Huawei Nova 3 kuoret

Huawei Nova 3 kuoret suojaavat laitettasi iskujen, kolhujen ja pudotusten sattuessa. Lisäksi kuoret luovat laitteestasi persoonallisen, hauskan ja juuri itsesi näköisen.. Niiden valitseminen kannattaakin aloittaa miettimällä omia tarpeita.

Tuotteet

84 tuotetta

Huawei Nova 3 täyttää kaikki tarpeesi

Huawei Nova 3 ilmestyi kauppoihin syyskuussa 2018. Se on varustettu esimerkiksi isokokoisella 6.3” näytöllä, 24+16MP kaksoiskameralla ja kasvojentunnistuksella, jotka takaavat käyttäjälle mutkattoman käyttökokemuksen. Huawei Nova 3 on varustettu myös pikaladattavalla akulla, joka lupaa yhteensopivalla laturilla puolessa tunnissa päivän akun tarpeen. Yhdellä akun täyteen latauksella Huawei Nova 3 laitteella kuuntelet 160 tuntia musiikkia, puhut vuorokauden puhelimessa tai pidät laitteesi yli kaksi viikkoa valmiudessa. Huawei Nova 3 on varusteltu myös tekoälyprosessorilla, joka ymmärtää mitä haluat ja tekee laitteen käytöstä huomattavasti helpompaa. Jos omistat tämän upean puhelimen tai olet ostamassa sitä, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Huawei Nova 3 kuorilla, jotta saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään.

Huawei Nova 3 kuorilla saat persoonaa luuriisi

Valikoimastamme löydät Huawei Nova 3 kuoria vaikka minkälaisia, jotta löydät itsellesi juuri sen sopivimman vaihtoehdon. Aluksi kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia kuorelta tarvitsee ja hakee, jonka jälkeen on helppo tutkia valikoimaa ja löytyy itsellesi sopiva kuori. Monille tärkeintä on kuoren suojaavuus, toisille käytännöllisyys ja joillekin ulkonäkö. Toiset tykkäävät enemmän lompakkosuojakoteloista, kun toiset taas mahdollisimman ohuista Huawei Nova 3 kuorista. Mielestämme paras suoja sinulle on sellainen, joka täyttää kaikki kriteerisi ja on juuri sinun persoonan näköinen. Joten valitse käyttöösi sopivin kuori ja puhelimesi on suojattu persoonasi näköiseksi.

Huawei Nova 3 puhelimelle kuten kaikille, suosittelemme panssarilasia

Sinulle sopivimmat Huawei Nova 3 kuoret löydettyäsi kannattaa suojaus viimeistellä vielä näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on erittäin helppo asentaa puhelimen näytölle ja tapaturman sattuessa puhelimen näyttö ei kärsi, vaan panssarilasi ottaa iskun vastaan. Monet ajattelevat, että lompakkomallisen Huawei Nova 3 kuoren kanssa ei tarvitse panssarilasia, koska kotelon läppä suojaa näyttöä. Mutta yleensä puhelin tippuu sen ollessa käytössä ja tällöin näyttö on täysin paljaana ja altis iskuille. Suosittelemme panssarilasia käytettäväksi kaikkien Huawei Nova 3 kuorien kanssa, jotta laitteesi on suojattu kauttaaltaan.

Tarjoamme kaikkiin Huawei Nova 3 kuori ja panssarilasi tilauksiin supernopean ja ilmaisen 1-2 arkipäivän toimituksen kotimaisesta varastostamme. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!