Huawei P Smart Z kuoret

Huawei P Smart Z kuoret ja tarvikkeet nyt Mobiilitukusta! Huawei julkisti uutukaisen puhelimensa ensimmäisenä keskihintaisena laitteena, jossa on automaattinen pop-up etukamera. Huawei P Smart Z kuoret turvaavat puhelimen 6,59 tuuman UltraFullView- näyttöä, joka kattaa melkeinpä koko puhelimen etupuolen. Siksi Huawei P Smart Z suojakuorien kaveriksi sinun kannattaa tarkistaa myös panssarilasi valikoimamme. Puhelimessa oleva hauska pop-up kamera pysyy myös paremmin turvassa, kun puhelimen ympärillä on monipuolista suojaa kokoajan. Valikoimistamme löydätkin kaikenlaiset Huawei P Smart Z kuoret, suojat ja tarvikkeet puhelimen suojaukseen ja muuhun käyttöön. Tarjoamme todella nopean ILMAISEN toimituksen sekä erinomaisen asiakaspalvelun. Voit huoletta myös tilata ja vaihtaa tuotteita, sillä myös vaihtaminen ja palauttaminen on täysin ilmaista!

P Smart Z

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Huawei P Smart Z kuoret piristävät puhelimesi ulkonäköä 

     Oletko käyttänyt Huawei P Smart Z puhelintasi ilman kuoria ja huomannut muutaman viikon jälkeen, että puhelimesi on altis iskuille ja naarmuilla sekä se näyttää hieman jo tylsältä? Tämä onkin yksi erinomainen syy hankkia puhelimellesi upeat Huawei P Smart Z suojakuoret, jotka pitävät puhelimesi turvassa sekä verhoavat sen mitä kauneimpiin ja upeampiin kuviohin ja väreihin. Voit valita suuresta valikoimasta erilaisia suojakuoria, esimerkiksi supersuositulta Inkit brändiltämme. Inkit tuotteet ovat uniikkeja kuviointeja, joissa mallit ja kuviot vaihtuvat vuoden aikojen mukaan. Jos esimerkiksi pidät kauniista kesäisistä kukista, sopisi sinun Huawei P Smart Z kuoriksesi upeat Artiisan suunnittelemat kukkakuvioiset suojat. Jos taas pidät esimerkiksi yksivärisistä suojista enemmän, löytyy siihenkin paljon vaihtoehtoja Huawei P Smart Z suojakuorien valikoimastamme.

     Huawei P Smart Z kuorilla lisää käyttövuosia

     Miksi P Smart Z puhelimelle kannattaa sitten suojaa oikein hankkia? Yksiselitteinen selitys on, että se lisää todennäköisesti puhelimen käyttöikää. Ilman puhelimen suojaa monella puhelin saattaa rikkoontua jo ensimmäisen viikkojen aikana ja tämän vuoksi onkin tutkittu, että jopa 80% älypuhelimen käyttäjistä käyttää suojaa puhelimessaan. Tämä onkin hyvä asia, sillä hankkimalla pelkästään ohuet läpinäkyvät Huawei P Smart Z suojakuoret sekä vaikkapa näytön panssarilasin, pidät puhelimesi jo kauttaaltaan turvassa. Puhelimen korjauksen kulujen periminen vakuutuksesta voi olla todella työlästä ja usein vaatia omavastuumaksujen maksua, jonka myötä hankkimalla oikeanlaiset puhelimen suojat, pääsee asiassa huomattavasti helpommalla ja edullisemmin.

     Mitä muuta voit tarvita P Smart Z kuorien lisäksi? 

     Suosituimpia tuotteita, joita asiakkaamme puhelimilleen ostavat suojien

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä