Huawei P Smart (2019) kuoret

Huawei P Smart (2019) kuoret ovat kehitetty juuri sinun puhelin malliasi varten suojaamaan sitä iskuja, kolhuja ja pudotuksia vastaan. Kuoret luovat laitteestasi persoonallisen, hauskan ja juuri sen näköisen kuin itse haluat. Huawei Honor P Smart (2019) kuoria valitessasi kannattaa pohtia millaisia ominaisuuksia suojakuorelta haluat. Haluatko lompakkosuojakotelon, jonka avulla tärkeät kortit ovat aina käden ulottuvilla? Vai haluatko, että saat tukevan näppituntuman liukkaaseen puhelimeesi? Vai haluatko että Huawei P Smart (2019) kuoret ovat mahdollisimman ohuet ja huomaamattomat? Kun olet löytänyt itsellesi sopivanlaisen suojakuoren kannattaa vielä viimeistellä suojaus näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on helppo asentaa Huawei Honor Play näytön päälle ja ikävän pudotuksen sattuessa panssarilasi ottaa iskun vastaan näytön puolesta. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

P Smart (2019)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Huawei P Smart (2019) kuoret ovat mitoitettu istumaan täydellisesti laitteesi päälle

     Huawei P Smart (2019) julkaistiin joulukuussa 2018 ja ilmestyikin joulukuun loppupuolella jo kaupanhyllyille. Se on 2017 vuonna julkaistun Huawei P Smart laitteen seuraaja ja vaikka nimet ovatkin samat, niin puhelimiin eivät valitettavasti sovi samat kuoret. Huawei P Smart (2019) on kooltaan edeltäjäänsä suurempi hieman suurempi ja siinä on suuri lähes koko puhelimen etuosan kattava näyttö. Jos omistat tämän uuden upean laitteen tai harkitset sen ostamista, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Huawei P Smart (2019) kuorilla, jotta saat nauttia siitä mahdollisimman kauan. Suojaamisen lisäksi Huawei P Smart (2019) kuoret tekevät laitteestasi persoonallisen ja juuri sen näköisen kuin itse haluat. 

     Millaiset Huawei P Smart (2019) kuoret tarvitsen? 

     Valikoimastamme löydät Huawei P Smart (2019) kuoria useissa eri maleissa, väreissä, kuvioissa ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettuna. Toisille on tärkeää, että tärkeimmät maksukortit kulkevat näppärästi kotelon mukana. Toisille puolestaan se, että puhelin säilyy mahdollisimman ohuena, jotta se mahtuu edelleen taskuun viemättä liikaa tilaa. Ja toiset etsivät Huawei P Smart (2019) kuoria, jotka suojaavat laitetta mahdollisimman hyvin. Mietittyäsi mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset, on sinun helppo tutustua erilaisiin vaihtoehtoisin ja löytää sinulle sopivimmat Huawei P Smart (2019) kuoret. 

     Huawei P Smart (2019) kuoret ja panssarilasi suojaavat laitteesi jokapuolelta

     Käyttöösi sopivimmat Huawei P Smart (2019) kuoret löydettyäsi suosittelemme viimeistelemään puhelimesi suojauksen vielä näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on helppo asentaa puhelimen turvaksi ja tuntuma panssarilasilla on samanlainen kuin puhelimen omall

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä