Huawei Y6 2019 kuoret

Huawei Y6 2019 kuoret pitävät kauniin puhelimesi turvassa. Huawein edullinen puhelinmalli tarjoaa suuren yli 6 tuuman näytön, ja se onkin tärkeää pitää suojassa.. Puhelimesta löytyy tämän lisäksi mm.. Micro-USB liitäntä.

Tuotteet

2 tuotetta

Huawei Y6 2019 kuoret tuovat suojaa ja piristystä puhelimen pintaan

Huawei julkaisi Y6 2019 puhelimen maaliskuussa 2019 ja luvassa olikin klassinen parannus edellisen vuode malliin. Huawei Y6 2019 kuoret turvaavat tämän puhelimen paikassa kuin paikassa ja suojat ovatkin hyvä ja halpa henkivakuutus – puhelimelle kuin puhelimelle. Saatavilla on monenlaisia ja monenvärisiä Huawei Y6 2019 suojakuoria, joista myydyimpiä ovat perinteiset läpinäkyvät suojakuoret, värikkäät lompakkomallin kotelot sekä esimerkiksi ihan pelkkä näytön panssarilasi. Värikkäistä suojakuorista suosituimmat ovat aina kestosuosikki musta väri sekä naisten mieliin aina toimiva pinkki kotelo. Erilaisilla Huawei Y6 2019 kuorien väreillä muunnat puhelimesi ulkoasun omaan persoonallisuuteesi sopivaksi ja piristät omaa mieltäsi, kun joka tunti katsomasi laite vastaa sitä, mitä toivoisit oikeasti näkeväsi.

Missä tilanteissa voit käyttää Y6 2019 suojakuoria?

Moni meistä hankkii puhelimelle suojaa siksi, että puhelin on hyvä pitää turvassa. Huawei Y6 2019 kuorilla voi kuitenkin olla erilaisia tilanteita, joissa ne tulevat yllättävän käteviksi. Yleensä puhelimella perinteisen viestittelyn ja soittelun lisäksi katsotaan paljon sosiaalisen median kanavia ja videoita. Tähän käyttöön Y6 2019 kuoret voivatkin olla todella kätevä lisä, sillä monenlaisilla kuorilla voi saada puhelimen vaikkapa kätevään katselukulmaan videoita tai pelejä varten. Tähän suosituin valinta on esimerkiksi kätevä flip cover tyyppinen DUX suojakotelo, jossa on kansiläppä sekä yksi korttipaikka. Huawei Y6 2019 DUX suojakuoret pitävät puhelimesi suojassa joka puolelata ja samalla kannessa olevan taitoksen avulla, voit taitella puhelimesi käteväsi kyljelleen ja katsoa videoita, pelata pelejä tai vain ihailla itseäsi kamerasta ja vaikkapa puuteroida posket.

Huawei Y6 2019 kuorien kaveriksi lisätarvikkeita?

Suosituin lisätarvike, joka puhelimeen yhdistetään, ovat erilaiset puhelinpidikkeet, kuten esimerkiksi PopSocket pidikkeet. Näiden lisätarvikkeiden avulla voit helpottaa puhelimesi käyttöä esimerkiksi sängyssä, sohvalla tai vaikkapa riippumatossa rentoutuessasi. Yleisimmät puhelinpidikkeet tarttuvat ongelmitta erilaisiin Huawei Y6 2019 suojakuoriin ja siksi ne onkin helppo ja kiva tapa helpottaa puhelimen käyttöä. Tule siis rohkeasti ostoksille meille Mobiilitukkuun ja tilaa kaikki toivomasi tarvikkeet meiltä. Meiltä saat aina ilmaisen toimituksen sekä 30 päivän ilmaisen vaihto ja palautusoikeuden!