Huawei Y6 2019 kuoret

Huawei Y6 2019 kuoret pitävät kauniin puhelimesi turvassa. Huawein edullinen puhelinmalli tarjoaa suuren yli 6 tuuman näytön, ja se onkin tärkeää pitää suojassa. IPS LCD näyttö tarjoaa 720 x 1560 pikselin tarkkuuden, joka onkin erinomainen näyttötarkkuus tähän hintaluokkaan. Puhelimen näyttö on nykytrendien mukaisesti melkein kokonaan pelkkää näyttöä ja siksi Huawei Y6 2019 kuoret ovatkin erityisen tärkeää hankkia pitämään näyttö turvassa. Puhelimesta löytyy tämän lisäksi mm. 13 megapikselin takakamera ja 8 megapikselin etukamera sekä mm. Micro-USB liitäntä. Tervetuloa siis ostoksille löytämään omat Huawei Y6 2019 kuoret juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä saat nopean ja ilmaisen toimituksen ja loistavan asiaskaspalvelun – kaupan päälle!

Y6 2019

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Y6 2019 kuoret tuovat suojaa ja piristystä puhelimen pintaan

    Huawei julkaisi Y6 2019 puhelimen maaliskuussa 2019 ja luvassa olikin klassinen parannus edellisen vuode malliin. Huawei Y6 2019 kuoret turvaavat tämän puhelimen paikassa kuin paikassa ja suojat ovatkin hyvä ja halpa henkivakuutus – puhelimelle kuin puhelimelle. Saatavilla on monenlaisia ja monenvärisiä Huawei Y6 2019 suojakuoria, joista myydyimpiä ovat perinteiset läpinäkyvät suojakuoret, värikkäät lompakkomallin kotelot sekä esimerkiksi ihan pelkkä näytön panssarilasi. Värikkäistä suojakuorista suosituimmat ovat aina kestosuosikki musta väri sekä naisten mieliin aina toimiva pinkki kotelo. Erilaisilla Huawei Y6 2019 kuorien väreillä muunnat puhelimesi ulkoasun omaan persoonallisuuteesi sopivaksi ja piristät omaa mieltäsi, kun joka tunti katsomasi laite vastaa sitä, mitä toivoisit oikeasti näkeväsi.

    Missä tilanteissa voit käyttää Y6 2019 suojakuoria?

    Moni meistä hankkii puhelimelle suojaa siksi, että puhelin on hyvä pitää turvassa. Huawei Y6 2019 kuorilla voi kuitenkin olla erilaisia tilanteita, joissa ne tulevat yllättävän käteviksi. Yleensä puhelimella perinteisen viestittelyn ja soittelun lisäksi katsotaan paljon sosiaalisen median kanavia ja videoita. Tähän käyttöön Y6 2019 kuoret voivatkin olla todella kätevä lisä, sillä monenlaisilla kuorilla voi saada puhelimen vaikkapa kätevään katselukulmaan videoita tai pelejä varten. Tähän suosituin valinta on esimerkiksi kätevä flip cover tyyppinen DUX suojakotelo, jossa on kansiläppä sekä yksi korttipaikka. Huawei Y6 2019 DUX suojakuoret pitävät puhelimesi suojassa joka puolelata ja samalla kannessa olevan taitoksen avulla, voit taitella puhelimesi käteväsi kyljelleen ja katsoa videoita, pelata pelejä tai vain ihailla itseäsi kamerasta ja vaikkapa puuteroida posket.

    Huawei Y6 2019 kuorien kaveriksi lisätarvikkeita?

    Suosituin lisätarvi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä