Huawei P20 Lite kuoret

Huawei P20 Lite kuorilla luot laitteellesi persoonallisen ulkonäön. Valitse makuusi ja tarpeisiisi sopivin malli ja yhdistä siihen lempivärisi, jotta luot laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat.. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

15 tuotetta

Huawei P20 Lite on varusteltu lähes koko etuosan kattavalla näytöllä

Huawei julkaisi samanaikaisesti maaliskuussa 2018 trion, johon kuuluvat Huawei P20 Lite, Huawei P20 Pro ja Huawei P20 laitteet. Huawei P20 Lite on varusteltu suurella 5.84” lähes koko etuosan kattavalla näytöllä, joka onkin täysin uutta Huawein edelliselle tyylille. Vaikka näyttö onkin suurehkon kokoinen, niin Huawein P20 Lite on kooltaan käteen sopiva. Lisäksi Huawei P20 Lite laitteen takakamera vaihdettiin pystysuuntaiseksi, joka antaa laitteelle täysin uudenlaista särmää. Huawei P20 Lite laitteesta löytyy takaa Huaweille tyypillinen sormenjälkitunnistin, mutta P20 ja P20 Pro malleista tätä ei löydy. Huawei P20 Lite on varusteltu pikalatauksella, joten yhteensopivalla lataat laitteesi akun hetkessä täyteen.

Huawei P20 Lite kuoret – Uusia tulokkaita Huawei perheeseen

Huawei P20 Lite julkaistiin Suomeen samaan aikaan ”isoveljiensä” P20 ja P20 Pro laitteiden kanssa. Se on varusteltu suurella lähes koko etuosan peittävällä 5.84” näytöllä ja takakamera on huippuluokkaa. Huawei P20 Lite kuoret ovat elinehto, jos haluat nauttia uudesta laitteestasi mahdollisimman pitkään. Ne suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Parhaassa tapauksessa ne jopa pelastavat laitteesi rikkoontumiselta. 

Huawei P20 Lite kuoret – Millaisen suojan tarvitsen laitteelleni? 

Huawei P20 Lite kuoria valitessasi kannattaa tarkkaan miettiä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset. Toisten makuun ovat lompakkomalliset kotelot, joihin saa kätevästi tärkeimmät pankkikortit mukaan esimerkiksi kauppaan lähtiessä. Lisäksi lompakkomallinen kotelo on kätevä, sillä sen läppä suojaa näyttöä naarmuuntumiselta sen ollessa laukussasi tai repussasi. Toiset tykkäävät puolestaan mahdollisimman huomaamattomista Huawei P20 Lite kuorista joiden paikallaan oloa ei edes huomaa, sillä ne ovat niin ohuita. Esimerkiksi ultraohut kuori on loistava valinta, sillä se on ainoastaan 0,5mm paksu ja läpinäkyvä, joten et edes huomaa sen paikallaanoloa. Toisille taas tärkeintä on se, että Huawei P20 Lite kuori antaa loistavan näppituntuman liukkaaseen puhelimeen. Jos sinulle on tärkeintä loistava näppituntuma, niin kannattaa valita Huawei P20 Lite kuori materiaalin mukaan. Silikonimainen kuori on paras vaihtoehto, sillä se pysyy näpeissä kuin liimattu. 

Huawei P20 Lite kuoret – Näytön panssarilasilla suojaat laitteesi herkimmän osan

Kuten jo aikaisemmin totesin, niin on Huawei P20 Lite näyttö valtava, joten se onkin erityisen tärkeää suojata panssarilasilla. Lisäksi näyttö on aina laitteen herkin osa ja usein juuri se joka rikkoutuu ensimmäisenä laitteen lipsahtaessa käsistä maahan. Panssarilasi on helppo asentaa verrattuna tavallisiin muovisiin näytön suojakalvoihin ja sen paikallaan oloa ei edes huomaa. Huawei P20 panssarilasin idea on se, että laitteen tipahtaessa maahan panssarilasi ottaa laitteen oman näytön puolesta iskun vastaan ja laitteen oma näyttö säilyy ehjänä. Suosittelemme panssarilasin käyttöä lämpimästi kaikkien Huawei P20 Lite kuorien kanssa.

Toimitamme kaikki Huawei P20 Lite kuori- ja lisätarviketilaukset nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!