Huawei P Smart kuoret

Huawei P Smart kuoret ovat ensimmäisiä ja tärkeimpiä lisätarvikkeita, mitä tarvitset ehdottomasti uuden puhelimesi kaveriksi. Ai, että miksi? Siitä syystä, että saat pidettyä hienon uuden puhelimesi uuden veroisena myös jatkossakin, kun siihen ei pääse ilmestymään ulkomuotoja pilaavia naarmuja tai kolhuja. Valitse esimerkiksi Huawei P Smart lompakko kuori, joka tietenkin suojaa puhelintasi, mutta kuljettaa mukana myös hyvän kasan pankkikortteja tai suuren nipun setelirahaa. Helppoa, kun kaikki kulkee samassa paketissa ja Huawei P Smart on lähes täydellisessä suojassa. Kun olet tilannut käyttöösi sopivan kuoren, toimitamme sen sinulle mahdollisimman pikaisesti ja saat puhelimesi suojattua täydellisesti. PS. Mobiilitukussa 0€ postikulut, tervetuloa ostamaan Huawei P Smart kuoret!

P Smart

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Huawei P Smart kuoret nousevat näytön reunojen yli 

     Oletko Huawei P Smart puhelimen uusi onnellinen omistaja ja tarvitset siihen kuoret? Mikäli vastauksesi on kyllä, niin siinä tapauksessa olet löytänyt oikeaan paikkaan, sillä meillä Mobiilitukussa on kaikki suojaus- ja lisätarvikkeet, mitä ikinä vain puhelimellesi tarvitset! Ensimmäisenä sinun kannattaa hankkia sopivat Huawei P Smart suojakuoret, mutta saatat miettiä, pitäisikö hankkia kuori vai kotelo? Käydään läpi molempien hyviä puolia, niin saat luurin täydelliseen pakettiin arjen haasteita varten ja teet käyttämisestä entistä mukavampaa!

     Huawei P Smart kuorilla tarkoitetaan lähinnä suojaustuotteita, jotka asetetaan laitteen päälle. Tällöin sekä sivut että tausta ovat turvassa kaikilta osumilta, mutta näyttö on edelleen suojaamaton. Vaikka P Smartin kuoret nousevatkin aavistuksen näytön yläpuolelle, ei se silti ole täydellinen tapa pelastaa näyttöä rikkoontumiselta. Pienet reunukset kyllä pelastavat puhelimen näytön, kun se putoaa tasaiselle alustalle, mutta epätasainen alusta onkin sitten toinen juttu. Siksi suosittelemmekin näytön päälle asetettavaa panssarilasia!

     Suojakotelo, korttipaikoilla vai ilman?

     Suojakotelo on kuorten lisäksi toinen mietittävä vaihtoehto, Huawei P Smartin suojaamisvaihtoehdoksi. Joka puolelta puhelimen peittävä kotelo on siinä mielessä loistava valinta, että se pitää luurisi varmassa turvassa melkein miltä tahansa tapaturmalta. Huawei P Smartissa on jopa 5,65 tuuman kokoinen näyttö, joka on suojattuna täydellisesti, kun kotelon kansi asetetaan kiinni. Se myös pysyy kiinni, sillä magneettinen kiinnitys varmistaa asian. Tässä Huawei P Smart kuoressa on kansiläpässä tyypillisesti 1-3 korttipaikkaa sekä tasku setelirahalle, jolloin puhutaan lompakko suojakoteloista. Osa vaatii

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä