Huawei P Smart Z kuoret

Huawei P Smart Z kuoret ja tarvikkeet nyt Mobiilitukusta! Huawei julkisti uutukaisen puhelimensa ensimmäisenä keskihintaisena laitteena, jossa on automaattinen pop-up etukamera

Tuotteet

82 tuotetta

Huawei P Smart Z kuoret piristävät puhelimesi ulkonäköä 

Oletko käyttänyt Huawei P Smart Z puhelintasi ilman kuoria ja huomannut muutaman viikon jälkeen, että puhelimesi on altis iskuille ja naarmuilla sekä se näyttää hieman jo tylsältä? Tämä onkin yksi erinomainen syy hankkia puhelimellesi upeat Huawei P Smart Z suojakuoret, jotka pitävät puhelimesi turvassa sekä verhoavat sen mitä kauneimpiin ja upeampiin kuviohin ja väreihin. Voit valita suuresta valikoimasta erilaisia suojakuoria, esimerkiksi supersuositulta Inkit brändiltämme. Inkit tuotteet ovat uniikkeja kuviointeja, joissa mallit ja kuviot vaihtuvat vuoden aikojen mukaan. Jos esimerkiksi pidät kauniista kesäisistä kukista, sopisi sinun Huawei P Smart Z kuoriksesi upeat Artiisan suunnittelemat kukkakuvioiset suojat. Jos taas pidät esimerkiksi yksivärisistä suojista enemmän, löytyy siihenkin paljon vaihtoehtoja Huawei P Smart Z suojakuorien valikoimastamme.

Huawei P Smart Z kuorilla lisää käyttövuosia

Miksi P Smart Z puhelimelle kannattaa sitten suojaa oikein hankkia? Yksiselitteinen selitys on, että se lisää todennäköisesti puhelimen käyttöikää. Ilman puhelimen suojaa monella puhelin saattaa rikkoontua jo ensimmäisen viikkojen aikana ja tämän vuoksi onkin tutkittu, että jopa 80% älypuhelimen käyttäjistä käyttää suojaa puhelimessaan. Tämä onkin hyvä asia, sillä hankkimalla pelkästään ohuet läpinäkyvät Huawei P Smart Z suojakuoret sekä vaikkapa näytön panssarilasin, pidät puhelimesi jo kauttaaltaan turvassa. Puhelimen korjauksen kulujen periminen vakuutuksesta voi olla todella työlästä ja usein vaatia omavastuumaksujen maksua, jonka myötä hankkimalla oikeanlaiset puhelimen suojat, pääsee asiassa huomattavasti helpommalla ja edullisemmin.

Mitä muuta voit tarvita P Smart Z kuorien lisäksi? 

Suosituimpia tuotteita, joita asiakkaamme puhelimilleen ostavat suojien lisäksi, ovat tietysti kaapelit ja laturit sekä monenlaiset erilaiset puhelinpidikkeet. Loistava yhdistelmä, jonka olemme vuosien saatossa huomanneet, on P Smart Z suojakuoret, näytön panssarilasi sekä puhelimen takapuolelle vielä kätevä PopSocket puhelinpidike. Pidikkeen avulla puhelimesi käyttäminen on helpompaa ja näppärämpää! Kaiken tämän saat meiltä Mobiilitukusta, ilmaisella toimituksella! Toimitamme tuotteesi viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä ja kaiken päälle tarjoamme myös ilmaisen palautuksen ja vaihdon. Huawei P Smart Z kuorien tilaaminen on helppoa, siksi meillä onkin jo yli 150 000 tyytyväistä asiakasta!