Huawei Honor 10 kuoret

Huawei Honor 10 kuoret on mitoitettu istumaan laitteesi päälle täydellisesti. Ne suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja naarmuja vastaan varmistaen, että laitteesi säilyy ehjänä ja saat nauttia siitä mahdollisimman pitkään.

Tuotteet

72 tuotetta

Huawei Honor 10 kuoret suojaavat kallisarvoisen laitteesi

Huawei Honor 10 ilmestyi kauppoihin huhtikuussa 2018, mutta Suomeen se rantautui vasta lähes kaksi kuukautta julkaisun jälkeen. Huawei Honor 10 on Huawei Honor 9 puhelimen seuraaja ja ulkonäöltään ja muotoilultaan se onkin edeltäjälleen pääsääntöisesti hyvin uskollinen. Näyttöä on suurennettu ja se kattaakin lähes koko laitteen etuosan. Etu- ja takaosat ovat edelleen näyttävää lasia ja värivalikoimasta löytyy violettia, sinistä, mustaa ja harmaata vaihtoehtoa. Huawei Honor 10 laitetta saa ostettua 64GB tai 128GB muistilla, mutta laitteessa ei ole erillistä muistikorttipaikkaa. Tämän vuoksi kannattaakin satsata suuremmalla muistilla varustettuun Huawei Honor 10 laitteeseen, jos haluat varmistaa, että muistitilan loppuminen ei tule vastaan. Huawei Honor 10 kuoret varmistavat, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään.

Itsellesi sopivimmat kuoret löydät helpoiten vertailemalla eri vaihtoehtoja

Huawei Honor 10 kuoret istuvat täydellisesti laitteesi päälle, sillä ne ovat mitoitettu täydellisesti laitteesi mittoihin. Ne suojaavat laitettasi iskuja, naarmuja ja pudotuksia vastaan. Kuoria valitessasi kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja vertailla niiden ominaisuuksia, jotta löydät itsellesi juuri sopivimman vaihtoehdon. Toisten makuun ovat lompakkomalliset Huawei Honor 10 kuoret, joihin saa kätevästi tärkeimmät pankkikortit mukaan. Toisten makuun ovat taas laitteen taustalle asetettavat Huawei Honor 10 kuoret, joita löytyy useissa eri malleissa ja väreissä. Tutustu siis valikoimaamme ja löydä itsellesi juuri sopivimmat Huawei Honor 10 kuoret.

Panssarilasi viimeistelee laitteesi suojauksen

Huawei Honor 10 kuoret valittuasi kannattaa vielä viimeistellä laitteesi suojaavuus näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on helppo asentaa ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin ilman panssarilasia. Vaikka olisit valinnut lompakkomallisen Huawei Honor 10 kuoren, jonka läppä suojaa laitteesi näyttöä, niin kannattaa muistaa, että yleensä laite tippuu kädestä sen ollessa käytössä ja tällöin näyttö on ilman suojausta. Suosittelemme panssarilasin käyttöä lämpimästi kaikkien Huawei Honor 10 kuorien kanssa. Panssarilasilla ja kuorilla suojattuna on laitteesi suojattu kauttaaltaan, eikä pieniä pudotuksia tarvitse säikähtää!

Tarjoamme kaikkiin kuori ja panssarilasi tilauksiin supernopean ja ilmaisen toimituksen! Mobiilitukun porukka toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!