Huawei P Smart Pro kuoret

Huawei P Smart Pro:n hankinnan jälkeen ehdottomasti tärkein tehtävä on hankkia tarvittavat suojatuotteet, jotta kallisarvoinen laitteesi kestäisi arjen kolhuja ja naarmuja vastaan

Tuotteet

11 tuotetta

Päivitetty Pro versio Huawein huippusuositusta P Smart -sarjasta

Huawein P Smart sarja on aikaisemmin tullut tutuksi nimenomaan erinomaisesta hinta-laatu-suhteesta, ja samalla radalla jatketaan Pro version kanssa. Puhelin on varustettu hintaansa nähden mitä upeimmilla ominaisuuksilla, joten tämä kallisarvoinen laite kannattaa suojata mitä pikimmiten. Kookas ja näyttävä 6,59¨ LCD-näyttö kannattaa ehdottomasti suojata panssarilasin avulla, jotta se ei pääsisi vahingoittumaan. 

Puhelimien suojaus kehittyy jatkuvasti

Todella moni nykypäiväisistä puhelimista on tehty valmiiksi näyttäväksi ja kiiltäväksi alumiinin ja lasin avulla. Samaan aikaan tämä kuitenkin aiheuttaa sen, että runko voi tuntua todella liukkaalta. Paras ratkaisu liukkauden vähentämiseen on suojakuorien hankinta, useimmat suojakuoret ja -kotelot ovat valmistettu TPU-muovista tai keinonahasta, joten niiden avulla saat todella tukevan ja pitävän otteen kallisarvoisesta laitteestasi.