Huawei Mate 10 Pro kuoret

Huawei Mate 10 Pro kuoret istuvat täydellisesti 6” näytöllä varustetun laitteen päälle. Laitteen ehjänä säilymisen ja suojauksen kannalta Huawei Mate 10 Pro kuoret ovat elintärkeät. Valikoimastamme löydät Huawei Mate 10 Pro kuoria laidasta laitaan, joten kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia haet suojaukselta, jotta päädyt itsellesi toimivimpaan vaihtoehtoon. Korttipaikalla varustettu lompakkosuojakotelo tai loistavan näppituntuman antava taustakuori lempivärissäsi antaa suojauksen lisäksi laitteellesi persoonallisen ja näyttävän ulkonäön. Muistathan Huawei Mate 10 Pro kuorien kaveriksi hankkia näytön panssarilasin, joka suojaa laitteesi herkimmän osan, eli näytön. Toimitamme kaikki tilaukset 1-3 arkipäivässä suoraan kotiisi ja muistathan, että toimituskulut ovat meillä aina 0€! Tervetuloa ostoksille!

Mate 10 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Mate 10 Pro kuoret – Kuoria laidasta laitaan

    Huawei Mate 10 Pro on Mate 9 Pro puhelimen jälkeläinen ja se on varustettu suurella sekä näyttävällä näytöllä. Ulkonäöltään Huawei Mate 10 Pro on muotoiltu ohuesti ja istuu käteen, kuin nenä päähän. Kaikki älypuhelimet on syytä suojata vähintään kuorilla, mutta Huawei Mate 10 Pro on erityisen tärkeää suojata suuren kokonsa, sekä ehjänä pysymisen vuoksi. Mikä harmittaisikaan enemmän, kuin että puhelin tipahtaisi maahan ja se särkyisi ainoastaan, koska et vaivautunut ostamaan kuoria ja näytön panssarilasia siihen? Huawei Mate 10 Pro kuori valikoimastamme löydät tarkoitukseesi sopivimmat kuoret lempiväreissäsi.

    Huawei Mate 10 Pro kuoret – Panssarilasi on edullinen vakuutus

    Niin kuin aikaisemmin totesin, niin on Huawei Mate 10 Pro puhelimen näyttö lähes koko etuosan kokoinen. Suojauksen suhteen on hyvin tärkeää ostaa kuorien lisäksi näytön panssarilasi. Panssarilasi on 9 kertaa kestävämpi kuin tavan lasi, se on helppo asentaa sekä tuntuma lasin kanssa säilyy samanlaisena kuin näytöllä. Ennen vanhaa oli helppoa, kun ei tarvinnut miettiä puhelinten suojaamista; Nokian puhelimet kestivät mitä tahansa aina tiputuksista seinään heittämiseen. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja nykyajan älypuhelimien näytöt tuntuvat kasvavan koko ajan isommiksi ja isommiksi, joten suojaaminen on erityisen tärkeää. Huawei Mate 10 Pro näytön panssarilasi on halpa vakuutus pelastamaan laitteesi näytön. Kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on Huawei Mate 10 Pro puhelimesi suojattu kauttaaltaan, eivätkä pienet pudotukset tunnu missään! 

    Huawei Mate 10 Pro kuoret – Latausasiat kuntoon

    Löydettyäsi sopivat kuoret sinun käyttötarkoitukseesi kannattaa mietti&aum

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä