Huawei P Smart kuoret

Huawei P Smart kuoret ovat ensimmäisiä ja tärkeimpiä lisätarvikkeita, mitä tarvitset ehdottomasti uuden puhelimesi kaveriksi. Helppoa, kun kaikki kulkee samassa paketissa ja Huawei P Smart on lähes täydellisessä suojassa.. PS.

Tuotteet

11 tuotetta

Huawei P Smart kuoret nousevat näytön reunojen yli 

Oletko Huawei P Smart puhelimen uusi onnellinen omistaja ja tarvitset siihen kuoret? Mikäli vastauksesi on kyllä, niin siinä tapauksessa olet löytänyt oikeaan paikkaan, sillä meillä Mobiilitukussa on kaikki suojaus- ja lisätarvikkeet, mitä ikinä vain puhelimellesi tarvitset! Ensimmäisenä sinun kannattaa hankkia sopivat Huawei P Smart suojakuoret, mutta saatat miettiä, pitäisikö hankkia kuori vai kotelo? Käydään läpi molempien hyviä puolia, niin saat luurin täydelliseen pakettiin arjen haasteita varten ja teet käyttämisestä entistä mukavampaa!

Huawei P Smart kuorilla tarkoitetaan lähinnä suojaustuotteita, jotka asetetaan laitteen päälle. Tällöin sekä sivut että tausta ovat turvassa kaikilta osumilta, mutta näyttö on edelleen suojaamaton. Vaikka P Smartin kuoret nousevatkin aavistuksen näytön yläpuolelle, ei se silti ole täydellinen tapa pelastaa näyttöä rikkoontumiselta. Pienet reunukset kyllä pelastavat puhelimen näytön, kun se putoaa tasaiselle alustalle, mutta epätasainen alusta onkin sitten toinen juttu. Siksi suosittelemmekin näytön päälle asetettavaa panssarilasia!

Suojakotelo, korttipaikoilla vai ilman?

Suojakotelo on kuorten lisäksi toinen mietittävä vaihtoehto, Huawei P Smartin suojaamisvaihtoehdoksi. Joka puolelta puhelimen peittävä kotelo on siinä mielessä loistava valinta, että se pitää luurisi varmassa turvassa melkein miltä tahansa tapaturmalta. Huawei P Smartissa on jopa 5,65 tuuman kokoinen näyttö, joka on suojattuna täydellisesti, kun kotelon kansi asetetaan kiinni. Se myös pysyy kiinni, sillä magneettinen kiinnitys varmistaa asian. Tässä Huawei P Smart kuoressa on kansiläpässä tyypillisesti 1-3 korttipaikkaa sekä tasku setelirahalle, jolloin puhutaan lompakko suojakoteloista. Osa vaatii tämän ominaisuuden Huawei P Smartin kaveriksi, koska taskuista tai laukusta vapautuu tällöin tilaa.

Mikäli haluat pitää puhelimesi ohuena ja käteen sopivana, suosittelemme siinä tapauksessa valitsemaan Huawei P Smart kuoret suojaamaan laitettasi. Jos kuitenkin tarkoituksenasi on tehdä luuristasi mahdollisimman kestävä, kannattaa sinun ehdottomasti hankkia kotelo. Tietenkin myös kotelot on pyritty valmistamaan mahdollisimman ohueksi, mutta aivan kuorten ohuuteen ne eivät yllä.

Keinonahka ja pehmeä tpu-geeli ovat suosituimmat Huawei P Smart kuorten materiaali

Pehmeä tpu-geeli on silikonimaisen pehmeä materiaali, josta on valmistettu lähes kaikki Huawei P Smart suojakuoret. Valmistusmateriaalin hyvänä puolena on sen huippuluokan iskunkestävyys sekä liukumattomuus: voit väännellä ja käännellä tpu-geelistä tehtyä Huawei P Smart kuorta miten tahansa ja se pysyy silti ehjänä. Liukumattomuus on myös kätevä ominaisuus, sillä voit laskea puhelimesi huolettomasti pöydän päälle ja voit olla varma, ettei se pääse siitä putoamaan lattialle suuremmastakaan kolauksesta. Täydellinen P Smart kuori siis rähmäkäpälälle!

Suurin osa lompakko ja flip cover koteloista on valmistettu keinonahasta, koska se kestää kulutusta erinomaisesti ja siitä on olemassa sateenkaaren värikirjo. Saat siis Huawei P Smart kotelon jopa kaikista pirteimmissä väreissä: kirkkaassa pinkissä, merellisessä sinisessä tai paloauton punaisessa. Voit hankkia puhelimeesi suojan suosikki värissäsi ja parhaassa tapauksessa jopa mielekkäällä ja persoonallisella kuvalla! Kuvioidut P Smart kuoret ovat tänä vuonna in, joten suosittelemme miettimään sinulle sellaista.