Huawei P Smart (2019) kuoret

Huawei P Smart (2019) kuoret ovat kehitetty juuri sinun puhelin malliasi varten suojaamaan sitä iskuja, kolhuja ja pudotuksia vastaan. Kuoret luovat laitteestasi persoonallisen, hauskan ja juuri sen näköisen kuin itse haluat.

Tuotteet

82 tuotetta

Huawei P Smart (2019) kuoret ovat mitoitettu istumaan täydellisesti laitteesi päälle

Huawei P Smart (2019) julkaistiin joulukuussa 2018 ja ilmestyikin joulukuun loppupuolella jo kaupanhyllyille. Se on 2017 vuonna julkaistun Huawei P Smart laitteen seuraaja ja vaikka nimet ovatkin samat, niin puhelimiin eivät valitettavasti sovi samat kuoret. Huawei P Smart (2019) on kooltaan edeltäjäänsä suurempi hieman suurempi ja siinä on suuri lähes koko puhelimen etuosan kattava näyttö. Jos omistat tämän uuden upean laitteen tai harkitset sen ostamista, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Huawei P Smart (2019) kuorilla, jotta saat nauttia siitä mahdollisimman kauan. Suojaamisen lisäksi Huawei P Smart (2019) kuoret tekevät laitteestasi persoonallisen ja juuri sen näköisen kuin itse haluat. 

Millaiset Huawei P Smart (2019) kuoret tarvitsen? 

Valikoimastamme löydät Huawei P Smart (2019) kuoria useissa eri maleissa, väreissä, kuvioissa ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettuna. Toisille on tärkeää, että tärkeimmät maksukortit kulkevat näppärästi kotelon mukana. Toisille puolestaan se, että puhelin säilyy mahdollisimman ohuena, jotta se mahtuu edelleen taskuun viemättä liikaa tilaa. Ja toiset etsivät Huawei P Smart (2019) kuoria, jotka suojaavat laitetta mahdollisimman hyvin. Mietittyäsi mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset, on sinun helppo tutustua erilaisiin vaihtoehtoisin ja löytää sinulle sopivimmat Huawei P Smart (2019) kuoret. 

Huawei P Smart (2019) kuoret ja panssarilasi suojaavat laitteesi jokapuolelta

Käyttöösi sopivimmat Huawei P Smart (2019) kuoret löydettyäsi suosittelemme viimeistelemään puhelimesi suojauksen vielä näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on helppo asentaa puhelimen turvaksi ja tuntuma panssarilasilla on samanlainen kuin puhelimen omalla näytöllä. Ikävän pudotuksen sattuessa näytön panssarilasi ottaa iskun vastaan näytön sijasta. Panssarilasi onkin ainut tekijä, joka voi pelastaa puhelimesi näytön rikkoutumiselta. Suosittelemme panssarilasin käyttöä kaikkien Huawei P Smart (2019) kuorien kanssa, jotta laitteesi on suojattu kauttaaltaan.

Toimitamme kaikki Huawei P Smart (2019) kuoret, kotelot ja panssarilasit kotimaisesta varastostamme nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella. Ja mikä parasta, meillä maksat ainoastaan tilaamistasi tuotteista, joten erillisiä toimituskuluja ei ole!