Huawei P Smart Pro kuoret

Huawei P Smart Pro:n hankinnan jälkeen ehdottomasti tärkein tehtävä on hankkia tarvittavat suojatuotteet, jotta kallisarvoinen laitteesi kestäisi arjen kolhuja ja naarmuja vastaan. Millä tuotteilla sitä suojaa sitten saa tarvittavan määrän? Valikoimamme suojakuorien ja -koteloiden, sekä lisäksi panssarilasin avulla uskaltaa taas rymytä menemään myös upouuden puhelimen kanssa! Suojatuotteiden lisäksi valikoimastamme löydät kaiken mahdollisen, selfiekepeistä aina PopSocketseihin, kaapeleihin ja latureihin saakka. Tervetuloa ja eikun rohkeasti ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun, jossa on maan paras asiakaspalvelu ja hämmästyttävän nopea toimitus melkoisen mukavaan 0€ hintaan!

P Smart Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Päivitetty Pro versio Huawein huippusuositusta P Smart -sarjasta

    Huawein P Smart sarja on aikaisemmin tullut tutuksi nimenomaan erinomaisesta hinta-laatu-suhteesta, ja samalla radalla jatketaan Pro version kanssa. Puhelin on varustettu hintaansa nähden mitä upeimmilla ominaisuuksilla, joten tämä kallisarvoinen laite kannattaa suojata mitä pikimmiten. Kookas ja näyttävä 6,59¨ LCD-näyttö kannattaa ehdottomasti suojata panssarilasin avulla, jotta se ei pääsisi vahingoittumaan. 

    Puhelimien suojaus kehittyy jatkuvasti

    Todella moni nykypäiväisistä puhelimista on tehty valmiiksi näyttäväksi ja kiiltäväksi alumiinin ja lasin avulla. Samaan aikaan tämä kuitenkin aiheuttaa sen, että runko voi tuntua todella liukkaalta. Paras ratkaisu liukkauden vähentämiseen on suojakuorien hankinta, useimmat suojakuoret ja -kotelot ovat valmistettu TPU-muovista tai keinonahasta, joten niiden avulla saat todella tukevan ja pitävän otteen kallisarvoisesta laitteestasi.

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä