Huawei Mate 10 Pro kuoret

Huawei Mate 10 Pro kuoret istuvat täydellisesti 6” näytöllä varustetun laitteen päälle. Laitteen ehjänä säilymisen ja suojauksen kannalta Huawei Mate 10 Pro kuoret ovat elintärkeät.

Tuotteet

8 tuotetta

Huawei Mate 10 Pro kuoret – Kuoria laidasta laitaan

Huawei Mate 10 Pro on Mate 9 Pro puhelimen jälkeläinen ja se on varustettu suurella sekä näyttävällä näytöllä. Ulkonäöltään Huawei Mate 10 Pro on muotoiltu ohuesti ja istuu käteen, kuin nenä päähän. Kaikki älypuhelimet on syytä suojata vähintään kuorilla, mutta Huawei Mate 10 Pro on erityisen tärkeää suojata suuren kokonsa, sekä ehjänä pysymisen vuoksi. Mikä harmittaisikaan enemmän, kuin että puhelin tipahtaisi maahan ja se särkyisi ainoastaan, koska et vaivautunut ostamaan kuoria ja näytön panssarilasia siihen? Huawei Mate 10 Pro kuori valikoimastamme löydät tarkoitukseesi sopivimmat kuoret lempiväreissäsi.

Huawei Mate 10 Pro kuoret – Panssarilasi on edullinen vakuutus

Niin kuin aikaisemmin totesin, niin on Huawei Mate 10 Pro puhelimen näyttö lähes koko etuosan kokoinen. Suojauksen suhteen on hyvin tärkeää ostaa kuorien lisäksi näytön panssarilasi. Panssarilasi on 9 kertaa kestävämpi kuin tavan lasi, se on helppo asentaa sekä tuntuma lasin kanssa säilyy samanlaisena kuin näytöllä. Ennen vanhaa oli helppoa, kun ei tarvinnut miettiä puhelinten suojaamista; Nokian puhelimet kestivät mitä tahansa aina tiputuksista seinään heittämiseen. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja nykyajan älypuhelimien näytöt tuntuvat kasvavan koko ajan isommiksi ja isommiksi, joten suojaaminen on erityisen tärkeää. Huawei Mate 10 Pro näytön panssarilasi on halpa vakuutus pelastamaan laitteesi näytön. Kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on Huawei Mate 10 Pro puhelimesi suojattu kauttaaltaan, eivätkä pienet pudotukset tunnu missään! 

Huawei Mate 10 Pro kuoret – Latausasiat kuntoon

Löydettyäsi sopivat kuoret sinun käyttötarkoitukseesi kannattaa miettiä vielä, että mitä lisävarusteita tarvitset, jotta saat kaiken irti laitteestasi. Huawei Mate 10 Pro on varustettu USB-C liitännällä, joten jos aikaisempi puhelimesi on ollut varusteltu Micro-USB liitännällä, niin vanhat laturit eivät sovi enää uuteen puhelimeesi. Jos haluat hyöty käyttää vanhat laturisi etkä ostaa uusia kaapeleita, niin saat helposti muutettua kaikki vanhat laturisi yhteensopiviksi Huawei Mate 10 Pro laitteesi kanssa Huawein Micro-USB - USB-C – Adapterilla. Adapteri on pienikokoinen, joten se on helppo kuljettaa mukanasi kaikkialle! Kaikki Huawei Mate 10 Pro kuoret ja lisätarvikkeet löydät helposti kotimaisesta Mobiilitukusta!