Huawei Honor 10 kuoret

Huawei Honor 10 kuoret on mitoitettu istumaan laitteesi päälle täydellisesti. Ne suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja naarmuja vastaan varmistaen, että laitteesi säilyy ehjänä ja saat nauttia siitä mahdollisimman pitkään. Huawei Honor 10 kuoria löydät valikoimastamme useissa eri malleissa aina lompakko suojakoteloista ohuisiin taustakuoriin. Valitse käyttöösi sopivin Huawei Honor 10 kuori mallin, materiaalin ja värin suhteen ja sen sopivuus sinun käyttöösi on taattu. Mielestämme paras vaihtoehto on juuri sinun itsesi näköinen, joka täyttää kaikki tarpeesi suojauksen suhteen. Muistathan viimeistellä laitteesi suojauksen vielä näytön panssarilasilla. Toimitamme kaikki Huawei Honor 10 kuoret ja panssarilasit supernopealla ja ilmaisella toimituksella! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Honor 10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Huawei Honor 10 kuoret suojaavat kallisarvoisen laitteesi

     Huawei Honor 10 ilmestyi kauppoihin huhtikuussa 2018, mutta Suomeen se rantautui vasta lähes kaksi kuukautta julkaisun jälkeen. Huawei Honor 10 on Huawei Honor 9 puhelimen seuraaja ja ulkonäöltään ja muotoilultaan se onkin edeltäjälleen pääsääntöisesti hyvin uskollinen. Näyttöä on suurennettu ja se kattaakin lähes koko laitteen etuosan. Etu- ja takaosat ovat edelleen näyttävää lasia ja värivalikoimasta löytyy violettia, sinistä, mustaa ja harmaata vaihtoehtoa. Huawei Honor 10 laitetta saa ostettua 64GB tai 128GB muistilla, mutta laitteessa ei ole erillistä muistikorttipaikkaa. Tämän vuoksi kannattaakin satsata suuremmalla muistilla varustettuun Huawei Honor 10 laitteeseen, jos haluat varmistaa, että muistitilan loppuminen ei tule vastaan. Huawei Honor 10 kuoret varmistavat, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään.

     Itsellesi sopivimmat kuoret löydät helpoiten vertailemalla eri vaihtoehtoja

     Huawei Honor 10 kuoret istuvat täydellisesti laitteesi päälle, sillä ne ovat mitoitettu täydellisesti laitteesi mittoihin. Ne suojaavat laitettasi iskuja, naarmuja ja pudotuksia vastaan. Kuoria valitessasi kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja vertailla niiden ominaisuuksia, jotta löydät itsellesi juuri sopivimman vaihtoehdon. Toisten makuun ovat lompakkomalliset Huawei Honor 10 kuoret, joihin saa kätevästi tärkeimmät pankkikortit mukaan. Toisten makuun ovat taas laitteen taustalle asetettavat Huawei Honor 10 kuoret, joita löytyy useissa eri malleissa ja väreissä. Tutustu siis valikoimaamme ja löydä itsellesi juuri sopivimmat Huawei Honor 10 kuoret.

     Panssarilasi viimeistelee laitteesi suojauksen

     Huawei Honor 10 kuoret valittuasi kannattaa vielä viimeistellä laitteesi suojaavuus näytön panssarilasilla. Näytön panss

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä