Honor 9X kuoret

Suosittelemme hankkimaan suojatuotteet Huawei Honor 9X uutuuspuhelimelle mahdollisimman pikaisesti, jotta tämä kaunokainen kestäisi käytössä mahdollisimman kauan. Suosittuja ja hyväksi todettuja tuotteita ovat valikoimamme suojakuoret ja -kotelot, sekä Q&E panssarilasi. Niiden avulla voit jatkaa arkeasi astetta huolettomammin, sillä sinun ei tarvitse säikähtää jokaista kolhua tai naarmua. Tuotteiden lisäksi tilatessasi meiltä saat vielä kaupan päälle maan mainiointa asiakaspalvelua ja tottakai toimituskulut pyöreään 0€ hintaan! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun! 

Honor 9X

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.

     Huawei Honor 9X on supersuositun mallin päivitetty versio

     Suomessa Honor 9X tuli myyntiin 18. marraskuuta 249€ hintaan. Värivaihtoehtoja on tällä hetkellä kaksi: takaa tyylikkäästi heijasteleva sininen Sapphire Blue, sekä hieman hillitympi musta Midnight Black. Upea uutuuspuhelin sisältää edeltäjäänsä verrattuna mm. kehittyneemmän kolmoistakakameran ja täysin lovettoman näytön esiin nousevan etukameran ansiosta. 

     Mikäli haluat säilyttää puhelimen tyylikkäät ja näyttävät värit näkyvillä, mutta samaan aikaan haluaisit suojata puhelimesi, niin meidän valikoimamme ultraohuet suojakuoret ovat kuin tehty sinulle! Ne ovat täysin läpinäkyviä, mutta suojaavat kokonaan takaosan ja reunat antaen sinulle hieman hengen rauhaa arkisia kolhuja vastaan. 

     Tiedättekö muuten mikä on suojakuorien paras kaveri? No ehdottomasti PopSocketsit! Niiden avulla saat huomattavasti paremman otteen puhelimesta, joka helpottaa esimerkiksi klassisten selfieiden ottoa. Meidän PopSockets valikoimamme on päivittynyt useilla upeilla pidikkeillä, sieltä löydät nykyisin jopa lempi Liiga-joukkueesi logolla varustettuja tuotteita!

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä