Huawei Mate 20 Pro kuoret

Huawei Mate 20 Pro suojat on suunniteltu pelastamaan sinun puhelimesi iskuilta, kolhuilta ja pudotuksilta. Se on erittäin helppo asettaa paikoilleen ja panssarilasi toimii yhdessä muiden suojastuotteiden kanssa.

Tuotteet

4 tuotetta

Suojaa Huawei Mate 20 Pro värikkäästi

Huawei Mate 20 Pro ilmestyi suomen markkinoille lokakuussa 2018. Se on varusteltu suurella 6,3” tuuman AMOLED-näytöllä ja Android 8.0 Oreo – käyttöjärjestelmällä. Puhelimessa on uusi Kirin 980 järjestelmäpiiri, joka oli julkaisuhetkellä yksi markkinoiden tehokkaimmista. Takapuolelta löytyy jopa 3 kameraa ja etupuolelta yksi kamera. Näiden avulla kuvien ottaminen ei voi epäonnistua! Lisäksi puhelimesta löytyy kolme korttipaikkaa; Dual-SIM – ominaisuus sekä muistikorttipaikka, jonka myötä tallennustilaa voi kasvattaa muistikortilla jopa 256 gigatavulla. Värimaailmasta löytyy Huaweille tyypillisiä värejä: sinistä ja mustaa. Jos mikään näistä väreistä ei ole sinulle mieluinen, värikkäät suojakuoret muokkaavat laitteestasi juuri sen näköisen ja värisen, kuin itse haluat. 

Löydä parhaat puhelimen suojaustarvikkeet Mobiilitukusta

Puhelimen rungon päälle asetettavat suojukset huolehtivat puolestasi, joten puhelimesi pysyy ehjänä ja virheettömänä. Esimerkiksi kansiläpälliset kotelot suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja ja likaa vastaan; jolle puhelimet altistuvat jatkuvasti. Laajasta valikoimastamme löydät Huaweille sopivia lompakkokoteloita sekä takaosan ja reunoja suojaavia taustasuojia. Lompakkomalliset suojukset ovat näppäriä, sillä niihin saa tärkeimmät kortit mukaan, eikä lompakkoa tarvitse kantaa aina mukana. Lisäksi kotelon läppä suojaa puhelimen näyttöä tehokkaasti naarmuilta ja iskuilta läpän ollessa kiinni. Puhelinta turvaavat suojatarvikkeet ovat usein hyvin ohuita, eivätkä tee puhelimesta paksun tuntuista. Hanki itsellesi suojaavimmat puhelintarvikkeet ja laitteesi pysyy ehjänä.

Panssarilasi ehkäisee näytön rikkoontumisen

Kuorien tehtävänä on suojata Mate 20:n runkoa rikkoontumiselta ja näytön panssarilasi viimeistelee näytön suojauksen. Iskunkestävä 9H vahvuinen lasi asennetaan puhelimen näytölle ja se suojaa sen kolhuilta ja naarmuilta. Tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena, kuin ennenkin, joten et edes huomaa panssarilasin paikalla oloa. Vain 0.3mm paksuinen lasi nostaa näytön kestävyyden todella korkealle. Jos haluat suojata puhelimen parhaiten, kannattaa hankkia suojalasi sekä kannellinen puhelinkotelo.

Kaikki puhelintarvikkeet toimitetaan nopealla 1-3 arkipäivän toimituksella kotimaisesta varastostamme. Ja mikä parasta, meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten erillisiä toimituskuluja ei ole! Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!