Huawei P20 Lite kuoret

Huawei P20 Lite kuorilla luot laitteellesi persoonallisen ulkonäön. Valitse makuusi ja tarpeisiisi sopivin malli ja yhdistä siihen lempivärisi, jotta luot laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat. Huawei P20 Lite kuoret saattavat myös olla pelastava tekijä yllättävän tilanteen sattuessa, sillä ne suojaavat laitettasi iskuja ja pudotuksia vastaan. Käyttöösi sopivimmat Huawei P20 Lite kuoret valittuasi kannattaa suojaus viimeistellä vielä panssarilasilla. Panssarilasi on täysin huomaamaton lisävaruste, joka suojaa laitteesi herkimmän osan eli näytön. Huawei P20 Lite kuorilla ja panssarilasilla on suojattu kauttaaltaan ja pienet pudotukset eivät enää tunnu missään. Toimitamme kaikki tilaukset nopealla 1-3 arkipäivän toimituksella suoraan kotiisi. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

P20 Lite

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei P20 Lite on varusteltu lähes koko etuosan kattavalla näytöllä

    Huawei julkaisi samanaikaisesti maaliskuussa 2018 trion, johon kuuluvat Huawei P20 Lite, Huawei P20 Pro ja Huawei P20 laitteet. Huawei P20 Lite on varusteltu suurella 5.84” lähes koko etuosan kattavalla näytöllä, joka onkin täysin uutta Huawein edelliselle tyylille. Vaikka näyttö onkin suurehkon kokoinen, niin Huawein P20 Lite on kooltaan käteen sopiva. Lisäksi Huawei P20 Lite laitteen takakamera vaihdettiin pystysuuntaiseksi, joka antaa laitteelle täysin uudenlaista särmää. Huawei P20 Lite laitteesta löytyy takaa Huaweille tyypillinen sormenjälkitunnistin, mutta P20 ja P20 Pro malleista tätä ei löydy. Huawei P20 Lite on varusteltu pikalatauksella, joten yhteensopivalla lataat laitteesi akun hetkessä täyteen.

    Huawei P20 Lite kuoret – Uusia tulokkaita Huawei perheeseen

    Huawei P20 Lite julkaistiin Suomeen samaan aikaan ”isoveljiensä” P20 ja P20 Pro laitteiden kanssa. Se on varusteltu suurella lähes koko etuosan peittävällä 5.84” näytöllä ja takakamera on huippuluokkaa. Huawei P20 Lite kuoret ovat elinehto, jos haluat nauttia uudesta laitteestasi mahdollisimman pitkään. Ne suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Parhaassa tapauksessa ne jopa pelastavat laitteesi rikkoontumiselta. 

    Huawei P20 Lite kuoret – Millaisen suojan tarvitsen laitteelleni? 

    Huawei P20 Lite kuoria valitessasi kannattaa tarkkaan miettiä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset. Toisten makuun ovat lompakkomalliset kotelot, joihin saa kätevästi tärkeimmät pankkikortit mukaan esimerkiksi kauppaan lähtiessä. Lisäksi lompakkomallinen kotelo on kätevä, sillä sen läppä suojaa näyttöä naarmuuntumiselta sen ollessa laukussasi tai repussasi. Toiset tykkäävät puolestaan mahdollisimman huomaamat

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä