita puhelimesi voi tarvita, on esimerkiksi valtaisan suosion saaneet PopSocket puhelinpidikkeet, joiden avulla helpotat puhelimen käyttöä entisestään, kun puhelimesta saa entistä helpommin otteen. PopSocketit kiinnittyvät ongelmistta myös Huawei Honor View 20 kuoriin, sillä kiinnityspinta pidikkeessä sopii melkeinpä materiaaliin kuin materiaaliin. Suosituin yhdistelmä Huawei Honor View 20 kuorista ja lisätarvikkeista, onkin juuri puhelin ja puhelimen lisäpidike. Tule siis ostoksille meille Mobiilitukkuun, ja piristä ja suojaa puhelimesi! Meillä on aina ilmainen toimitus ja loistava asiakaspalvelu!